חדשה

Ivory Flower

New member
חדשה

שלום (= אני חדשה בפורום. אני שומעת פינק פלויד מהילדות, עוד לפני שידעתי שאני שומעת אותם. אבא שלי ממש אוהב אותם, וזה עבר אליי. המשכתי לפתח את האוסף של הדיסקים שכבר היה לו.

שלום

ברוכה הבאה, מקווה שתהני. ספרי קצת על האלבומים שיש לך? מה את הכי אוהבת? ואם כבר ספרי קצת על עצמך! רוקפור - חור בלבנה

Ivory Flower

New member
האלבומים

יש לנו די הרבה - a momentary lapse of reason meddle the final cut dark side of the moon the wall כמובן more (הפסקול) obscured by clouds atom heart mother wish you were here הכי אני אוהבת כרגע (זה משתנה מן הסתם..) את atom heart mother ואחריו a momentary lapse of reason. על עצמי? גרה בגליל, ספורטאית (אפשר להגיד), לא אמנותית בגרוש (ולומדת מחשבים-פיסיקה), מסיימת י"ב השנה, ובדיוק בארוחת ערב אכלתי רוקפור :) (בין השאר) הדיסק של more, לא יצא לי לשמוע לפני שקניתי. וקראתי באחת הביקורות שזה דיסק פסיכודלי מתקדם (משהו כזה), שזה לא לשומעים טריים שלהם. אז ציפיתי למשהו באמת מעניין, ודי התאכזבתי כי זה נשמע לי דיסק היפי למדי. אין לי שומדבר נגד היפים וחבריהם, אבל זה לא מה שחשבתי שאני אשמע.

LEnnA no 1

New member
וואו... לי קרה בדיוק אותו דבר

מאז שאני זוכרת את עצמי היו לנו דיסקים של פינק פלויד בבית... אבא שלי תמיד הקשיב להם... ויום אחד החלטתי שאני רוצה להתעמק בפינק פלויד.. וגיליתי שאני מקירה הרבה מהשירים שלהם למרות שלא ידעתי שזה שלהם, סתם הכרתי את זה... עכשיו יש לי את כל האלבומים... אז זה ממש מגניב.. וגיליתי שהם הרבה יותר גאונים ממה שחשבתי שהם פעם

Ivory Flower

New member
נכון

לומדים להעריך אותם מאוד.. ונראה לי ממש נהדר שיש זכרונות ילדות עם הפסקול של פינק פלויד. זה כמו סרט טוב כזה.

LEnnA no 1

New member
וואלה.. לא חשבתי על זה ככה

מגניב... באמת כמו סרט, עכשיו אני מריצה בראש את כל רגעי הפ"פ מהילדות

Zohar yaaa

New member
אני תמיד נורא אהבתי

את אנאוודר בריק אין דה וול [פארט II] כי שמעתי אותו באיזה סרט בר מצווה של חברים והתלהבתי ממנו. קטע.

wommer

New member
לצערי,

לא היה איזה שהי דמות שתשמש לי כ"מראה דרך" מבחינת מוזיקה. אחי קצת הראה לי את הדרך, אך לא מספיק, כמו שאומרים. ורק לפני 3 שנים חבר שלי הכיר לי את פ"פ. כיף לך, אני מקנא בכל אלה שההורים שלהם מורישים להם את סגנון המוזיקה הזה. \ וברוכה הבאה!!!

THE WALL1

New member
ברוכה הבאה

זה ממש אחלה פורום יש כאן אנשים עם ראש ממש טוב.. את תהני פה.. =]

למעלה