חדשה...

חדשה...

האמת סתם נכנסתי לראות. אני בת 18 וחצי , איבדתי את בתוליי ביום כיפור (מתנצלת מראש בפניי כל מי ששומר, האמירה הזו כבר גרמה לזעזוע בהרבה מקומות ...) . אני סכ"ה השנייה אצלנו בחברה שכבר לא בתולה לכן השיח הוא די דל ... נכנסתי סתם לתפוס קצת רושם ונורא נהנתי אז החלטתי להשאיר הודעה .

ארטימיס

New member
חחחחח ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

גם חברה שלי איבדה את בתוליה ביום כיפור!
אז.. אממ.. מי את?
מה שמך? מהיכן? מה אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? ספרי קצת על עצמך! חג שמח!!!

קצת על עצמי

קוראים לי ניבה , מאזור השרון (חור נידח...) אוהבת ... ספרים, לבלות על חברים (כמובן החבר) , משפחה ... בשעות היום חיילת , אין מה לעשות. חונכת בחיל אוויר , כלומר חונכת תיכוניסטים בבית ספר של חיל אויר ושל עמל 1. בעלת חוש הומור שחור וציני (סתם פרט מבדר עליי) וזהו ... פחות או יותר לבנתיים

boy love08

New member
סתם מענין אותי...

כאילו מה סקס?יום כיפור?איך מה?עוד לאבד בתולין?סתם מסקרן אותי...

boy love08

New member
סתם מענין אותי...

כאילו מה סקס?יום כיפור?איך מה?עוד לאבד בתולין?סתם מסקרן אותי...

סקרנות זה בריא ...

אני אתן לך קצת רקע אז הכל יהיה מובן. יש לי חבר כבר חמישה חודשים, בעקבות הדבר המדהים הזה שקוראים לו צבא ישראל (וברמה הספציפית יותר קורס מ"כים) לא יצא לנו להיות ביחד לבד כבר חודש אז החלטנו שאת יום כיפור ננצל ללהיות לבד (הבלי פלאפונים היה החלק הכי טוב) . השאלה של כן לשכב לא לשכב כבר בדיון בנינו דיי הרבה זמן (דבר שלוחץ לכל בחור בן 20 ). אז שבוע לפני יום כיפור הסיכום היה בערך של לא להחליט מראש (כי דוגרי זה מלחיץ) אלא לזרום עם הרגע. והגיע הרגע והוא רצה שאני אחליט, לשם הבהרה אני האדם הכי לא החלטי שיש, וכשהוא ראה שאם הוא ישב ויסתכל עליי תשובה לא תצא לו (בניצול האלמנט של הרגע יצאנו מהאמבטיה) וזהו הרשתי לעצמי להסחף עם הרגע. סיפק את הסקרנות ?

נשארה לי עוד טיפת סקרנות, ברשותך

כתבת שאת בת 18 וחצי ושאת בסך הכל רק השנייה "בחברה" שלך שאבדה את בתוליה הדיעה הרווחת היום מצביעה על גיל התחלה הרבה יותר נמוך או שיש משהו מיוחד ב"חברה" הזו שלך? (שמרנות, מסורתיות, דתיות או.... מה ? )

shanaya2

New member
ואוו...

זה לא גיל נמוך" כמו שאת אומרת, ואף אחד לא רץ אחרי הבתולין, זה עניין בחירתי לא חיבים להיות מסורתיים כדי לא להרגיש בשלים

הסבר

ככה להבהרה, אנחנו לא שמרנים רחוק מזה. זה בהחלט לא החבר הראשון שלי , סתם לדוגמא היה לי חבר למשך שנה בין כיתה י' ליא' ולמרות עומק הקשר לא הרגשתי שהוא מתאים שהוא מספיק רגיש לעניין. אני אישית לא מאמינה אפילו באלוהים אז תמחק דתיות ... החבורה הבסיסית שלי מורכבת משתי בנות ובן (וכמה מתחלפים) . האחת (הראשונה בינינו) מדובר בחבר הרציני הראשון שלה, מבחירה ל"התמסד" (אתם בטח יודעים שמועדונים משאירים הרבה אופציות להנות בלי מחויבות). החברה השנייה שלי מצטערת להגיד אבל היא כבדת משקל ובגיל התיכון בנים הם לא הכי מבינים בנושא ... והידיד שלי הוא אחד האנשים הכי בררנים בעולם הזה . אז זה מה שקרה ... אני חושבת שזה התרחש בגלל שהיה לנו נורא חשוב ממשמעות ריגשית מה זאתה כן רואה פחות בחברה היום.

לא התכוונתי לפגוע או להעליב

רק שמתוך מה שאני יודעת ומכירה גיל ההתחלה הרבה יותר מוקדם אין ספק שהמדד העיקרי או בעצם היחידי החשוב הוא מוכנות שלך יקירתי ושל בן הזוג תמשיכי ללכת עם הרגשות שלך ותהני מהם

למעלה