חדשה

wednesday 13

New member
חדשה

שלום.. אני ילנה בת 13 מרמת גן.. בעיקר אני שומעת מטאל ופאנק.. D= מקווה שיהיה לי כיף פה! =P

may90

New member
ווהווווווווווו

אני מאי! שם-אמרת גיל- אמרת מגורים-אמרת אוף למה ילדים מתחילים להיות ממושמעים
אזזזז משהו עלייך? אההו זה מגניב שבת 13 שומעת מטאל
כי בד"כ זה גיל הפאנק או משהו :| ניחא... טוב מה אני יודעת?! אני הייתי ילדה בת 9 ששומעת פאנק חעחע

COW COW

New member
יש משו מפגר......

שאומרים הרבה פעמים, שכאילו מתחילים לשמוע רוק או פאנג וכאילו עולים רמה ומגיעים לרמה של קקה (דת', בלאק) וזה ממש מעצבן כי כמעט כל מי שאני מכיר אומר את זה וזה טיפשי כי אני למשל התחלתי עם dimmu borgir ואז מרלין ואז מטאליקה ובסופו של דבר הידרדרתי לפאנק (שליטה). אין להתייחס לכל מה שכתבתי אני עייף למרות שזה נכון. הייי מה נשמע בהצלחה בהתאקלמות.

הו, זה לא בדיוק ככה.

אני מכירה אנשים שהתחילו לשמוע רוק כבר ממטאל וזה מה שהם אוהבים ופאנק ואחרים הם לא אוהבים, אפשר להגיד כאילו לא "התקדמו" עם המוזיקה.. ואני למשל התחלתי מפאנק ואני לא אוהבת רק פאנק, אני אוהבת כל מיני סוגים, אבל פאנק עדיין הכי... ובדר"כ שמתכוונים למה שאמרת זה להגיע ללהקות ביותר רמה, אבל באותו סוג. נראלי. העאהא כע.
חפרתי.

וולקאאאאאםםם

הו, הו, הו, האם את אוהבת שישליק? האם?????? [מישל, 14, ת"א - סאני הוא אהובי הלא ממומש. (טובנו, אני סתם סוגדת לו, למרות שהוא גיי)]

L i v i

New member
גם פאנק וגם מטאל?!

נו , באמת! איך אפשר?! (סתאאאאאאאאם, גם אצלי זה ככה:))))))))))) ברוכה , ברוכה.... אם אתה לא שפויה לגמרי , אז כן...יהיה לך פה כיף:)

sappy song

New member
אהמ אהמ...

ידידה שלי שנמצאת בפורום של "האו.סי" אומרת שיש להם משפט קבלה לכל אחד/ת חדש/ה "וולקאם טו דה או.סי ביצ'" אז חשבתי לעצמי(היה קשה אבל חשבתי) למה שלא יהיה לנו משפט קבלה... כמו "what your age again" או "welcome to san diago you son of a**** and *****" וצינזרתי מילים חינוכיות

L i v i

New member
../images/Emo6.gif אהבתי....

וכל הכבוד על הפעלת התאים האפורים במוח ועוד ב12 בלילה!

l AdidAs l

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאני פה

נירוונה
סיסטם
נייטוויש
בלינק
ילווכארד
פול אאוט בוי
קיצ אני אוהבתת כמעט את כל החתימה שלך
חוץ מבלינק, איכככ הם כאלה מכוערים מי אוהבב אותם בכלל!?!!

למעלה