חדשה...

nitzosh14

New member
חדשה...

אני חדשה פה ... ראיתי את הפרקים הראשונים של הסידרה בהוט אקסטרה ואז סגרו לנו אותו... אז אמא קנתה לי את זה בדיוי די ואין אני מתה אל הסדרה הזאת.... בנשמה שלי....
ורוניקה ולוגן הזוג המושלם
....

nateli92

New member
ברוכים הבאים!

מאיפה היא קנתה לך ת'דיוידי??????????????

nitzosh14

New member
היא קנתה לי אותו בסין...

היא היתה שמה.... אבל זה בלי תרגום...

nitzosh14

New member
זה היה ממש זול...

אני חושבת איזה 40 שקלה ככה (הכל שמה זול)... וזה לא החבילה המקורית הם קונים ומעתיקים את הדיסקים זה למה זה זול

monika bing

New member
יואו תשבעי!

אני יודעת ששם הרבה יותר זול אבל אמא 40 שח? שאלתי כי סבא שלי נוסע המון לסין..(יום שבת יש לו עוד נסיעה...טוב זה קשור לעבודה שלו..) הייתי רוצה שהוא יקנה לי אבל מאיפה הוא ימצא את זה שם הוא נוסע לעסקים לא למקומות שאפשר לקנות דיסקים..אוףף הלוואי סבתא שלי הייתה נוסעת איתו היא הייתה בטוח קונה לי..

monika bing

New member
חחח בסוף

ביקשתי ממנו ...נקווה שהוא ימצא ויביא לי.אבל רציתי עם תרגום ..אני מבינה בלי אבל רציתי לראות את זה עם חברה שהיא לא משוו באנגלית אין מצב היא מבינה בלי תרגום..טוב נסתדר..חח

Lirchu

New member
חחחחח גמני הייתי ככה...

אחת שלא מבינה אנגלית משו... מאז ורוניקה השפה האנגלית שלי השתפרה מאוד!!!... מעוד סדרות כמובן אבל בעיקר מV!
ברגע שהיא תבין את המסר העיקרי של התוכנית היא תבין כמה וכמה דברים גם בלי תרגום

Lirchu

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לסין זה מגיע ולפה עוד לא?!?!?!?!!? אלוהים ישמוררררררררררר

Lirchu

New member
מה?!?!

איך קנית ואיפה ?!?!?!?!??!??! וברוכה הבאה!!!!!!!

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וואי איזה כיף לך! הייתי מתה לדיוידי של ורוניקה מסכימה איתך לוגן וורוניקה הם בהחלט הזוג המושלם
אגב יש לך שם ממש יפה
השתלבות נעימה בפורום

gavan

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

השתלבות נעימה בפורום!!! אני גוון **שהרבה זמן כבר לא כתבתי כאן!!!! ואני מצטערת!!!! אבל עדיין מתקינים את המחשב החדש אז לוקח לי זמן......אבל חזרתי!!!!** ו....
ורוניקה ולוגן הם אכן הזוג המושלם

karyn

New member
ברוכה הבאה! עוד אחת חכמה!

שאוהבת את לוגן וורוניקה!

Charmed Gal

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

כבר יצא הדיוידי?! תתחדשי! שווה! איפה את גרה, בא לך אולי להלוות לי כדי שאצרוב?

למעלה