חדשה=] חולה על לינקין!!.. שמי הוא שי שירה=]
W walk alone New member 5/9/05 #2 ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif אני שיר בת 14 מכפר סבא תספרי על עצמך קצת.. השתלבות נעימה
R R E G I 123 New member 5/9/05 #3 wellcomee ../images/Emo24.gif אני רג'י בת 14 מת"א.. תהני פה תספרי על עצמך...!
G giant G New member 6/9/05 #5 א. יש לך שם מושלם שי פור אבר ב. ספרי עוד דברים על עצמך... ג.אני שי בן 16 וחצי מירושלים ד.תהני לך בפורומינו הקט ה.מירה את רואה שאני מאלתר? P: ו.אם לא אז את לא יפה יותר P: ז.אין זין בעצם יש זין אבל אין מה להגיד בזין כאילו בעעעע שכחו מזה זיין רולזזזזזז
א. יש לך שם מושלם שי פור אבר ב. ספרי עוד דברים על עצמך... ג.אני שי בן 16 וחצי מירושלים ד.תהני לך בפורומינו הקט ה.מירה את רואה שאני מאלתר? P: ו.אם לא אז את לא יפה יותר P: ז.אין זין בעצם יש זין אבל אין מה להגיד בזין כאילו בעעעע שכחו מזה זיין רולזזזזזז
M mirrra New member 6/9/05 #9 אני רואה בהחלט... אין לך זין?! ומה, אני יפה לנצח טחחחחחחח טחחחחחחח האמ.
G giant G New member 7/9/05 #12 אמממ יש לי זיין את מוזמנת לבוא... לבדוק חחח אמממ ואת אכן יפה לנצח ואני מאלתר
® ®NuLy® New member 6/9/05 #6 ברוכית../images/Emo24.gif אני גלי בת 15 מאזור ירושלים ספרי קצת על עצמך! שתהיה לך השתלבות נעימה
L Lp Fairy New member 7/9/05 #11 ברוכה הבאה!!! יווו בלונדינית..[= חחחח עזבי יש לי קטע מזה...אבל את מזוייפת פויה!!! קיצ אני רעות..[= אני בת 17 עוד 42 יום...מקרית חיים..יההה חחח
ברוכה הבאה!!! יווו בלונדינית..[= חחחח עזבי יש לי קטע מזה...אבל את מזוייפת פויה!!! קיצ אני רעות..[= אני בת 17 עוד 42 יום...מקרית חיים..יההה חחח