חדשה

y u l a 9

New member
חדשה

שלום לכולם/ן-- יש כאן נשים שנמצאות בהריון ראשון וללא בן זוג? או בן זוג שלא מתפקד?.

zut

New member
ברוכה

הבאה... אני עברתי הריון לבד- עכשיו כבר אמא. ואני לא היחידה פה. איך אפשר לעזור לך?

y u l a 9

New member
טוב..

אני נמצאת בשבוע 12, יש לי בן זוג שלא גר איתי (כבר לא בטוחה שרוצה אותו בן זוג), אבל הוא מטריף אותי ואין לי סבלנות יותר למצבים שאני נכנסת אליהם בעקבות הקשר איתו, ושוקלת להיות לבד (כי חשבנו לגור יחד, כלומר מחפשים בית ביחד, זה כרוך מבחינתי לעזוב את העיר שבה אני גרה ולעבור לעיר אחרת), וללדת לבד וכל מה שזה אומר, וזהו .. אז רציתי לשמוע איך אתן מסתדרות מרגישות אם האבא של הילד/ה, נמצא בתמונה, בכלל.. איך זה??

zut

New member
אצלי זה כנראה

שונה מאצלך. לי לא קל איתו. הוא משתדל בסה"כ אבל זה לא פשוט לי. הוא בתמונה. להיות אמא- הכי כיף בעולם אפילו שגם לא קל. מאחלת לך הריון קל, נעים, כיפי. תבדקי אם זה לא ההורמונים שמאבדים סבלנות לגבר שלך. רק טוב

jenny d

New member
הי יולה

גם אני עברתי הריון ללא תמיכה והרבה משברים. חוסר תפקוד וחוסר יחס של הבן זוג... 3 חודשים לאחר הלידה עזבתי (לפני חודש וחצי). חזקי ואימצי ואם תרצי לדבר בכיף תמיד... אם תרצי אתן לך את המסנג'ר שלי. ביי

ajr123

New member
היי יולה גם אני עברתי את ההריון

לבד מחודש שלישי התגרשתי במהלך ההריון ואין לי קשר עם האבא בכלל. אשמח לשוחח איתך אם תרצי. בהצלחה רוני

למעלה