חדשה

מצב
הנושא נעול.

רינה ג

New member
חדשה

חדשה
שלום לכולם רציתי חוו"ד מנסיונכן. אני בת 41 שנתיים לאחר לידה שהיתה מטיפולי פריון. עכשיו לאחר 4 טיפולי פריון, הרופאים לא נותנים הרבה סיכויים להמשך IUI. מה דעתכן? האם כדאי להמשיך להפרייה. הזריקות פשוט גומרות אותי , ועוד עם פעוט בבית... תודה מראש

אם את רוצה עוד ילדים אז ... כן

חדשה
שלום לכולם רציתי חוו"ד מנסיונכן. אני בת 41 שנתיים לאחר לידה שהיתה מטיפולי פריון. עכשיו לאחר 4 טיפולי פריון, הרופאים לא נותנים הרבה סיכויים להמשך IUI. מה דעתכן? האם כדאי להמשיך להפרייה. הזריקות פשוט גומרות אותי , ועוד עם פעוט בבית... תודה מראש
אם את רוצה עוד ילדים אז ... כן
ברוכה הבאה. כן זה קשה לשלב גידול של פעוט עם טיפולי פוריות, אבל אם את רוצה שיהיו לו אחים אז זה מה שצריך לעשות, ניסיתם הזרעות לא הלך ממשיכים הלאה. לפחות אצלי לא היה הרבה הבדל בין טיפולי הפירון ה"רגילים" לבין הפריות, אותם ימים של זריקות ומעקב ביוץ, ואז שאיבה והבונוס הגדול -ההרדמה ואז החזרה שזה ממש כמו הזרעה. מאחלת לך שהטיפול הבא יהייה הפעם האחרונה שהזריקות גומרות אותך. בהצלחה

liati7

New member
../images/Emo8.gifואמרו שילדים באים בקלות

חדשה
ואמרו שילדים באים בקלות
ולגדל אותם זה הכי קשה (איפה האדם שהמציא את המשפט הזה ?!). מאד קשה להיות בטיפולים כאשר יש תינוק קטן בבית, אבל אוגרים את הכוחות ומתגייסים למטרה. אני לא מבינה בהזרעות ישר עליתי ל-IVF .

העין ה 3

New member
זו שאלה שרק את יכולה לענות עליה

חדשה
לכל אחת יש נקודה אחרת, שבה היא מרגישה שזהו, שאין לה כוח להמשיך, ושהרצון שלה לילד נוסף הוא לא עד כדי כך חזק. אני במקומך הייתי ממשיכה להפרייה. פעם, במפגש של פורום פוריות, כשכל אחת הציגה את עצמה, ואני סיפרתי שאני אחרי מחזור IVF שביעי (ויש לי 2 ילדים בבית), היתה מישהי ששאלה: איך יש לך כוח להמשיך???
ואני עניתי: אין לי כוח להפסיק... אבל זו רק אני - תעשי מה שתחושת הבטן שלך אומרת.

רינה ג

New member
לכל המשיבות

לכל אחת יש נקודה אחרת, שבה היא מרגישה שזהו, שאין לה כוח להמשיך, ושהרצון שלה לילד נוסף הוא לא עד כדי כך חזק. אני במקומך הייתי ממשיכה להפרייה. פעם, במפגש של פורום פוריות, כשכל אחת הציגה את עצמה, ואני סיפרתי שאני אחרי מחזור IVF שביעי (ויש לי 2 ילדים בבית), היתה מישהי ששאלה: איך יש לך כוח להמשיך???
ואני עניתי: אין לי כוח להפסיק... אבל זו רק אני - תעשי מה שתחושת הבטן שלך אומרת.
לכל המשיבות
בוקר טוב לכן, תודה על התגובות שחיזקו אותי. בהצלחה לכולנו.

היי לך רינה לדעתי אם את רוצה אז

חדשה
היי לך רינה לדעתי אם את רוצה אז
אז חבל על הזמן קדימה להפריה שיהיה בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה