אם את רוצה עוד ילדים אז ... כןחדשה
שלום לכולם רציתי חוו"ד מנסיונכן. אני בת 41 שנתיים לאחר לידה שהיתה מטיפולי פריון. עכשיו לאחר 4 טיפולי פריון, הרופאים לא נותנים הרבה סיכויים להמשך IUI. מה דעתכן? האם כדאי להמשיך להפרייה. הזריקות פשוט גומרות אותי , ועוד עם פעוט בבית... תודה מראש
חדשה
שלום לכולם רציתי חוו"ד מנסיונכן. אני בת 41 שנתיים לאחר לידה שהיתה מטיפולי פריון. עכשיו לאחר 4 טיפולי פריון, הרופאים לא נותנים הרבה סיכויים להמשך IUI. מה דעתכן? האם כדאי להמשיך להפרייה. הזריקות פשוט גומרות אותי , ועוד עם פעוט בבית... תודה מראש
זו שאלה שרק את יכולה לענות עליהחדשה
לכל המשיבותזו שאלה שרק את יכולה לענות עליה
לכל אחת יש נקודה אחרת, שבה היא מרגישה שזהו, שאין לה כוח להמשיך, ושהרצון שלה לילד נוסף הוא לא עד כדי כך חזק. אני במקומך הייתי ממשיכה להפרייה. פעם, במפגש של פורום פוריות, כשכל אחת הציגה את עצמה, ואני סיפרתי שאני אחרי מחזור IVF שביעי (ויש לי 2 ילדים בבית), היתה מישהי ששאלה: איך יש לך כוח להמשיך???ואני עניתי: אין לי כוח להפסיק... אבל זו רק אני - תעשי מה שתחושת הבטן שלך אומרת.![]()
היי לך רינה לדעתי אם את רוצה אזחדשה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.