חדשה

סילבי 1

New member
חדשה

שלום לכולם אני חדשה ואני שמחה להיות כאן איתכם מאחר ושמעתי רבות על פורום זה,רוצה לשמוע לעצותיכם ולהעזר בהן. תאמינו לי שאני לא יודעת מאיפה להתחיל...קשר בן 4 וחצי שנים, כזה מסובך,,,אבל מה זה מסובך.. לפני 4 וחצי שנים, כאשר הייתי עדיין בהליכי גירושין הכרתי גבר והקשר הפך להיות די רציני. במקביל התנהלו הליכי הגירושין. יום אחד "שמע" הגבר מאדם מסוים, שזה שאני עדיין לא התגרשתי ואני פרודה וזה אומר שאני עדיין נשואה,, אסורה עלי, ועליו כמובן להיות במערכת יחסים. הוא נבהל מאד, לא יודע איך לומר לי את זה, ואני מציינת שהגבר לא דתי, וגם זה שאמר לו את זה, הוא לא דתי. אני לא אלאה אתכם בסיפורים שנמשכו כל כך הרבה זמן, אבל כך נמשכה לה מערכת היחסים, נפרדנו כמובן ולאחר מכן שוב חזרנו כי מישהו אחר אמר לו שלא יתייחס ולא יפחד מאף אחד,כי אמרו לו שכתוב בהלכה שאסור להיות עם אישה נשואה,אז הוא שוב ניסה ליצור איתי קשר חדש, ושוב אמרו לו שזה אסור,,ושוב מותר..וחוזר חלילה. כמובן שאף פעם לא התווכחתי איתו כי לדעתי זוהי זכותו להאמין,אבל זה קרה שוב לפני 4 חודשים, וכאן כבר הגיעו מים עד נפש, ולא רציתי בשום אופן לחזור לקשר הזה. כמובן שהוא מאד רוצה, כי עכשיו לפי דבריו הוא לא מקשיב ולא יקשיב לאף אחד יותר, הוא מאד אוהב אותי ורוצה את מערכת היחסים הזו. ממשיך לבקש יומם ולילה ולא מרפה..אני מודה שאני כבר מבולבלת מכל זה. ביקשתי ממנו אלפי פעמים שיפסיק להתקשר כי מבחינתי אי אפשר להמשיך כך,והוא לא יכול לעשות ככל העולה על רוחו..פעם כן רוצה ופעם לא...פעם מאמין ופעם לא.. אם תשאלו אותי, אני כן אוהבת אותו ורוצה את הקשר,אבל לא במצב זה. תגיבו ,תגיבו,,,אני מתוסכלת כבר מכל זה !!!

לביאה11

New member
"אמרו לו" !?

כי אמרו לו? מה... אין לו דיעה משל עצמו??? לדעתי הבן אדם לא יציב בכלל. כן לא כן לא ואת זורמת עם הרוח שהוא עושה. קאט!!! מערכת זוגית היא לא יויו או שאתה אוהב ומחכה לגט המיוחל או שאתה הולך ולא חוזר. ושיפסיק להגיד לך... "אמרו לי" לדעתי אם תשאלי... יש לו את הלבטים שלו מבלי ש"יגידו לו" ובלי שום קשר לנישואייך. אבל זו היא רק דעתי.

סילבי 1

New member
נכון

הוא מאד לא יציב אם הוא כך משנה את דעתו. רק לציין שכבר התגרשתי מזמן, ואפילו אחרי הגירושין המשיכה הבעיה, כי...את לא מבינה.."אסור היה לנו להיות יחד כשעדיין הייתי נשואה," אבל גם אחרי שהתגרשתי הוא אמר שכל מה שקורה (כך אומרים לו), קורה בגלל זה שהוא היה עם נשואה..(איתי).. לביאה, אין לו שום סיבות ולבטים אחרים , הקשר הוא די ארוך כמו שציינתי ואם לא היה רוצה את הקשר, הוא היה נגמר מזמן, ולא היה נמשך תקופה כזו, נכון ?

לביאה11

New member
סילבי יקרה../images/Emo140.gif

ישנם המון סיבות למה גבר נשאר עם אישה. ויש רק סיבה אחת למה הוא לא. אבל שוב..... זו היא רק דעתי.

36alma

New member
ואני הייתי גורסת בדיוק הפוך....

יש המון סיבות למה גבר לא נשאר עם אישה (אותן אפשר למנות על עשרות אצבעות) אבל רק סיבה אחת להישאר איתה: אם הוא אוהב אותה באמת! כנ"ל לגבי אישה...

מבלבל...

נורא להיות בבילבול. אמרו לי..אמרה לי...אמר לי... חוסר יציבות הנובע מחוסר עמדה וחשיבה עצמאית,נו... אם נוח לך להשלים עם זה-תהיי שם. לא נוח לך-אל תהיי שם. ואני אומרת...לא הכל בשם האהבה... והחשוב ביותר...להגדיר לעצמך מהן גבולות ההכלה שלך.

ים שקט 34

New member
נראה שבחרת בדרך הנכונה,

יש לי בעיה עם אנשים שפועלים על פי "מה יגידו". וגם אם התפקח ולא יושפע מאחרים לגבי הקשר איתך, תחשבי אם מתאים לך לחיות עם אדם שאופן קבלת ההחלטות שלו יהיה כזה בנושאים אחרים. דפדפי אותו (על משקל בלבלי אותו)
וסליחה על ההשטתות בסוף. החלק הראשון היה רציני.

למעלה