חדשה

חדשה

היי קוראים לי מור אני בת 15 מיהוד אני אוהבת את הסדרה השבט וגם את הטלנובלה אהבה מעבר לפינה נ.ב: שאלות חשובות: מתי ערוץ 1 ישדר שוב את השבט? האם ישדרו את העונה ה-4 עוד פעם כי זאת העונה שהכי אהבתי? (אשמח אם תענו לי על השאלות)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifברוכה הבאה לא ידוע בינתיים על שידורים חוזרים של הסדרה, וסביר להניח שלא יהיו, כי הזכויות של ערוץ 1 לשדר את העונות הקודמות פגו כבר, ואם הם רוצים לשדר שוב הם צריכים לקנות את הזכויות האלה מחדש... אולי אם תהיה עונה חדשה (מה שכרגע מוטל בספק כבד מאוד../images/Emo7.gif) הם יעשו משו עם זה... אבל אני די לא יודעת../images/Emo4.gif בכל מקרה, ברוכה הבאה והתמכרות נעימה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

תודה

אוף זה לא פייר איך בא לי לראות השבט עונה 4

קרניjack

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

בקשר לשאלות ענו לך=) וגם אני חושבת שעונה 4 טובה
ספרי קצת על עצמך..

techno girl

New member
../images/Emo105.gifברוכה הבאה.....

אז כמו שאמרו לפניי, כרגע
עדיין לא ידוע על שידורים
חוזרים של כל עונה, ועונה 6 היא אכן דבר המוטל בספק......
בכוךופן, אני נטלי
techno girl
, בת 13 מירושלים
, ואני מ-ת-ה על
שקסי
לקסי
....... אז ספרי קצת על עצמך.... השתלבות/התמכרות נעימה....... לא לדאוג, אנחנו לא נושכים.....חזק
.....

Tinkerblack

New member
היי מור ברוכה הבאה

קוראים לי שיר אני מקווה שתהני ותמשיכי לכתוב כאן הרבה כי אנחנו לא נושכים אנחנו רק נובחים לפנעמים חיח אממ אני שיר או מייגן או ש"ס איך שבא לך תבחרי אחד מכל ההרבה, אני מתל אביב ואני בת 16 כידוע לי ערוץ 11 לא ישדר בקרוב את השבט כי נגמר לו החוזה על העונות.

למעלה