חדשה

oriyan15

New member
חדשה

שללום אני אוריאן בת 16 עוד שבוע!! ואני בעיקרון חדשה פה בפורום כאילו אפעם לא הגבתי פה אבל אני קוראת את ההודעות מתקופת יס ריל הראשון עוד ששידרו הישרדות 7 וכו'.. בקיצור אז החלטתי להגיב לראשונה.. אז זהו.. ביי

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קודם כל... צורם לי בעין... ביס ריל הראשון היה הישרדות 5... הישרדות 7 (ואחריו 8) שודרו ביס ריל השני
זהו הוצאתי את זה חחח תהני בפורום
אחלה פורום
והשתלבות נעימה

oriyan15

New member
תודה

חחח מצטערת על הטעות... אינ לא ממש זוכרת זה עוד ממזמן.. הישרדות 5 לא שודרה גם בערוץ יס פלוס?

אריה31

Member
מנהל
ברוכה הבאה :)

ואל תשכחי בעוד שבוע להחליף את המספר שלך כאן :) סתם, מי שמדבר :)

נצל''ש

אבל לפני ברוכה הבאה שאלה מישהו יודע את המילים של הפרסומת על הדובי סאונד והמסך רחב ?? אני חולה על הפרסומת הזאת חיחיחיח

TheCharm

New member
נממ משהו כזה:

i don't mind if they're gonna fry me and i don't care if they're gonna leave me just hunging there... וכו'.

maya567

New member
I'm loving this movie it blows my

mind. yes, i love this movie the sound is dolby, and the screen is wide yes, i feel so groovey because i'm in this movie. because we're in this movie! ושכחתי את הבית שבין ההאנגינג ת'ר ובלואז מיי מיינד. יש שם משהו על הדולבי והמסך הרחב.

TheCharm

New member
נממ זה...

i'm deep in the mud and larry just drawn (איך שלא כותבים טבע..) but i love to hear it in a dolby sound משו כזה

maya567

New member
there's no where to hide

cause the screen is so wide i'm loving this movie, it blows my mind. וזה drowned.

willo

New member
ממש לא

הבעיה היא לא בפזמון הקליט, אלא בדרך שבה מציגים את העניין. לדעתי הפרסומת מחרידה.

oriyan15

New member
חח תודה רבה לכולכם

אממ חח ואגב אירה אני כבר בת 16.. ביום שישי בעצם!! אז זה בגלל שאני חברה פה ממש מללפני שנה בערך.. ולא כתבתי אפעם... אז מקווה להתשלב תודה ביי

למעלה