חדשה:)

darkdirtyangel

New member
חדשה:)

היי אני חדשה, קוראים לי רוני,נס ציונה, עוד חודש 12, וזוה נראה לי... אה וזה מה שאני שומעת בערך, וכמובן עוד להקות... Nickelback,him,korn,slipknot,marilyn manson,nirvana,murderdolls,otep,dope stars inc,the prophets,nightwish,iron maiden,kittie,jack off jill,mxpx,papa roach,Lacuna Coil,system of a down,afi,velvet revolver,megadeth,a perfect circle,creed,tool,era,epica,The Get Up Kids,Tristania,ash,green day,the 69 eyes,within temptation,Shadows Fall,orphand land.

Musta Susi

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה שתתקשחי קצת יותר עם ההתאקלמות שלך בפורום
מכל ה-Junk Metal אמריקאי שרשמת שם (לא שאני שמעתי דברים יותר טובים בגיל שלך, כן?) סיננתי את ה*טובים ביותר*: Iron Maiden, Opeth, Tristania, Lacuna Coil, Epica, Nightwish וWithin Temptation. תשמעי הרבה פינלנד

Jillian

New member
לא! שמעי הרבה יפנים!

אגב ברוכה!!! שיהיה לך פ33ה כאן עשית לי חשק לשמוע jack off jill

darkdirtyangel

New member
בלה בלה?

טוב אמממ לא קראתי את כל התגובות, אז קודם כל יופי שאתם אומרים שחלק מהטעם שלי טבו וזה וזה... אממ נראה לי שראתי שמיוש פה אמר שיכול להיות שאני בכלל לא בת 12 בגלל התמונה, אז אממ אתם לא חייבם להאמין:) אממ זהו חיח, ואני מודה שגם אני פעם שמעתי אבריל אבל עבר:)

Musta Susi

New member
לא יפה-נועית../images/Emo8.gif

דווקא יחסית לילדה ממוצעת בת 12 (כמעט. כיתה ו' אני מניח?) יש לה טעם ממש משובח. הלוואי ואני הייתי מכיר (כשהייתי בן 12) 1/2 ממה שהיא מכירה רגע (כמו אהרון מידן למשל). כל הכבוד

אני יודעת. בגיל שלה שמעתי בריטני :S

אבל אני לא חושבת שהיא באמת בת 12. בתמונה שהיא צירפה היא נראת יותר גדולה... ככה 14. אם את באמת בת 12 אז כל הכבוד לך.

Musta Susi

New member
כן. אני שמעתי בריטני שפיכס -עד-כיתה

ו'. לפחות אבריל לאבין לא נכללת ברשימה ה"שחורה" כן?

אני עד אמצע כיתה ז'. :X

אבל לפחות זה מאחורי.... בלה, שמעתי אבריל אבל אף פעם לא הערצתי אותה או חשבתי שהיא קשוחה. גם אף פעם לא קניתי דיסקים שלה תנקס גאד. :p הזמן שאהבתי אותה היה בערך שבוע ככה ואז זה עבר.

Musta Susi

New member
../images/Emo45.gif אני לא אהבתי אותה אף פעם ../images/Emo9.gif

בכלל לא
גם אין לי אף דיסק של פופ בבית (היה לי על לא מזמן דיסק של Five ששמעתי רק בכיתה ו' (חחח, לא של Symphony X לרוע המזל:-\)ושברתי אותו לרסיסים. זו הייתה חוויה מודרנית ומהנה

כיף לך. ../images/Emo3.gif

לי יש אותם איפהשהו בארון.. אני עדיין חיה באשליה שאני אמצע איזה פרייר שאני אוכל למכור לו את זה. מתישהו אני בטח התייאש ואעשה כמוך...

למעלה