ברוכה הבאה אדזה יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif
שבוע טוב, באת לפתוח לנו שבוע טוב
גם את נשמעת אחלה בן אדם. והסקרנות שלי כלפייך עברה את מפלס הכנרת. מקווה שנוכל לתרום לך ולענות על ציפיותייך, וגם אנו מקווים להיתרם על ידך ועל ידיי כתיבתך. בואך לשלום
נכנסת לכתובת הנכונה - זה ביתנו מס. 60+ בית בו כל הנכנס אליו - מבקש זכות הישארות ומקבל. אדזה - ברוכה באה בצל קורתנו הלבבית תעונגי בשהייתך עמנו. לילה נעים אֵפִי
רק עכשיו הצלחתי להגיע למחשב אחרי יום מלא פעילות. ברוכות הבאות אדזה ומלכי ל
נו החמים והמפרגן. חוו'לה היקרה שוב ברכות
ליום הולדתך
לפזי חברי היקר |חבוק|
ענקית על כל מה שאתה מביא לפורום. לדרדרית החמודה הרבה אושר ושמחה וכמו שפורפורית כתבה אין אירוע שלא ימצא ולו אדם אחד שיש לו מה להגיד גם אם באותו רגע זה כואב ומרגיז זה כל כך שולי לעומת החוויה והקסומה של נשואי הבן.
כאן הסוף פזי... לכל מקום/פעילות שמתארגנת יש 99% נשים ..וכמה גברים לשעבר.... חה חה חה... הייתי השבוע בהצגה של הקאמרי ("עקר בית " של ענת גוב . מומלץ) אחה"צ (בשביל גיל הזהב..) האולם היה מ ל א . היו בו 5 גברים... זה המצב בארץ. לילה טוב. מלכה
אכן בערך 20 ../images/Emo90.gif על 5 ../images/Emo89.gif
אוף, איזה חוסר איזון. הסוף יהיה שאנו נכריז בתפוז שכל הגברים בגילאי 60+ שייכנסו אלינו לפורום וישהו בה תקופה קבועה מראש - ייכנסו להגרלת מכונית. תאמינו לי - יהיה לנו שפע מהם. לילה טוב
צר לי שאינני גבר אבל מה לעשות?אלהים חננן אותי ברמ"ח איברים של אישה ולמרות שהיו לי מספר טענות בנידון לא עזר לי כלום. אני מקווה שלהבא באמת יצטרפו יותר זכרים כך שהמין הגברי לא יקופח. אני שמחה להכיר אותכם ומקווה להמשיך לבקר בביתכם המומלץ. באהבה אדזה.