חדשה :)

חדשה :)

שיאא אני מטורפת על מוקי. איזה מדהים "עוקף מלמעלה". אני גם מחכה ללוח הופעות :) למי הוא נשוי? כמה אלבומים יש לו? איפה הוא גר? הוא עישן\מעשן סמים? [כי סיגריות הבנתי שכן חח]

The Macker Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

סקרנית משהו, אה?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

זהירות יכולים לעצור אותך - חדירה לפרטיות
יש לו שני אלבומים שמע ישראל ועוקף מלמעלה (לבד) (עוד 3 עם שב''ק ודיסק מהופעה) והוא גר בירושלים ... יותר מזה מיותר לענות

זכות הציבור לדעת בדברים שנוגעים

לציבור... ופרטיות של מישהו לא נוגעת לציבור!

Amit Remmus

New member
שמעי.. ../images/Emo104.gif

החדירה הזו לפרטיות היא חוקית, עד גבול מסוים. לדעתך (וגם לדעתי) זה לא מוסרי, כי זה החיים שלו וזכותו לעשות מה שבא לו, אבל במחינה משפטית זה חוקי.

Amit Remmus

New member
וואההה צודקת. ../images/Emo104.gif

חחח היה לי היום מבחן ממש מעצבן אז המוח שלי עדיין לא יצא ממנו :) ובלי קשר משפטים זה חלום חיי.. :)

נתוש ז

New member
גם אני אהבתי את זה מאוד..

רק באסה שהייתה לי בזה חרא בגרות.... המגן הציל אותי (95)

מוקי

הבנאדם הזה מדהים. כל האמת, במילים הכי נכונות. *** מילים מתפוררות\ מאת: אני כל כך הרבה מילים שאני לא יכולה לומר וגם אז לא מצליחה להסביר הכל יוצא לי הפוך מדברת המון מסביב אבל האמת בדרך כלל כלואה בתוכי, יושבת שם בשקט ולפעמים העולם נראה קר וחשוך ושחור ולפעמים זה כאילו שמו לי בד על העיניים ואמרו לי לגשש את הדרך, להמשיך לנסות הכל נראה לי פרובלמטי "מה זה חופש בכלל אם לא ניצחון האדם על עצמו? אנחנו אבק בחלל כל מה שיכולנו להיות ואנחנו לא" *** הבלוג שלי- http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=91319 *** מישהו הולך להופעה של מוקי ב24 לחודש?

למעלה