חדשה.. שלום אני ספיר בת 15 מהקריות.. לא ידעתי שלמאיה יש פורום.. אני חולה עליה!!
S sapir161 New member 26/3/05 #1 חדשה.. שלום אני ספיר בת 15 מהקריות.. לא ידעתי שלמאיה יש פורום.. אני חולה עליה!!
י יסמין גזורה על מאיוש New member 26/3/05 #2 חח ברוכה הבאה מאמיי לא ידעת?? אז עכשיו את יודעת.. ויש לה פורום מדהיםם.. אני יסמין תהני פהה
ד דיקוש חולה על מאיה New member 26/3/05 #3 ברוכה הבאה מותקקק תהני אני דיקלה נעים מאוד!! ופורים שמח =)
ה הגרוש חולה על מאיוש New member 26/3/05 #6 ברוכה הבאה!! שמי הגר אני מחולון חג שמח וברוכה הבאה לפורום מס' 1!!
D diklla love maya3 New member 26/3/05 #7 כנסי ספיר ברוכה הבאה את הספיר ה-שלישית כבר יש ספיר המאמי ויש ספיר נושמת מאיוש שמי דיקלה יש פה עוד דיקלה שהיא יותר גדולה מימני אני בת 12 כמעט והיא 16 ואת תהני פה ולא תצטערי שנכנסת לפה באהבה גדולה דיקוש
כנסי ספיר ברוכה הבאה את הספיר ה-שלישית כבר יש ספיר המאמי ויש ספיר נושמת מאיוש שמי דיקלה יש פה עוד דיקלה שהיא יותר גדולה מימני אני בת 12 כמעט והיא 16 ואת תהני פה ולא תצטערי שנכנסת לפה באהבה גדולה דיקוש
ה הגרוש חולה על מאיוש New member 27/3/05 #13 היא השלישית לא משנה כי יש אותך "ספי פוש נושמת מאיה" יש את "ספיר המאמי" ואת החדשה שבאה קפיש?? חחחח מאמי
היא השלישית לא משנה כי יש אותך "ספי פוש נושמת מאיה" יש את "ספיר המאמי" ואת החדשה שבאה קפיש?? חחחח מאמי
ס ספיפוש נושמת מאיוששש New member 27/3/05 #10 ברוכה הבאה מותק!!! תיתשלבי מהר כמו שאני יודעת!! נ.ב יש לך שם מהממם!!!!!!!
נ נוי ה2ו2ה New member 30/3/05 #16 ברוכה הבאה נשמה תהני פה נעים מאוד אני נוי... אני מבטיחה לך שתהני פה.....