חדשה=)

Alias4Ever

New member
ברוכה הבאה

לי יש מסנג'ר ואני יכולה לספר לך מה קורה בעונה השנייה אם את רוצה (עונה מהממת עד כה...) [email protected] וווקשע שימי הרבה תמונות כי לי אין הרבה והמקור היחיד שלי זה הפורום הזה...

meri meri

New member
תודה

תודה וסבבה שאני יגיע הביתה אני יוסיף אותך (עכשיו אני תקועה בבית ספר בעעע)אה ואני ישים תמונות ;)

meri meri

New member
עוד תמונה.....

טוב אז ככה יש לי מלאאאאאאאאאא תמונות מדהימות של ג'סי אבל הם גדולות מדי והם לא נכנסות...:/ביאוס טוב אז אני ישים מה שנכנס ... תראו איזה מושלםםםםםםםםםםםםם איזה חמוד....(תראו מה כתוב בדף) בטח הוא כתב את זה לחברה הפקצה שלו עם הלסת של סוס...(קופה!!!)...טוב בנות פשוט תדמיינו שזה לכם;)==>

meri meri

New member
ווווועוד אחת....

טוב לכול מי שלא מכיר הינה החברה הסוסה שלו (תראו איזה גודל הפה שלה!!!!!!)מה לעזאזל הוא עושה עם מכוערת כזווווווווו?!?!?!?! כול מי שרוצה פרטים עליה אז היא שחקנית היא משחקת ברקיע השביעי..קוראים לה קייט או קייטי (לא זוכרת:/) קסידי....

meri meri

New member
עוד תמונה...

טוב כאן הוא במשחק כדורגל(נראה לי זה משחק צדקה או משהו ...גם כול שאר השחקנים של הסדרה השתתפו בו)....איזה הורסססססס....קלטו איזה פוזה===>>>>>

tamir107

New member
תמונות יפות!!

כול הכבוד לך שאת מביאה לנו תמונות שלו!!!.. קבלי 10000 תודות!!..חח...

נופר 247

New member
תמונות מהממות חוץ מאחת

היצור הזה שמחבקת אתו אאאאאיייייייייכככככסססססססס!!!!

../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה!!! ותשימי הרבה תמונות של ג'סי המושלם!!! www.ilovejmac.tipo.co.il

meri meri

New member
היי לכולם

היי כולם אני שמחה שאהבתם את התמות ....אם מישהו רוצה עוד תמונות או משהו כזה שיגיד....טוב משום מה עכשיו אני לא מצליחה להעלות תמונה...זה מראה לי שבאופן זמני אי אפשר אז אני ישים פעם הבאה..ביייייי

רזי רז

New member
וולקאם!!!

ברוכה הבאה!!! ותשימי תמונות של ג'סי חופשי!! קצת יופי כדי לשטוף את העיניםם לא יזיק לאף אחד!!! השתלבות נעימה!!

איזה תמונות איזההה..גרררר

אני לא יכולה עם זה.. הוא כ"כ מושלם אני מאוהבת בווו..(= אני נשבעת לכם אני רואה אותו וכמעט גומרת!!!.. אויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ותקנאווו בעוד שבוע בדיוק הדיסק שלי מגיעעעעעע..(= והוא עלה לי בדיוק 10 דולרר ייאווו אני מאוהבת!!..:))) אוהבת את כולכם!! שי

רזי רז

New member
אני היחידה שלא מקנאה!!

יש לי כבר את הדיסק משבוע שעבר!!!! כייף לי...!!! חחחחחחחחחחחחח

danielle23

New member
ברוכה הבאה!! *קצת באיחור*..../images/Emo3.gif

אני דניאל.. תודה על התמונות המהממות!!
תוסיפי אותי למסנג'ר שלך..: [email protected] תשימי עוד תמונות בפורום..

למעלה