נעים מאוד להכיר את כולכן../images/Emo24.gif!
תודה על התמונות

לפי בקשה שקיבלתי בפרטי למידע על אורלי, החלטתי לשים את המידע פה, אני יודעת שאת מעריצות שרופות
ואי אפשר לחדש לכן ואולי תתקנו אותי אבל שווה לנסות! (אם לא חידשתי כלום אז מצטערת) הנה כמה עובדות (את הדברים הברורים מאליו לא כתבתי): כינויים: אורלי, OB סוג דם: B שם האב: עד גיל 13 הוא חי במחשבה שאביו הביולוגי מת (הארי בלום) כשהיה בן 4, אבל אז התברר לו שבעצם האדם שגידל אותו (קולין סטון) וחי עם אימא שלו הוא אביו הביולוגי. שם האם: סוניה בלום אחות: סמנת'ה בלום (שחקנית ואחות בכורה ויחידה שלו, ואם היא דומה לו היא פצצה) מזל: גדי עזב את בית הספר בגיל 16 כדי ללמוד משחק באוניברסיטה יוקרתית למשחק בלונדון (אם אני לא טועה) תחביבים: דאא אקסטרים ספורט! צניחה חופשית, באנג'י, טיפוס הרים, גלשני שלג, רפטינג הפך לכוכב- אחרי שהשתתף בשר הטבעות..בגיל 22, יומיים לפני שסיים את בית הספר למשחק. אגב הוא רצה להתקבל לתפקיד קטן (פארמיר) אבל פיטר ג'קסון רצה שהוא יהיה האלף החתיך שלנו *-* אורלנדו היה צמחוני אבל הרופא אמר לו שכדי להשאר בריא שיאכל בשר מידי פעם הוא מת על חיות! הירק האהוב עליו הוא תרד גיבור הילדות שלו הוא סופרמן (מאז שהוא גילה שסופרמן הוא רק שחקן הוא רצה להיות שחקן גם כן) סרטים בהם השתתף: טרילוגית שר הטבעות, שודדי הקאריבים, בלאק האק דאון (בתור חייל *-*), ממלכת העדן, טרויה ועוד כמה לא זכור לי הוא מעריץ את ג'וני ושמח שנפל בחלקו להשתתף בסרט איתו צבע אהוב: צהוב. צבע של אנשים אופטימים ואידיאליסטים לדעתו תאונות שעשה: סדק את הגולגולת 3 פעמים, שבר אצבע ברגל, אצבע ביד, גב, אף ורגל... דברים שאמר על לגולאס: ללגולאס יש תנועות חלקות ואלגנטיות, כמו חתול, וככה הוא השתדל לעשות את הדמות. הוא טוען שזה מאוד בלטי והיה קשה שלא ליפול..חמוד!!! ציטוט: "רצתי בבגדים מצחיקים ברחבי ניו זילנד עם אוזניים מחודדות במשך 16 חודשים. כמה נורא זה יכול להיות?" השיא שלו בספורט אקסטרים היה 5 קפיצות באנג'י רצופות באיזור הכי גבוה בניו זילנד בזמן צילומי שר הטבעות. "חשבתי שהמפיקים לא יראו זאת בעין יפה אז סיפרתי להם רק אחר כך"
לאורלי יש אובססיה לגרביים! יש לו מכל צבע וסוג (אפילו ורודים וצבעים זוהרים) יש לו כלב בשם MAUDE היו שמועות שהוא מאורס לקייט בוסוורת' אבל הם הכחישו.. הוא הופיע בפרסומות לGQ לפני שהתפרסם.. הוא אובחן כילד דיסלקט O_O וטוען שעד היום יש לו דיסלקציה קלה חחחח לדבריו אם לא היה שחקן היה פסל השתיה שהוא הכי אוהב זה צ'אי..(סוג של תה עם חלב..טעים, ניסיתי :]!) הסרט האהוב עליו נקרא STAND BY ME זמר אהוב- בוב דילן קעקועים: של שמש ליד הפופיק וקעקוע של 9 בשפה האלפית בשורש כף היד (כל חברי אחוות הטבעת עשו את הקעקוע כמספר החברים באחווה למזכרת מהסרט) יש שמועות על קעקוע שלישי לא ידוע היכן ואיזה. הוא היה משותק ברגליים אחרי שניסה לתקן צינור על הגג בבית של חבר שלו ונפל 3 קומות...מסכן תאונות אוהבות אותו המכונית הראשונה שלו היתה BMW ירוקה כהה (גולף!) הוא עדיין מתגעגע אליה אין לי מושג מה קרה לה.. מי שיודעת עוד דברים שלא זכרתי להגיד או שלא ידעתי בבקשה תחדשי לי! תודה!