אומן החלימה
New member
חדשה
המחשב של השותף אז שם המשתמש על שמו... אני עפרה ואני בינתיים רק קוראת פה (בעניין) אני מרפאה בעיסוק חדשה למדי אני עובדת מזה 4 חודשים במכון יום לשיקום נוירולוגי. רוב האוכלוסיה היא מבוגרים אחרי ארוע מוחי, והעבודה היא גם קוגניטיבית. המכון מקסים הצוות מקסים(יחסי אחווה אמיתיים בין המקצועות השונים)ואני מאוהבת במקצוע...
אני מקבלת הדרכה, קוראת ולומדת וכמובן מטפלת. היום חזרתי מהעבודה מעט מתוסכלת אחרי כמה טיפולים קוגנטיביים- האם הדרך שבא טיפלתי הייתה הנכונה? האם התיווך היה נכון ובמקום?האם הובלתי את השיחה ואת הטיפול לכיוון הרצוי? הכל נראה לי דורש כל כך הרבה ניסיון! כמה זמן לוקח עד שכבר מרגישים שמה שעשיתי היה הדבר הנכון? מתי אני כבר ארגיש בטוחה? בטיפולים הפיסיקלים רואים מהר תוצאות ובקוגניטיבים זה יותר קשה לי לראות את ההעברה לתפקוד. מתי אני אהיה כבר מנוסה... (תוהה...שואלת..) *לילה חמים ונעים לכולם* עפרה
המחשב של השותף אז שם המשתמש על שמו... אני עפרה ואני בינתיים רק קוראת פה (בעניין) אני מרפאה בעיסוק חדשה למדי אני עובדת מזה 4 חודשים במכון יום לשיקום נוירולוגי. רוב האוכלוסיה היא מבוגרים אחרי ארוע מוחי, והעבודה היא גם קוגניטיבית. המכון מקסים הצוות מקסים(יחסי אחווה אמיתיים בין המקצועות השונים)ואני מאוהבת במקצוע...