חדשה---

חדשה---

מי כמוני יודע מה זו אהבה נכזבת או כל אכזזבה שהיא מהחיים האלו לא מנסה לרחם על עצמי אבל ככה אני מרגישה עם איזה 3 אכזבות עם בנים במשך שנה וחצי בערך........אשמח אם תכנסו לאתר במה חדשה לקרוא את שיריי

DDN

New member
מכיר. גם אני מרגיש.

האמת. גיליתי את הפורום הזה במקרה. גם אני חדש. גם אצלי יש אכזבות אחת אחרי השנייה בתחום ה"בנות". למעשה. רק אכזבות היו לי. אני תמיד "הידיד", אף פעם לא משהו מעבר לזה. זה לא עניין של רחמים עצמיים, זה עניין של "העולם מתאכזר אליי, ולמה דווקא אליי?" במה אכזבו אותך אלה?

DDN

New member
והדבר הכי נורא הוא

שככל שאנשים מנסים "לעודד" הם משיגים את התוצאה ההפוכה. עולם אכזר.

ForgottenMemory

New member
תוצאה של ניסיון מקדים לפעולה

לי גם ככה הדברים.אבל זה אך ורק מפני שניסיונך האישי ממרה את פיו שלך כל אדם שאומר לך "תקווה" או "ציפיות". אתה רגיל לדרך שהדברים מפרמים בחייך, וקשה לשמוע לאדם שרגיל לתוצאות שונות. אין דבר מועיל בדברי עידוד, אלה בדברי הזדהות. כי אתה נוכח לדעת שאתה לא לבד

מזדהה איתך בהחלט

אני מבינה אותך באמת שאני מבינה אותך ..גם לי היו המון אכזבות עם בנים והאכזבה הכי גדולה שלי היתה שאהבתי מישהו שנתיים שלמות והקטע הוא שמרוב שכאב לי לא אמרתי לו את זה אפילו.. קל להתאהב אבל קשה מאוד להרגיש כזו רייקנות ובעיקר לנסות ולצאת מזה אני מבינה אותך בהחלט.. אבל אחותי..למרות שאני חושבת ככה כמוך בדיוק תמיד אני אופטימית ומחכה כמו כל אחת לאחד והיחיד שיגרום לה להרגיש הכי מיוחדת שיש !! שתראי תתגובה תגידי לי בבקשה אני רוצה לדעת מה איתך..(איסיקיו 219456620) ותמיד תזכרי...כל עכבה לטובה!!

למעלה