חדשה אפשר להצטרף לפורום שלכם?
S stkachov New member 23/8/04 #3 אפשר כמובן שאפשר, את לא צריכה אישור בשביל זה הענייו הוא שלא כותבים פה בתדירות גבוהה, לכן לא ענו לך עד כה. בכל אופן, ברוכה הבאה !
אפשר כמובן שאפשר, את לא צריכה אישור בשביל זה הענייו הוא שלא כותבים פה בתדירות גבוהה, לכן לא ענו לך עד כה. בכל אופן, ברוכה הבאה !
T thesword New member 23/8/04 #4 ברור שאת יכולה ../images/Emo13.gif כולם יכולים להצטרף לפורום הזה, אנשים מגמגמים וגם אנשים לא מגמגמים. הפורום פתוח לכולם. אז welcome to the club
ברור שאת יכולה ../images/Emo13.gif כולם יכולים להצטרף לפורום הזה, אנשים מגמגמים וגם אנשים לא מגמגמים. הפורום פתוח לכולם. אז welcome to the club
מ מירב של פעם New member 23/8/04 #5 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ספרי קצת...מה מושך אותך לפורום שלנו? האם את מגמגמת או שיש לך עניין בנושא?
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ספרי קצת...מה מושך אותך לפורום שלנו? האם את מגמגמת או שיש לך עניין בנושא?
א אילנית31 New member 23/8/04 #6 תודה. כן, אני מגמגמת...והפורום שלכם הוא אחד הגורמים העיקריים לקניית מחשב, בעבר שוטטתתי בפורום שלכם כצופה אך היום אני מקווה להיות יותר פעילה.
תודה. כן, אני מגמגמת...והפורום שלכם הוא אחד הגורמים העיקריים לקניית מחשב, בעבר שוטטתתי בפורום שלכם כצופה אך היום אני מקווה להיות יותר פעילה.
מ מירב של פעם New member 23/8/04 #7 אז... ספרי קצת על הגמגום שלך, על ההתמודדות. האם עברת טיפולים? אם כן איזה והאם עזרו ושיפרו את השטף?
א ארי פטסנה New member 24/8/04 #10 אני בטח אבוא ומצפה> שכולם יבואו גם אלה שגרים בצפון מה אכפת לכם לעשות יום טיול עשכיו בקיץ? ולפגוש חברים?
אני בטח אבוא ומצפה> שכולם יבואו גם אלה שגרים בצפון מה אכפת לכם לעשות יום טיול עשכיו בקיץ? ולפגוש חברים?
S shuky63 New member 24/8/04 #15 מדברים על נושאים שקרובים לכולנו למשל משחררים קיטור על קלינאי תקשורת שרלטנים שטיפלו בנו בילדותנו
א אילנית31 New member 24/8/04 #17 שוקי, וזה עוזר? זה גורם לכם אחר-כך להרגיש יותר טוב? נניח וארצה להצטרף למפגש, מה זה יתרום לי?מה, צרת רבים נחמת יחיד?
שוקי, וזה עוזר? זה גורם לכם אחר-כך להרגיש יותר טוב? נניח וארצה להצטרף למפגש, מה זה יתרום לי?מה, צרת רבים נחמת יחיד?
S shuky63 New member 24/8/04 #19 זה עוזר למי שאין לו ביום יום מישהו לדבר איתו על הגימגום.לאלה הפורום והמיפגשים הם המקום היחיד שאפשר לדבר על הנושא הזה.אם יש לך אנשים שאת יכולה לדבר איתם על הגימגום והם גם מבינים אותך אז אין לך צורך במיפגשים
זה עוזר למי שאין לו ביום יום מישהו לדבר איתו על הגימגום.לאלה הפורום והמיפגשים הם המקום היחיד שאפשר לדבר על הנושא הזה.אם יש לך אנשים שאת יכולה לדבר איתם על הגימגום והם גם מבינים אותך אז אין לך צורך במיפגשים