חדשה........
אממממ אני רואה שכולם פה מדברים על הדברים כאילו זה אהבה ואני רוצה להגיד כמה דברים או יותר נכון לספר משו..... הכרתי אותו לפני חצי שנה הוא ההפך הגמור ממני.אני כל הזמן עסוקה באופנה בעצמי ובמה שיוצא לי מהפה והוא..לא איכפת לא מכלום לא מאופנה לא ממה שיוצא לו מהפה רק מהמוזיקה שלו...... בהתחלה לא רציתי להיפגש גם לא הראתי כל כך עניין בו.עד שהוא לימד אותי לא להתבייש במה שאני אומרת ואף פעם לא להתחרט על דברים..לימד אותי להיות בטוחה יותר בטוחה בעצמי...או יותר נכון להגיד לא לימד אלא הראה לי כמה דברים שלא ראיתי בעצמי
התחלתי להקשר עליו אבל ממש ואני אפילו חושבת שהוא לי.... אנחנו כל כך כנים אחד עם השני שאני לא חושבת שדבר כזה יכול להיות במערכת יחסים אמיתית.. שאמרתי לו להיפגש הוא ניסה להתחמק אבל הסביר לי תסיבה האמיתית שנשמעת לא ממש אמתית בהתחלה אבל שמכירים תבנאדם יודעים שהוא מדבר מהלב... האקסית שלו שברה אותו והוא לא מסוגלל לאוהב מישהי כמו שהוא אוהב אותה..... בהתחלה חשבתי שאני מאוהבת בו ואפילו אמרתי לו..עד שהוא אמר לי משו..אהבה זה דו צדדי שמתחשבים בבנאדם דואגים לו...אהבה חוץ מבלב זה משו מוחשי..אהבה זה תשוקה....אהבה זה לא במחשב..... מקווה שתקחו הכל בפרופורציות love ya all חגית
אממממ אני רואה שכולם פה מדברים על הדברים כאילו זה אהבה ואני רוצה להגיד כמה דברים או יותר נכון לספר משו..... הכרתי אותו לפני חצי שנה הוא ההפך הגמור ממני.אני כל הזמן עסוקה באופנה בעצמי ובמה שיוצא לי מהפה והוא..לא איכפת לא מכלום לא מאופנה לא ממה שיוצא לו מהפה רק מהמוזיקה שלו...... בהתחלה לא רציתי להיפגש גם לא הראתי כל כך עניין בו.עד שהוא לימד אותי לא להתבייש במה שאני אומרת ואף פעם לא להתחרט על דברים..לימד אותי להיות בטוחה יותר בטוחה בעצמי...או יותר נכון להגיד לא לימד אלא הראה לי כמה דברים שלא ראיתי בעצמי