חדשה....

חדשה....

שלום! אני חדשה קוראים לי רתם (בלי וו), ואני בת 14 (הגיל לא קובע!!!) אני מירושלים ומאוד אוהבת רוק ישראלי!!! בעיקר מוניקה סקס, ברי סחרוף, אביב גפן, בוטן מתוק בקרקס,יוני בלוך, כנסיית השכל, ובכלל את כווווולם!!! אני אשמח אם תציגו לי את עצמכם....

שלולוםלך!!!!

תצטרפי בכיף!! אבל למה לגנוב לי ת'פאקינג שם<!?!?!?!?!?!? א-נ-י רתם בלי ו!!!!!!!!!! ואת עוד מירושלים?!- כוסאמק!!!-טוב נו סתלחתי!!! יאללהספרי עוד על עצמך:))

גם את בלי וו???

הייתי בטוחה שאני יחידה בעולם בערך!! אז הנה אני מגלה עוד אחת כמוני ועוד מירושלים! תחשבי על זה בתור מגניייייב!!! עוד על עצמי: שכחתי להגיד שאני אוהבת גם את חמי רודנר, עברי לידה, ארקדי דוכין (והחברים...) וגם את הדורבנים ואת שייגעצ!! אני גם בצופים בהנהגת ירושלים (מן הסתם...) בשבט בית הכרם (אימפריה!!!) בת כמה את ומאיפה יותר ספ]ציפית (שכונה בי"ס וכו....) רתם

אתה גם מבית הכרם?

אני מגדוד ח'- מפלסים. אתה גם בצופים? בהנהגת ירושלים? מבית הכרם? או מירושלים בכלל??

כן גמני חשבתי שאני היחידה...

- נו טוב זה בהחלט משו שאפשר להחשי כמשו מגניב:)) אני ממבשרת ציון(קרוב לירושלים:)) ) בי"ס- תיכון הראל.. רגע רגע..- את היית בהופעה של שייגעצ בצוללת?!

בת 15

אני לא בצופים אבל יש לי מלא חברות משבט יונתן.. אנלא זוכרת אם אמרת בת כמה את..- בעית זכרון קלה:) אז תגידי שוב בקשה. אם את מכריה אנשים משבט יונתן...- צייני שמות:))

אני בת 14

וכבר אמרתי בהתחלה... אבל בשבילך עוד פעם... ולא הגיל קובע!!! אני לא מכירה אנשים מיונתן, כי אני לומדת וגרה בבית הכרם ויש לי יותר קשר עם שבטים אחרים שיותר קרובים אלי (מצדה, מודיעין, היובל, משואות וכו'....)

ענת1986

New member
ברוכה הבאה יקירתי ../images/Emo13.gif

שיהיה לך רק טוב ותהני

למעלה