חדשה

bLAck hALo

New member
חח ככה לא קראת לי לבוא?!???

לפחות תספרי פרטים מה היה שם?? ברווז צהוב? אהה הברווז הצהוב שלך ושל תומר/צינצ? על מה

ROXIRAP

New member
../images/Emo187.gif

כןןןןןןןן וזה הברווז שלי ושל תומר!! אבל אני בטוחה שלא אכפת לו שאמינם נגע בברווז.. קיצררר סתם דיברנו והוא שחרר לי תגב...ומממ מממ דבר אחד הוביל לשני..אבל זה היה לפני שהתארסנו!

bLAck hALo

New member
תומררררר יודע את זה???!

העיקר שנהנת!!! בובה גם כשנהייה כבר נשואות אמ' יהיה באמצעעעעעעעעעעעע!!

ROXIRAP

New member
לתומר לא אכפת

ברור!!!!!!!! הוא ישן באמצע למטה איפה שרק בא לך..

bLAck hALo

New member
חח העיקר שלתומר לא איכפת..

אמ' ישן איפה שהוא רק ירצה! גם אם הוא ירצה להיות על הירח נארגן גם את זה..

ROXIRAP

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo187.gif

כןןןןןןןן וזה הברווז שלי ושל תומר!! אבל אני בטוחה שלא אכפת לו שאמינם נגע בברווז.. קיצררר סתם דיברנו והוא שחרר לי תגב...ומממ מממ דבר אחד הוביל לשני..אבל זה היה לפני שהתארסנו!

k k1

New member
שאאאאאאלום רוני ממצב?

ברוכה הבאה! אני מכירה אותך מהייד... אם את הארוסה של הילה(ושל אמ חח) אז את בסדר! חחח סתם עכשיו יש לנו 3 בנות מאשדוד(תעשו מפגשון פורום חחחח)

ROXIRAP

New member
תודההה

ואללה? מי מאשדוד מאיזה מקיץ?? וממ אני אל ממש בסדר אני דיי מפגרת אבל העיקר שאני אוהבת את אמינם

bLAck hALo

New member
את לא מפגרת!!!

ואז את תגידי: "אני כן..." אז יודעת מה? את מפגרת אבל המפגרת שליייייייייייייייייייייייי!!!

k k1

New member
סתכלי כמה שירשורים למטה

הם דיברו על זה אחת במקיף ז' ואחת במקיף ח' (אתם נורא מקוריים באשדוד,אה? חח)

eMiFrEaK

New member
מישהי פה שמה לב לפרטים חח

כן... מה לעשות.... א,ב,ג....מאוד מקורי..

LadyLuvJess

New member
רוניייייייייי

את האשדודית השלישית בפורום!!
(ד"א... זאת LAdy_rAp) ממצב בובה? ברוכה הבאה לפורומנו הקט (שגדל בובותיי שגדל!!) אינג'וי!!!
נ.ב... מה פשר הכינוי שלך? הסבירי בבקשה?

ROXIRAP

New member
פשר הכינוי שלי

חח פשר הכינוי..מממ נכון בשיר my band בסוף ביזאר ואמ צועקים roxanne...? אזזז השם המלא שלי זה רוקסן כן כן הם מדברים עליי..אז קיצרתי רוקסי והחיים שלי ראפ...רוקסי ראפ.. וכן אני יודעת רוקסי זה שם של כלב..סתם קיצרתי.. מקווה שהבנתם..

roni!!..! ma kora boba!..!

ain li eivrit... so.......... makva shtvini...... kizher brocha hbaha motek! smecha shsof sof bat lpo...!!..! yallla lezhifffffffffffffff!

ROXIRAP

New member
מותקקקקקקקקקקקק../images/Emo24.gif

הייייייייייייייי בובה!! מה מצב יפה? ברור שאני יציף... ואיזה קבלת פנים...

at yodat me zoot bchlel?..?

zoot adi.. amm coraim li bhydepark my_eminem!..! avel nra li shcver havent lo..? tov lo mshena wellcome

ROXIRAP

New member
../images/Emo41.gif

ואי אני מזה לא טובה בשמות אני מבלבלת הכל..אבל אני ינסה לקלוט!.. אבל מי זאת עדי אני יודעת אך אפשר לשכוח ילדה כמוך?

למעלה