חדשה....

קנט

New member
חדשה....

שלום חדשה בפורום והאמת היא שבהחלט אני מעוניינת לגלוש יותר אבל העיפות בסוף היום מפילה אותי ....אמא חד הורית לילדה בת 3 שנים מאזור נס ציונה...מרגישה את ניצני האביב והלב רוצה לפרוח לתת ולקבל...בהחלט מעוניינת ליצור קשר עם אימהות,אבות להרחיב את חוג המכירים ואולי ליצור תא משפחתי חדש מלא באהבה נתינה ... יום טוב בנות

m i c h a l i

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שיהיה לכולנו סופשבוע מקסים

mishele5

New member
ערב טוב קנט, ../images/Emo92.gif,,,,,

ברוכה הבאה לביתנו הקט והחמים.

momalone

New member
גם אני חדשה כאן

גם אני חדשה כאן ממש מעכשיו, אני אמא גרושה לילדה בת 4 ואני תל אביבית . מסביבי כולם נשואים בניגוד לתדמית של תל אביב כעיר הגרושים גרושות וכד' לא יודעת איך יצא ככה ואני אשמח מאוד ליצור חברויות חדשות. ודרך אגב אני חושבת שהמושג חד הורי מתייחס למי שהוא אכן הורה יחיד שאין הורה נוסף בתמונה ולכן כגרושה עם אבא של ביקורים שבועיים אני לא חושבת שאני בהגדרה של חד הורית כי לבת שלי יש שני הורים. ההגדרה הזו לפי דעתי כצת שגויה.

חנוכה 98

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לגבי המונח חד הורית. בצורה מסויימת את כן כזו או לפחות לפי הגדרת החוק היבש. גם לילדי יש אבא, אבל מבחינתי אבא של ביקורים הוא כזה כלומר הוא לא חלק מהמשפחה היומיומית (לפחות בעיניי) ורוב הזמן אני איתם ולבד , זה מה שלמעשה הופך אותי לחד הורית. בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום הזה ומקווה שתהני ממנו .

mishele5

New member
חנוכה,האירי את עיניי-../images/Emo16.gif../images/Emo62.gif

מאחר ואני אבא של ביקורים, אולי יותר מהרגיל. מה זה הופך אותי בעינייך? הילדה היא לא ילדתי? אני לא אביה? ואם כן. אזי אני חד הורי? אגב,אני משוחח עם ילדתי כ-3 פעמים ביום שהיא לא אצלי. כל פיפס קטן מצידה אני מתיצב בכייף. מעורב בכל דבר שקשור בה,ובזכות
ושאלה נוספת לי. האם כשהיא אצלי כפעמיים שלוש באמצע השבוע וכמעט כל שישי שבת,האם בימים אלו אני חד הורי ופרודתי לא? המשך ערב נעים לך.

ברוכה הבאה

כל אחד והתפיסה שלו לגבי הסטטוס- חד הורי העיקר שאת פה מקווה שתישארי ותהני בהצלחה

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להצטרף אלינו שיהיה לך שבוע נפלא

mishele5

New member
ערב טוב, וברוכה הבאה.../images/Emo39.gif

הינך מוזמנת להישאר כאן, אנשי המקום נחמדים מכבדים ומסייעים.

למעלה