חדשה.............

ליאם11

New member
חדשה.............

שלום לכולן, שמי ליאם ואני קוראת את ההודעות שלכן בשקיקה כבר מספר חודשים. אני פעילה בפורום פוריות של נענע והבנות שם מקסימות ואני שואבת מהן מידע רב (בשם אחר). הסיבה שהחלטתי לכתוב גם לכן, היא שגם פורום זה פעיל מאד, ביתי ותומך. בנוסף, אנחנו עדיין לא ממש מוגדרין עם בעיית פוריות. טוב, אז אני אספר לכן קצת עלינו: אני בת 26 וחצי ואישי היקר בן 27 וחצי. אנו מנסים להרות בדיוק שנה. במשך 10 חודשים עשינו זאת יום כן ויום לא סביב ימי הביוץ בעיקר (יש לי ווסת סדירה כל 31 יום). אחרי 8 חודשים של ניסיונות, פניתי לייעוץ של מומחה לפוירות ועשינו בדיקות - הבדיקות שלי היו תקינות ושל אישי גם כן, מלבד זרימה מעט חלשה יחסית. חודש אחד התמשנו באיקקלומין (לצערי, ללא מעקב זקיקים) וההריון הושג. אולם עד מהרב הוא התברר ככימי. חודש לאחר מכן, לא קבלנו איקקלומין, כי הרופא חשב שאם נקלטנו פעם אחזת. זה יקרה שנית ואכן שוב נקלטתי. אך, שוב ההריון התברר ככימי (אני חייבת לציין, כי הדבר התברר בשתי ההריונות- רק באמצע השבוע השישי, כלומר עם איחור של מעל 10 ימים). החודש הייתי ללא טיפול בעקבות "ההפלונת" הטבעית שבהתרחשה והחודש אני אמורה לעבור הזרעה ראשונה. אני מקווה שההזרעה בה יחדירו לרחמי זרע תקין, תפתור את בעיית ההריונות הכימיים. אני מאחלת לעצמנו ולכל זוג החפץ בילד - הריון תקין כמה שיותר מהר... ליאם

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך הזרעה ראשונה ובינגו. וגם - שהות קצרצרה איתנו,למרות שאנחנו מה זה נחמדות

hyb

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרה../images/Emo140.gif

מאחלת לך הזרעה ראשונה ואחרונה. בהצלחה

bapi

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך שההריון הבא ימשך 9 חודשים מלאים ובסופם תקבלי את האוצר שלך
שיהיה בהצלחה

רוית ב

New member
ברוכה הבאה לקצרצר

אני בטוחה שתמצאי פה הרבה תמיכה ואהבה ןילך לך מהר מהר!!! מחזיקה אצבעות!!!!!!!!!!

Big Mama 1

New member
היי ליאם ../images/Emo24.gif

מקבלת אותך בחיבוק חזק, ומקווה שלא תישארי פה הרבה זמן.

אבגר

New member
בבקשה לא להתנחל../images/Emo82.gif

ברוכה הבאה לשהות קצרה מאוד מאוד

שירן55

New member
בהצלחה ../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo151.gif

אלה 2

New member
כן, אם להתנחל אז בפורום השכן...../images/Emo13.gif

בפורום הריון כמובן... בהצלחה חודש שמח!

blessed

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה!

מקווה שלא תישארי פה הרבה זמן...

ליאם11

New member
בנות יקרות!!!

אני מודה לכן על קבלת הפנים החמימה לה זכיתי. הלוואי ואכן איחלוכן בנוגע לשהותי הקצרה - אכן יתממש. אחרי שנים רבות של חברות (מעל 7) ומעל שנה של נישואים - מגיע לנו פשוש או פשושית או אולי אפילו שניים........ אז שיהיה לכולנו ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!!!!! ליאם

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. נקוה שההזרעה אכן תוביל את הזרעיםן המוצלחים יותר אל הביצית שלך. בהצלחה נועם

babywishing

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך שהות קצרצרה ושההזרעה הראשונה תהיה גם האחרונה

תולו

New member
יש לך שם מאד יפה../images/Emo142.gif

שיהיה בהצלחה ושהות קצרה במחיצתנו

ליאם11

New member
תודה תולו, אבל

צר לי לאכזב אותך. הוא איננו אמיתי......... ואין לי מושג למה בחרתי אותו. אולי, כי בתת מודע, ייחלתי לעצמי שלבן הקן שמחכה לי אי שם, יזכה להכיר את אמו.... ליאם

ליאם11

New member
בנות, איך אני מוסיפה פרטים אישיים

לכרטיס שלי. אני לוחצת על הלינק של כרטיסים אישיים ומקישה את שם המשמש והסיסמא, אך זה לא עובר לשום מקום..... מה עושים??? ליאם

למעלה