חדשה..

lola2002

New member
חדשה..

שלום לכולם,שנה הבאה יש לי בגרות באומנות וכמה שאני טובה בעבודה פלסטית בידיים אין לי מושג איך עובדים עם זה במחשב. אנחנו צריכים לבחור טכניקה ורעיון. הטכניקה שאני חושבת עלייה היא 'איור ממוחשב'. אני ממש נדלקתי על כל הקטע הזה אבל אני גם ממש ממש בורה בנושא ורוצה לעבוד על זה..מאוד. אז אם לא אכפת לכם להסביר לי,כמו שמסבירים לילד או להפנות אותי למקום שיסבירו לי הכל.... אין לי פוטושופ... ואם מישהו יואיל להסביר לי גם מה זה,זה יהיה מצויין!! תודה

buggy girl

New member
היי..

פוטושופ זו תוכנת צביעה ועריכה. אני מאוד רוצה לדעת איך צובעים בה ולכן השארתי הודעה... (עדיין לא ענו לי) אני חושבת שאם את רוצה לצבוע בפוטושופ את צריכה לקנות את התוכנה... אבל רק אחרי שתדעי איך להשתמש בה. אני אישית מציירת ממש טוב בעזרת ידידתי הטובה ה"יד", אבל במחשב אני קצת "בורה"... אני חייבת לדעת איך משתמשים בפוטושופ בשביל לצבוע את עבודות היד שלי. יש לי סורק אז זה לא בעיה להעביר את זה למחשב... ויש לי גם פוטושופ 7.. מה שנותר לי הוא לחכות לתשובה ממישהו שמבין בזה.. מקווה שעזרתי :)

אממ. יש לי כמעט אותה בעיה.

יש לי פוטושופ 7, ואני רוצה לדעת לצייר ולצבוע בו. אבל לא ממש מצליח לי - אפילו רקע לא הצלחתי לעשות. אז - בואו בהמנוכים לעזור לי..

2bator

New member
אז ככה

קודם כל יש המון אתרים שעוזרים בנושא, אתם מוזמנות להיכנס לגוגל ולחפש עיצוב, מדריכים, פוטושופ ולראות מה תקבלו יש המון המון המון אתרים באנגלית אתם יכולות לבצע חיפוש בYAHOO ובגלל שרב האתרים מסבירים עם תמונות לא תהיה לכם בעיה מבחינת שפה, דבר נוסף שאני מאוד ממליצה מניסיון זה לקנות ספרים יש בבאג ובסטימצקי ונראה לי גם בספרי ספרים ללימוד התוכנה, הספר אומנם מסביר את הדברים הבסיסיים אבל בתור התחלה הוא ממש טוב. בכל אופן כך אני למדתי את התוכנות האלה אח"כ כשהתקדמתי קצת נעזרתי באתרים ובפורומים שונים וברור שצריך המון סבלנות ותירגול. אין מה לעשות בתוכנות האלה אין הוקוס פוקוס ובשביל ליצור דברים באמת שוים צריך הרבה תירגול, מה שכן אני יכולה להבטיח לכם שאם תעשו את כל זה אתם תצליחו ובגדול. זהו ממש ללמד אותכם אני לא יכולה כי זה המון לכתוב וגם אז צריך שזה ילווה בתמונות וכו אבל אם תיתקלו בבעיה של איך עושים משהו ספציפי אני אנסה לעזור לכם.. אז זהו נתתי לכם את הכלים כמו שי נתנו וההצלחה בידיים שלכן.. בהצלחה

למעלה