חדשה

יפעת99

New member
חדשה

שלום אני חדשה בפורום שמי יפעת אני גננת בחטיבה צעירה ילדי גן בלבד. אני נשואה ויש לי שני בנים מקסימים בן חמש ושלוש. יש לי שאלה אלכן. אני רוצה לעבור דירה בקיץ וזה אומר לעבור ממחוז למחוז מה שהבנתי שהסיכוי לקבל עבודה במחוז החדש כלושים. בעוד שנתים אני יוצאת לשבתון. האם השנה שאולי לא העבוד (השנה הקרובה לפני השבתון) לא תיחשב לי במסגרת החישוב של השנים לשבתון? במידה ואמשיך להפריש לקרת ההשתלמות כסף השבתון כן יחשב לי? מה אפשר לעשות כדי כן להשיג עבודה במישרד החינוך...זקוקה לרעיונות שלכן. תודה

טלגל

New member
ברוכה הבאה יפעת- בקשר לשאלתך

בודאי אריה עוד מעט יקרא אותה ויענה לך תשובה מוסמכת... אבל מניסיונה של חברתי היא לא עוברת מחוז אפילו שעברה דירה רק בגלל הבעיה הזו היא פוחדת לא לקבל עבודה, בעיקר אם עוברים למחוז מרכז. לדעתי השנה שלא תעבדי לא תחשב לך אבל באמת שאני לא מוסמכת.

gili111

New member
יפעת ברוכים הבאים אלינו../images/Emo24.gif

בקשר לחישובי השכר וכ'ו יענה לך אריה נציג הסתדרות המורים. לדעתי, לכי וחפשי עבודה במשרד החינוך באיזורך א"עפ שהינך חושבת שהסיכויים קלושים. אולי תנסי בגן פרטי?

יפעת99

New member
תודה לכן

תודה שהגבתן כל כך מהר ומי זה אריה ואיך אפשר לשאול אותו שאלות תודה יפעת

בלללה

New member
את אריה תמצאי באתר של הסתדרות המורי

אריה נמצא באתר של הסתדרות המורים בכתובת: www.itu.org.il בתוך הפורומים.

itu1

New member
ליפעת שלום

לשאלותיך אכן המצב במחוזות השונים בתחום תעסוקת גננות לא מלהיב את יכולה להגיש בקשת העברה ולהמתין לתשובה הרוב המקרים מקבלים העברה מסוייגת המותנית במציאת מקום עבורך במידה ולא נמצא מקום עליך להמשיך לעבוב במקום בו את עובדת היום. אם לא תעבדי לא תוכלי להמשיך ולחסוך בקרן וזכויותיך יופאו לא ניתן לשלם לבד את חלקך בלי השתתפות המעסיק. בברכה אריה

שנה שבה לא עובדים איננה נספרת

במניין השנים לשבתון. אם את מחליטה לחפש עבודה במחוז אחר, הייתי מציעה לך לבקש חל"ת על השעות שלך במחוז שלך, כדי שאלו תשמרנה לך. (זאת בהנחה שיש לך קביעות עליהן)

גננת בחט"צ

יפעת,מניסיוני האישי לאחר שעברתי מחוז עם המון חשש וחיזור על מדרגות משרד החינוך הצלחתי, ודווקא כגננת חט"צ. אם את עוברת למרכז אזור השרון יחטפו אותך. במידה ותרצי עוד פרטים אשמח.

למעלה