חדשה..

רוזי86

New member
חדשה..

היי,
הרבה זמן שאני מציצה בפורום, והאמת- קיוויתי לא להגיע למצב שאני כותבת בו אבל הנה הגיע היום שגם אני "חלק מהסטטיסטיקה"....
בעלי ואני בני 32, מנסים להיכנס להיריון מזה כשנה, ועכשיו הגיע הזמן לעבור למרפאת פוריות. עוד כשהבנתי אחרי 4 חודשים שלא קורה כלום, שלחתי את שנינו לבדיקות. אצלי המחזור סדיר כל 28 יום, ופרופיל הורמונלי תקין. אצל בעלי בדיקת הזרע תקינה גם כן.
אני מעבירה חודשים ארוכים בבכי וייאוש, והכי שונאת כשאומרים לי "כשתרגעי זה יגיע".... ניסיתי להירגע בשלל דרכים, אני עושה ספורט על בסיס קבוע, עשיתי דיקור, אני עם מקלוני ביוץ שרק מהווים תמיכה למה שאני כבר יודעת (שהביוץ כל 14 יום...) וניסינו בכל חודש גישה אחרת מה'מוצעות' (יום כן יום לא וכו'...). אפילו קנינו איזה ג'ל מפגר מאמזון שאמור 'לתמוך' בזרעונים או שקר כלשהו.

נראה לי מיותר לכתוב שכל חברה שנכנסת להריון, פוצעת לי את הלב.
שההערות שהיו מנת חלקן של הרבה אנשים, כבר הפסיקו מזמן.
ושבעלי כבר לא יודע מה להגיד כשאני בוכה...
ולכן פניתי לפורום הזה. בתקווה שאוכל לשאוף מכאן תקווה, וגם בשביל עניינים טכניים שבטח יגיעו.
אז מאחר וזה השלב הראשון... אשמח להמלצה על רופא/ת פוריות מעולה אבל שיהיה גם נחמד כי אני בטוח אבכה לו, מאיזור חיפה עד זיכרון.

מעבר לזה אשמח לשמוע על סיפורים דומים לשלי... טיפים.. כל דבר שלדעתכן יכול לעזור במצבי.

תודה ורק בריאות לכולנו

PAND76

New member
אני לא מאזור חיפה ואין לי לצערי המלצות לרופא באזור

אבל בגילך הרך, הייתי קודם כל מנסה אצל רופא הפוריות שהקופה מציעה לך. קרוב יותר, זול יותר ומפני שאתם צעירים ואין בעיה מוגדרת, בלאו הכי מקסימום שתתחילו זה עם תרופות (נניח איקקלומין) ואולי אולי אולי גם הזרעות.

את חייבת להתמקד ביתרונות, והם שאין שום בעיה מוגדרת ושאתם צעירים. יש המון חומר ביולוגי לעבוד עמו ודי זמן לכך. זה לא פשוט, אבל נסי לנטרל את ההערות של הסביבה, וגם את החברות ההריוניות (שיהיה להן לבריאות!) ולהתמקד בך ובכם בלבד. אל תיכנסי ללחץ מכל מיני הערות, עצות של נשמות טובות, או מבטים מוזרים, כי את עושה הכל נכון וזה לא עניינו של איש. תראי שזה יבוא גם לכם, בע"ה. בהצלחה.

רוזי86

New member
תודה..

אבל בהנחה ועל פניו הכל תקין... למה בעצם התרופות? הרי ברור בדיוק מתי אני מבייצת... וגם אשמח לדעת באיזה שלב מתחילים הזרעות?

תודה על התגובה המעודדת :)

PAND76

New member
איקקלומין, זה כדי לחזק ביוץ ולהגביר אותו.

ומתי מתחילים הזרעות - זה כבר מחליט הרופא. אני לא הייתי מפגיזה עצמי ביותר מדי מידע בינתיים, כי אין צורך וזה גם יכול לבלבל ולהלחיץ. פשוט בודקת מה יש לקופה להציע מבחינת מומחי פוריות, בודקת כאן או בגוגל איזה חוות דעת יש עליהם, ניגשת ומתחילה לבדוק את המים.

בהצלחה ובידיים מלאות במהרה, בע"ה

נועה312

New member
באיזו קופת חולים את?

אצלנו המצב היה שונה כי התחלנו טיפולים עם בעיית זרע ולא היינו לא מוסברים. אם את מחפשת רופא פרטי באיזור הייתי הולכת ללויט אבל אם את במכבי יש גם אופציה לרופאי קופה באיזור

רוזי86

New member
היי, בכללית

על לויט שמעתי מחברה שלא ממליצה.
נראה מה הרופאת נשים תמליץ ואתייעץ פה ��
תודה

שירלי 666

New member
ממליצה בחום על בית חולים כרמל

זה לא רופא ספציפי. אבל אישית התרשמתי מהם מאוד לטובה.
בקשר למה שהחברה שלך אמרה על לוית- בציבורי היחס שלו שונה מהפרטי לפי מה שהבנתי. מי שבפרטי היתה מרוצה, מי שבציבורי אצלו- לא. אבל זה רק ממה שאני שמעתי.

כרמל אכן מקסימים אבל עובדים מאד BY THE BOOK ז"א שברגע

בס"ד
שעניינים מסתבכים קצת הם מוותרים ...
שיהיה ב"הצלחה

Musmus14

New member
גם אני הייתי בסרט שלך

ביליתי שנתיים בבכי ויאוש.. מבינה אותך מאד.
גם לי ולבעלי אין שום בעיה וזה פשוט לא צלח. עשינו הזרעות עם הורמונים. בהזרעה השניה הצלחנו והפלתי על ההתחלה. אח"כ עשינו עוד שתי הזרעות שלא צלחו. אח"כ עברנו לivf והצלחנו בהחזרה ראשונה. זכיתי בהריון מהמם והיום אני אמא לבן מתוק.
הרופא שלנו משוכנע שזה יכול פשוט להצליח לנו בפעם הבאה..
אני במכבי ועשיתי את כל הטיפולים ואת מעקה ההריון אצל רופא הקופה יוחנן ארליך. הוא גם מקבל פרטי.
יש לי חברה טובה גם בכללית ויש פחות אופציות בשבילכם דרך הקופה בחיפה. אולי כדאי לעבור.
&nbsp

רוזי86

New member
וואו

לא פשוט אבל איזה סוף משמח

מעניין מה תהיה הדרך שלי...
לא מאמינה שנעבור קופה בשלב הזה אבל נראה מה הרופאה מציעה באיזור שלנו ונתחיל משם...
תודה

Musmus14

New member
אל תיבהלי

אני יכולה לנהל דיון פילוסופי שלם על המסע שלנו והרבה תובנות של בדיעבד.
יש דברים שאין לנו שליטה עליהם וקשה לחיות עם זה. ידעתי שיהיה לי ילד, לא ידעתי איך ומתי וזה הטריף אותי.
את מוזמנת לכתוב לי בפרטי ולדבר אתי בטלפון. אנסה לעזור :)
&nbsp

למעלה