חדשה

kooki38

New member
חדשה

שלום בנות
כבר כמה זמן שאני קוראת פה מנסה לקלוט מידע מכן...אתן מקסימות!
אז אספר קצת עלי...אני בת 25, נשואה 3.5 שנים. לקחתי גלולות למניעה שנתיים וחצי ועכשיו כמעט שנה מנסים להכנס להריון...
בחצי שנה הראשונה מחזור היה יחסית סדיר (כל 28-35 יום) ואח"כ הכל התחרבש... הפסקתי לקבל מחזור. את ארבעת המחזורים האחרונים קיבלתי עם כדורים בשם דופסטון..אז אחרי התייעצות עם אחותי שעברה זריקות,עברתי מהרופא נשים לרופא פוריות.
אז זהו...אני מתחילה איקקלומין..( פרופיל הורמונלי תקין חוץ מLH שקצת גבוה,הדבר היחיד שמצביע אצלי על שחלות פוליציסטיות..ואולטרסאונד תקין גם כן) הרופא נתן לי לעשות בדיקת הריון עוד שבוע, ואז להתחיל שוב דופסטון כדי לקבל מחזור ולהתחיל את הקלומיד. נתן לי מעקבי ביוץ גם אולטרסאונד וגם בדיקות דם.ולעשות בדיקת זרע לבעלי.
סליחה על החפירה...סתם קצת מתרגשת ולחוצה...מצד אחד לא מאמינה שבכלל הגעתי לתחום הטיפולים...מי חושב שזה ישתבש בכלל?! ואני חשבתי שאני מפסיקה גלולות ונכנסת להריון תוך חודשיים...מצד שני מתרגשת ומפתחת תקווה.
מישהי יכולה קצת לספר לי על חוויותיה עם קלומיד? כמה זה באמת עוזר? כ"כ רוצה שיצליח!! מפחדת להתאכזב גם פה...
תודה ושוב סליחה :)

היי

עברתי 5 סבבים של כלומיד, באחד מהם נקלטתי ולצערי הוא נפל בשלב מאוד מוקדם (ללא קשר לכלומיד כמובן, ''פשוט סטטיסטיקה'').
3 דברים -
1. את צעירה, וזה יתרון גדול, אז תתעודדי.
2. תבררי טוב טוב למה אחותך היתה צריכה טיפולים, יכול להיות שישנה איזושהי בעיה גנטית ואז תחסכי לעצמך זמן.
3. אל תתעכבו עם בדיקת הזרע.

נורא קשה לי להגיד את זה כי עוברים עליי ימים נוראיים, אבל - תרימי את הראש, אל תחששי, תיכנסו (את ובן זוגך) לתהליך הזה חזקים, אוהבים וביחד, תבינו שיכול להיות (חס וחלילה) שתעברו תקופות לא פשוטות ואתם צריכים להישאר מאוחדים ולחזק האחד את השניה ולהיפך.
והכי חשוב, משהו שאני צריכה להזכיר לעצמי כל הזמן ולא תמיד הולך לי.. תחשבי חיובי!!
מאחלת לך שתעברי לפורום הריון מהר יותר ממה שנדמה לך..בהצלחה!

kooki38

New member
:)

הייל
איזה כיף שענית לי :)
אז ככה, אחותי אמרה שמאז ומתמיד המחזור שלה לא היה מסודר, מקבלת כל איזה חודשיים-שלוש,אז מהר מאוד היא ידעה שתצטרך טיפולים...
כלומיד לא עזר לה,ולאחר כמה סבבים היא עברה לזריקות..אני יודעת גם שאמא שלי (לפני ארבעים שנה..) לקחה גם איזה שנה איקקלומין בלידה השניה, אבל ממה שהיא יודעת להגיד היא לא הצליחה להיכנס להריון בגלל הידבקויות מהקיסרי הראשון..בסוף יצאו לה תאומות :)
בקשר לבדיקת זרע- לא נתעכב! אני מקווה שנעשה אותה בשבוע הבא,צריכה לסדר את הקטע עם ההפניה כי אנחנו בשתי קופות שונות.(ד"א,יש לך מושג מושג מה הפרוצדורה כשאנחנו לא באותה קופה?)
אני מצד אחד ממש מנסה להיות אופטימית,מייחלת לזה שעל הפעם הראשונה זה ילך,אבל לא רוצה לחיות בסרט יותר מידיי ואז ממש להתאכזב.
ובעלי לא יותר מידיי מודע לקושי, ולזה שיכול להיות שזאת תהיה תקופה לא פשוטה...הכל קצת יותר זורם אצלו...
ממש תודה! ומקווה שהימים הנוראיים יעברו כלא היו מהר!!!

kooki38

New member
:)

אהלן
רשמתי כבר אתמול בלילה משום מה לא מופיע..
תודה על התשובה!
אחותי מאז ומתמיד המחזור שלה היה לא מסודר, מקבלת כל חודשיים -שלושה. אז אחרי שמונה חודשים בלי גלולות היא התחילה טיפולים. הכלומיד לא עזר לה ואחרי כמה סבבים היא עברה לזריקות. אני יודעת שאמא שלי לפני ארבעים שנה השתמשה באיקקלומין בהריון השני במשך שנה, היא יודעת להגיד שזה בגלל שהיא לא הצליחה להיכנס להריון אחרי הידבקויות בגלל הקיסרי הראשון.
לגבי הבדיקת זרע- לא נתעכב! מקווה שעוד שבוע בערך נעשה אותה...אני צריכה לסדר את כל הקטע של ההפניה לזה כי אנחנו לא באותה קופה (יש למישי מושג מה הפרוצדורה?אני לאומית והוא כללית)
ועוד שאלה, אחרי הכלומיד אני אמורה לקבל מחזור לבד או שוב עם כדורים? במידה ואין הריון...
מאחלת לך שתדעי רק ימים טובים והימים הנוראיים יעברו כלא היו!!! בהצלחה גדולה :)
שבת שלום :)

היי היי

לגבי הבדיקת זרע - גם אני לאומית לבעלי מכבי, אין שום בעיה, הוא מבקש את ההפניה מהרופא שלו, עושה בקופה שלו ומגיע איתך ועם תוצאות הבדיקה לרופא פוריות שלך (אגב, ממליצה על ברקוביץ')

תדרשי לעשות מעקב עם אולטרסאונד

להרבה נשים הכדורים האלה גורמים לרירית להיות דקה יותר וזה מקשה על להיכנס להריון... פרט לכך שלדעתי חשוב להבין עד כמה מגיבים לתרופות ולא להמשיך לקחת אכ (אם חלילה לא נכנסים בפעם הראשונה).
בהצלחה

kooki38

New member
כן הרופא נתן לי

במעקב ביוץ הכוונה? הוא נתן לי אולטרסאונד למעקב זקיקים..בזה גם רואים את עובי הרירית?
תודה!

kooki38

New member
הרופא נתן לי אולטרסאונד

למעקב זקיקים, באותו אולטרסאונד רואים גם את עובי רירית הרחם?
תודה ושבת שלום! :)

למעלה