חדשה

מאיה

אין לי רצון עז לחבק או לעטוף
אם תשימי לב לא העלתי שום פוסט שכזה בשנים האחרונות.
כן מפריעה לי התנהלות אלימה וכוחנית
גבר שבאופן שיטתי מתבטא בצורה מיזוגנית לחלוטין
לא ראוי לשתוק לו
ובשם חופש הביטוי שלי אני רואה לעצמי חובה להגיב
למלל שלו
ולצאת נגד ההתבטאויות שלו שבעיני מבישות.

גם לי יש המון כבוד והערכה רבה לדן אך בבקשה אל תכרככי אותנו יחדיו
אני לא פועלת בשמו או תחת צילו ולהפך
העובדה שלשנינו חורה מאותו נושא
לא מצביע על חילופי רשמים ביננו
כל אחד מאיתנו הא ישות נפרדת העומדת בפני עצמה

אני לא כופה על אף אחד להיות תומך או מחבק
אני כן מבקשת התייחסות מכבדת לא אלימה ולא מבזה
אני חושבת שזו דמגוגיה זולה לטעון טענה שכזו

אני הרי אמרתי זאת כבר בהודעות הקודמות שלי ואחזור שנית
יש מקום לאירוניה יש מקום לצחוק יש מקום לתגובות לא מחמיאות או נעימות
אך יש ללדעת מתי ואיך ובעיקר לכבד
וכשמישהו מגיע עם בעיה
לצחוק עליו זה משעשע את החבר'ה אולי אך לא משרצ דבר מלבד פגיעה במפרסם הבעיה
בעיני זה גרוע מלצחוק על מישהו שהחליק על בננה ושבר את הרגל
תסכימי איתי שניתן להעיר לו על חוסר תשומת לב וחוסר זהירות
בלי להיות מתלהם עויין ולעשות ממנו צחוק

אם אינך מסוגלת לראות את ההבדל המהותי עצוב לי וחבל
אך אין לי יותר מה להוסיף על מה שכבר כתבתי
צמד חמד גידילולה לא ישתנה לי זה ברור המסר שלי לא מכוון אליהם ממילא
 

A לוןA

New member
רק 2הערות ביניים- כדי להעמיד דברים על דיוקם

כי מדובר על התנהלות הפורום הכללית
אך מאחר והעלית מקרים ספציפיים-
סיביליה היתה אחת החברות המקובלות יותר בפורום, למיטב זיכרוני,
והסיבה שקיבלה מדי פעם תגובות שאינן מפרגנות היתה שניסתה לפרסם "כיתת לימוד לשפחות", שלדעת כמה מחברי הפורום היתה פשוט ניסיון לצוד שפחות נוספות לאדונה. מעבר לכך הרוב המוחלט של תגובות שקיבלה היה מפרגן מאוד.
אגב, אם תשימי לב- ההיעלמות שלה מהפורום קרתה ממש ביחד עם הפסקת עדכון הבלוג שלה. אז יכול להיות שההתנהלות בפורום לא ממש היתה קשורה לזה?
שפחה צייתנית לא עזבה לדעתי בגלל התגובות ה"לא רציניות" שקיבלה, עובדה שהיא המשיכה לבוא לפורום, ולקבל עצות, ואף הודתה לפורום על העצות והתובנות שקיבלה (וזה היה הרבה אחרי הודעת העזיבה שלה או התגובות העוקצניות שקיבלה). הסיפור שלה, להזכירך, היה קיצוני מאוד, וככזה גרר גם תגובות קיצוניות - אבל לא רק (ואפילו לא בעיקר).

מצד שני, היו פה גם פוסטים שטענו שהפורום הזה מחבק מדי, ורוד מדי ומקבל "מדי".

אז נראה לי שאנחנו די באמצע, לא?
 

סיבילה

New member
שלום לכם חברי הפורום

תקופה ארוכה אחרי שנעלמתי ולא במקרה, פתחתי וקראתי את הדברים ואת שמי עולה כאן. אז קודם כל תודה לאלון ולכם על המחמאות. כתבתי את "מקבלים שבת" ואת "חופשיות באזיקים" כי הרגשתי שמצאתי אנשים לחלוק איתם את העומק שיש ביחסי-שליטה, ובתוך כך ניסיתי ליצור מקום חופשי ובטוח לקולן של אחיותיי השפחות (שכמו שנאמר כאן ,משמיעות אותו פחות ופחות),דיון פתוח וסובלני שמתנהל מתוך רצון ללמוד ולשאול שאלות יחד. הפסקתי בכתיבה כי לא היה מקום לדיון כזה בפורום , וככל שהעליתי את נושא הכיתה לשפחות וההעצמה הנשית כמטרה שלה, כך נכתבו תגובות שליליות ובכך גרמתי לשותקות לשתוק עוד יותר, רציתי לברך ויצאתי מקללת. אלון, כתבת שהייתי חברה מקובלת בפורום, אקח זאת כהזמנה לחזור ולכתוב ואני מקווה שהנוסעות הסמויות שאיתנו ישמיעו קולן.
 

Maya12007

New member
ברוכה השבה


 
למעלה