חדשה... שלום לכולם, חדשה כאן. מי בוועדת קבלה? למי כדאי להתחנף? ממי להזהר?
J june kiri New member 10/6/13 #1 חדשה... שלום לכולם, חדשה כאן. מי בוועדת קבלה? למי כדאי להתחנף? ממי להזהר?
ל לירי לא שרה New member 10/6/13 #4 איזה ביזיון את? במקום שתתני לה לפרפר.. להכין לי דאבל אספרסו עם חצי כפית סוכר חום. את מזהירה אותה?
ב ביזיון ברשת New member 10/6/13 #7 מסכככככככככנה באה לה בחורה כולה שיא התמימות, היופי, העונג, החדווה, העדינות, באה אלינו בטוב. מבקשת עזרה. מה, לא נושיט לה יד? בטח נושיט לה. שבורה מעייפות, ממחשבות, מעומס. כאלה. מה קורה וזה?
מסכככככככככנה באה לה בחורה כולה שיא התמימות, היופי, העונג, החדווה, העדינות, באה אלינו בטוב. מבקשת עזרה. מה, לא נושיט לה יד? בטח נושיט לה. שבורה מעייפות, ממחשבות, מעומס. כאלה. מה קורה וזה?
ל לירי לא שרה New member 10/6/13 #8 תמימה? ישר באה לרחרח.. " ממי להיזהר" ככה באים בטוב? לשאלתך, אני בתקופה פאנן. הבאתי עוזרת בעבודה, כולי עפה. הדירה החדשה כייפית קיצר טפו טפו מה מטריד אותך?
תמימה? ישר באה לרחרח.. " ממי להיזהר" ככה באים בטוב? לשאלתך, אני בתקופה פאנן. הבאתי עוזרת בעבודה, כולי עפה. הדירה החדשה כייפית קיצר טפו טפו מה מטריד אותך?
ב ביזיון ברשת New member 10/6/13 #9 יא אללה יא סלאם. איזה כיף! עברת קרוב לדירה הקודמת? מה מטריד אותי? אני רוצה משהו ולא יכולה לקבל אותו. לא בסיבוב חיים הזה.
יא אללה יא סלאם. איזה כיף! עברת קרוב לדירה הקודמת? מה מטריד אותי? אני רוצה משהו ולא יכולה לקבל אותו. לא בסיבוב חיים הזה.
ל לירי לא שרה New member 10/6/13 #10 מה? לא מתאים, מזה המשהו הזה? אולי בכלל לא שווה לרצות אותו? ועברתי דירה באותו רחוב, קשה לי לוותר על האיזור.
מה? לא מתאים, מזה המשהו הזה? אולי בכלל לא שווה לרצות אותו? ועברתי דירה באותו רחוב, קשה לי לוותר על האיזור.