חדשה :)

broken mirror

New member
חדשה :)

אפשר להצטרף?

לפני מספר חודשים כתבתי הודעה בפורום השכן על איך ש"אני מצליחה להתמיד בריצה כבר זמן מה, מגיעה אפילו לחמש ק"מ (שלמים!
) ובא לי לקחת את כל העניין כמה צעדים קדימה".
קיבלתי בתשובה המלצות מצוינות ואפילו נרשמתי לאימון נסיון בריאקשן.
ואז צחוק הגורל, בדיוק באותו שבוע, הבוס הציע לי לנסוע לעבוד זמן מה בלונדון!

מאז עברו חודשיים. בהם הייתי עסוקה בעיקר בלמצוא מחליפים לדירה, למכור את האוטו, לארוז שבעת אלפים מזוודות ולחזור לגור כמה שבועות אצל ההורים (חוויה בפני עצמה).
ומה לא עשיתי בחודשיים האלה? כמובן שלא רצתי..

אז עכשיו אני כבר כמה ימים בלונדון ונגמרו התירוצים.
אמנם יורד שלג והמדרכות חלקלקות בטירוף אבל בבניין אליו עברתי יש חד"כ (חינם!)
וגם יצרתי קשר עם כמה קבוצות ריצה מקומיות - הזדמנות גם לרוץ וגם להכיר פה אנשים.
אז אם למישהי יש במקרה המלצות לקבוצות ריצה לונדוניות או איך לעזאזל רצים כשכל כך קר, אשמח לשמוע!

שיהיה אחלה שבוע!

שלום לך וברוכה הבאה

חמישה קילומטר זה יופי של השג. אל תדאגי - מה שעשית, אפשר לשחזר ואפילו לשפר ובגדול, כמו שתכננת. ההפסקה תדרוש לחזור על התכנית אבל יש סיכוי שבפעם השניה זה יהיה קל ומהנה עוד יותר.

לונדון מדהימה לריצה. יש בה פארקים נהדרים. בכמה ימים שביליתי שם לפני שנתיים בשיא השלג, ראיתי המון רצים ולמדתי מהם לרוץ על השלג הטרי שאינו חלק כמו השביל שהפשיר וקפא. היה קר ובבוקר הראשון שיצאתי לרוץ, ראיתי שהאגם קפא. היו מעט רצים, את רובם ראיתי יותר מאוחר, כשטיילנו בפארקים. חלקם במכנסים קצרים

אני הבאתי לי מהארץ בגדים שמור השאילה לי. נראה לי שאם את הולכת לגור שם, רצוי שיהיו לך. טייטס מיוחד לקור, חולצת פליס מעל חולצה ארוכה, כפפות שבארץ עד היום לא היה לי צורך אבל שם זה היה חיוני, לפחות ביום שרצתי ב2-.... סרט מחמם אזניים שגם הוא נחוץ רק שם.

חוצמזה, נפלא לרוץ בקור, תהני! אם זה לא כיף, טוב שיש חדר כושר.... מחכה לתמונות של ריצה בלונדון המושלגת. איזה כיף לך

sports direct

זה שמה של חנות לבגדי ספורט בלונדון- תמצאי שם הכל ובזול (לפחות יחסית לארץ). שם כבר יציידו אותך בכל בגדי הריצה, כובעים, מעילים וכל מה שצריך כשממש קר.
תהני מהחיים, מהעבודה ומהריצה בלונדון ושתפי אותנו בחוויות

broken mirror

New member
תודה לכולן על קבלת הפנים החמה

באמת הלכתי היום ל- sport direct. אחלה חנות!
המון חולצות, מכנסיים ומעילי ריצה והכל באזור 10 פאונד (60 ש"ח).
ציידו אותי בכל הציוד הנדרש אז אני מניחה שעכשיו באמת אין יותר תירוצים.

חייבת להתלהב קצת אז הנה הרכישות..

שלום

איזה כיף לעבור ללונדון, איך השלג אצלכם?
אני בפריס וגם פה מושלג וקר. איך רצים? עם ביגוד טוב ובזהירות. עם המליצו פה על חנות בריטית טובה (מנסיוני הצעיר, גם הבגדים הלא ממותגים עובדים היטב)
וקבוצת ריצה זה רעיון מצוין ככה גם תכירי מקומות טובים לרוץ בהם.
והפורום פה הוא מאוד מאוד מעודד. ועכשיו,אם תסלחי לי ,אני צריכה להתלבש ולצאת לריצה יש הפוגה קצרה בשלג.

broken mirror

New member
לבן ורטוב :)

בינתיים הוא לא יותר מדי נתפס על הקרקע אבל בתור ישראלית אני בכל מקרה מתרגשת למראהו

susieada

New member
ברוכה הבאה!

בהצלחה בעבודה החדשה, בהרחבת העולם, מעגל חברים, חוויות, קבוצות ספורט! את מאפשרת לעצמך מגוון הזדמנויות מדהימות לגלות ולפסול דרכים חדשות בחיים שלך!

כמו שנועה אמרה, ה5 ק"מ שהיו לך יחזרו. הישג מכובד בריצה.
את יכולה להתייעץ ולצטייד בעזרת חנות ריצה או חברי קבוצות שאת מנסה.

תהני מהדרך ושוב ברוכה הבאה!
סוזי

למעלה