חדשה!!

מה יש לך נגד אורח חיים בריא?

בלומברג יכול לקשקש כמה שהוא רוצה על מגפת ההשמנה - אבל שתיה ממותקת בכמויות גדולות הוא לא בריאה. אכילה של שומני טראנס היא לא בריאה. משקאות תוססים הם בכלל רעל, במיוחד אלו הדיאט. זה לא קשור כמה אנשים שוקלים - הזבל הזה לא בריא לאף אחד בכמויות גדולות (ואני לא מדברת פה על לשתות פחות או כוס של קולה מידי פעם), גם לא לאנשים רזים.

למה את מתכונת ממותקת?

ממותקת בסוכרזית? ממותקת בסוכר? ממותקת בסוכלרוז? ממותקת באספרטם? ממותקת בסטיביה?
סוכר יש גם במשקאות שמכילים פירות וירקות.
משקאות תוססים הם רעל כי...? למה תה הקמבוציון שלי, שהוא גם ממותק וגם תוסס פחות טוב מקולה? למה משקה הרימונים שאני אוהבת לא בריא?

שתיה ממותקת היא כזו שמכילה סוכר...

(וכן, זה כולל גם קולה). וסוכר זה משהו שלא בריא לגוף שלך. זוכרת את קריוס ובקטוס שעשו חורים בשיניים בגלל סוכר?

ומשקאות תוססים הם רעילים כי הם מכילים חומרים שלא בריאים לגוף שלך - למשל יש בהם זרחן שפוגע לך בעצמות. וכל הדיאטים למיניהם שמשתמשים בסוכרזית הם אפילו יותר גרועים - כי הם מטעים את הגוף לחשוב שהוא עומד לקבל סוכר והגוף מפריש אינסולין - ואז כשלא מגיע הסוכר את הופכת להיות רעבה יותר.

האם ידעת

שזרחן הוא חבר שלך?
הוא נמצא לרוב בבשר, אגוזים, ביצים ודגנים מלאים. הוא חלק מתרוכבת ה- DNA שלך, והוא משמש להעברת חלבונים בין התאים בגוף. לימדי להכיר אותו, לאהוב אותו ולהתידד איתו. הוא חבר.

מסכימה לגבי מוגזם, רק

ש"מוגזם" זה כמו לומר "כחול" מה כחול, מי כחול? האוטו כחול? השמיים כחולים? זה חסר משמעות אם אין התייחסות לכמה מוגזם זה מוגזם. גם אם צורכים סיבים תזונתיים (פירות, ירקות) בצורה מוגזמת נוצר מחסור בסידן. גם אם צורכים חוצה אוקסלית (נמצאת בירקות) בצורה מוגזמת זה מפריע לספיגת הסידן
גם אם צורכים חומצה פיטית בצורה מוגזמת (נמצאת בצמחים וזרעים) זה מפריע לספיגת הסידן
גם אם צורכים קפאין בצורה מוגזמת (קפה, תה, שוקולד) זה מפריע לספיגת הסידן
לא צריך לחטוף פאניקה דווקא ממשקאות קלים. לא צריך לחטוף פאניקה בכלל משום דבר.

welcome גם לך, לא?

למעלה