Dizzy Miss Lizzy1
New member
חדשה
שלום, קוראים לי באקסטר,
ואני צמחונית כבר 10 שנים +/-,
הייתי גם טבעונית, אבל מבעיות נפשיות הייתי צריכה להפסיק.
(כן, אין לי את התירוץ של "זה לא בריא לי לגוף" אלא את התירוץ שאני פגומה מנטאלית והמוח שלי לא מסכים לי להיות טבעונית.)
וכמובן שהצטרפתי לפורום לא רק בשביל להכיר אנשים ולדון, אלא כי הייתה לי שאלה
לא מזמן ראיתי בפעם המליון ו15 את ההרצאה של גארי יורופסקי (שכולם מהללים אותו, ובצדק),
ורציתי לדעת כמה דברים-
התחליפים הטבעוניים שהוא מציג שם, יש אותם רק בארה"ב או שיש חלק גם בארץ?
כי נכון לעכשיו אני אמנם לא טבעונית, אבל אין לי בעיה לאכול אוכל שלא נגרם בנזק.
והסייטן, לא ממש טעים לי, הסויארמה טעימה לי רק ב"בודהה בורגר", ההמבורגר הטבעוני (של עדן טבע מרקט) ממש לא טעים לי, והמוצרים של טבעול מעולים, אבל זה לא טבעוני כל כך (לפי מה שאני יודעת).
עכשיו אני ממש מיואשת, כי אני מחפשת דברים לגוון, כי במשך 10 שנים לאכול שניצל תירס וטבעולים למיניהם,
זה לא כיף.
אז אשמח להמלצות, אפילו למתכונים
שאלה שניה, הייתי בתהיות עם עצמי, האם להיות בהריון מצריך אכילת בשר, או שאפשר גם לקחת כדורים?
או שבכלל לא צריך את שניהם?
כי קיבלתי הרבה מאוד דעות לגבי טבעונות בהריון ואף אחת מהן לא הייתה מספיק משכנעת שאני אזכור אותה.
אז אם יש פה נשים שהיו טבעוניות בהריון (מה שאני בטוחה שיש) אשמח לשמוע מה הדעה שלכן.
האמ.. וזהו. אז ברוכה הבאה לי.
ושבוע טוב לכולם.
שלום, קוראים לי באקסטר,
ואני צמחונית כבר 10 שנים +/-,
הייתי גם טבעונית, אבל מבעיות נפשיות הייתי צריכה להפסיק.
(כן, אין לי את התירוץ של "זה לא בריא לי לגוף" אלא את התירוץ שאני פגומה מנטאלית והמוח שלי לא מסכים לי להיות טבעונית.)
וכמובן שהצטרפתי לפורום לא רק בשביל להכיר אנשים ולדון, אלא כי הייתה לי שאלה
לא מזמן ראיתי בפעם המליון ו15 את ההרצאה של גארי יורופסקי (שכולם מהללים אותו, ובצדק),
ורציתי לדעת כמה דברים-
התחליפים הטבעוניים שהוא מציג שם, יש אותם רק בארה"ב או שיש חלק גם בארץ?
כי נכון לעכשיו אני אמנם לא טבעונית, אבל אין לי בעיה לאכול אוכל שלא נגרם בנזק.
והסייטן, לא ממש טעים לי, הסויארמה טעימה לי רק ב"בודהה בורגר", ההמבורגר הטבעוני (של עדן טבע מרקט) ממש לא טעים לי, והמוצרים של טבעול מעולים, אבל זה לא טבעוני כל כך (לפי מה שאני יודעת).
עכשיו אני ממש מיואשת, כי אני מחפשת דברים לגוון, כי במשך 10 שנים לאכול שניצל תירס וטבעולים למיניהם,
זה לא כיף.
אז אשמח להמלצות, אפילו למתכונים
שאלה שניה, הייתי בתהיות עם עצמי, האם להיות בהריון מצריך אכילת בשר, או שאפשר גם לקחת כדורים?
או שבכלל לא צריך את שניהם?
כי קיבלתי הרבה מאוד דעות לגבי טבעונות בהריון ואף אחת מהן לא הייתה מספיק משכנעת שאני אזכור אותה.
אז אם יש פה נשים שהיו טבעוניות בהריון (מה שאני בטוחה שיש) אשמח לשמוע מה הדעה שלכן.
האמ.. וזהו. אז ברוכה הבאה לי.
ושבוע טוב לכולם.