חדשה!!!!

חדשה!!!!

טוב, האמת שזאת לא כותרת כי אני רוצה ברכות ואיחולים.
אני גם לא חדשה בתפוז.... לא יודעת היום איך רואים את המספר משתמש שלי, אבל הוא צריך להיות 70 ומשהו אלף.
אני יודעת שהיום יש קצת יותר.....
לעניינינו:
אני חולת נרקולפסיה. מי שלא מכיר מוזמן לגגל על זה. אין לי כח להסביר.
לאחרונה הופיעו אצלי סימפטומים שמזכירים לי דברים שקראתי על חלומות צלולים.
אני יודעת שאחד הדברים שצריך לעשות כדי לבדוק אם אתה בחלום ובעצם ער, זה לערוך בדיקת עירנות.
מה צריך לעשות בבדיקה?אני שואלתבגלל שאפילו עכשיו אני לא בטוחה אם בעצם אני ערה או שאולי עדיין ישינה את שנת הצהריים שלי.
ואני גם לא יודעת אם "אני" שוכחת רווחים (מה שיכול להעיד שאני חולמת......)או שבעצם המקלדת שלי מרווחת מתי שמתחשק לה.
עוד סיבה שאני כותבת את זה היא כדי שכאשר אני אקום (בהנחה שאני ישנה כמבן) אני אוכל לחפש את ההודעה שלי ולדעת..... לדעת מה? הייתי ערה כשכתבתי? שישנתי והייתי מודעת?
אני יודעת שנשמעת מבולבלת. זה כי אני לגמרי מבולבלתכבר.
אז אני ערה או ישינה? איך יודעים?

ravehor

New member
היי

אני חייב להגיד שהמקרה שלך מאוד מעניין אותי, לפחות מבחינת הפוטנציאל הענק שיש בו לחלימה צלולה.
אבל כמה שמעניין כך גם מסוכן - הבלבול הגדול הזה שיכול להיווצר אצלך בין מציאות לחלום יכול לגרום לאסון במקרה שתחשבי שאת בחלום צלול ותבצעי פעולה מסוכנת, כשאת בעצם במציאות.

לכן מאוד חשוב לי להעביר לך את שלל הבדיקות שאפשר לעשות.
באופן עקרוני, בדיקת מציאות היא בדיקה שאמורה לצאת חיובית במציאות ושלילית בחלום (תמיד), ומתבססת על כל מיני עקרונות ששונים בחלומות ממציאות.
הבדיקות שאני ממליץ עליהן:
-בדיקת הקריאה/השעון: מחקרים הוכיחו שכשקוראים משפט בחלום, מסיטים מבט ומסתכלים שוב - סיכוי גדול שהכיתוב ישתנה (ככל שמסיטים מבט יותר פעמים כך הסיכוי גדל).
לכן בבדיקה זו את קוראת משפט כלשהו או את השעה בשעון, מסיטה מבט ומסתכלת שוב (כך 3 פעמים). אם הכיתוב השתנה - הרי שאת בטוח בחלום. אם לא, כנראה שלא.

-בדיקת ההגיון: בחלום אנחנו בדרך כלל נמצאים ב"שיא" ההתרחשות או בשלב מאוד חשוב בה, בלי שום זיכרון לאיך הגענו לשם ומה עשינו בשעות האחרונות. בבדיקת ההגיון את מנסה לחשוב בהגיון ושואלת עצמך שאלות כמו איך הגעתי לכאן? מה אני עושה פה? מה עשיתי בשעות האחרונות?האם אני זוכרת את הפעם האחרונה שבה הלכתי לישון?
אם הרבה מהתשובות הללו עמומות באופן יוצא דופן, יש להמשיך ולבדוק אם זה חלום.

חוץ מזה יש עוד כמה בדיקות שיכולות לעבוד, קראי עליהן כאן: http://www.planetnana.co.il/Lucidity/Sub3.htm.

אנחנו כאן לכל שאלה או שיתוף

f i n i k s

New member
אני במקרה הזה...

לא הייתי הולך על בדיקת הגיון דווקא בגלל הבלבול הגדול!
יש את הבדיקה של הטקסט כמו שהסבירו מעליי שלדעתי היא
הכי טובה ויעילה...
ואני ממליץ לך בחום לנסות אופציה אחרת בנוסף!
זאת הבדיקה של ספירת אצבעות בידיים. בחלום משום מה זה יוצא
קצת מוזר הספירה בדרך כלל סופרים יותר אצבעות וככה יודעים
שמהו לא בסדר באופן מיידי ועולים על זה שחולמים!

דבר חשוב נוסף! ישנם עוד שיטות כמו wild ו mild שאולי הם יותר מתקדמות
אבל במקרה שלך הם יכולות להיות שיטות מאוווווווד יעילות... ממליץ לך
לקרוא על הנושא ביתר תשומת לב!
שיהיה בהצלחה :)

למעלה