ילדת דווקא
New member
חדשה!!!!
טוב, האמת שזאת לא כותרת כי אני רוצה ברכות ואיחולים.
אני גם לא חדשה בתפוז.... לא יודעת היום איך רואים את המספר משתמש שלי, אבל הוא צריך להיות 70 ומשהו אלף.
אני יודעת שהיום יש קצת יותר.....
לעניינינו:
אני חולת נרקולפסיה. מי שלא מכיר מוזמן לגגל על זה. אין לי כח להסביר.
לאחרונה הופיעו אצלי סימפטומים שמזכירים לי דברים שקראתי על חלומות צלולים.
אני יודעת שאחד הדברים שצריך לעשות כדי לבדוק אם אתה בחלום ובעצם ער, זה לערוך בדיקת עירנות.
מה צריך לעשות בבדיקה?אני שואלתבגלל שאפילו עכשיו אני לא בטוחה אם בעצם אני ערה או שאולי עדיין ישינה את שנת הצהריים שלי.
ואני גם לא יודעת אם "אני" שוכחת רווחים (מה שיכול להעיד שאני חולמת......)או שבעצם המקלדת שלי מרווחת מתי שמתחשק לה.
עוד סיבה שאני כותבת את זה היא כדי שכאשר אני אקום (בהנחה שאני ישנה כמבן) אני אוכל לחפש את ההודעה שלי ולדעת..... לדעת מה? הייתי ערה כשכתבתי? שישנתי והייתי מודעת?
אני יודעת שנשמעת מבולבלת. זה כי אני לגמרי מבולבלתכבר.
אז אני ערה או ישינה? איך יודעים?
טוב, האמת שזאת לא כותרת כי אני רוצה ברכות ואיחולים.
אני גם לא חדשה בתפוז.... לא יודעת היום איך רואים את המספר משתמש שלי, אבל הוא צריך להיות 70 ומשהו אלף.
אני יודעת שהיום יש קצת יותר.....
לעניינינו:
אני חולת נרקולפסיה. מי שלא מכיר מוזמן לגגל על זה. אין לי כח להסביר.
לאחרונה הופיעו אצלי סימפטומים שמזכירים לי דברים שקראתי על חלומות צלולים.
אני יודעת שאחד הדברים שצריך לעשות כדי לבדוק אם אתה בחלום ובעצם ער, זה לערוך בדיקת עירנות.
מה צריך לעשות בבדיקה?אני שואלתבגלל שאפילו עכשיו אני לא בטוחה אם בעצם אני ערה או שאולי עדיין ישינה את שנת הצהריים שלי.
ואני גם לא יודעת אם "אני" שוכחת רווחים (מה שיכול להעיד שאני חולמת......)או שבעצם המקלדת שלי מרווחת מתי שמתחשק לה.
עוד סיבה שאני כותבת את זה היא כדי שכאשר אני אקום (בהנחה שאני ישנה כמבן) אני אוכל לחפש את ההודעה שלי ולדעת..... לדעת מה? הייתי ערה כשכתבתי? שישנתי והייתי מודעת?
אני יודעת שנשמעת מבולבלת. זה כי אני לגמרי מבולבלתכבר.
אז אני ערה או ישינה? איך יודעים?