חדשה!

Ayelet 363

New member

דיי הסברתי את זה בלי אפילו לראות את ההודעה שלך.

Ayelet 363

New member
להיות מושית זה טוב

אני מושית הרבה פעמים. אני ממש רוצה לראות וויקד. אני חופרת על זה דיי הרבה. אם כי אני דווקא נגד לראות סרטונים. ראיתי כמה, ושמעתי הרבה שירים... אני חורשת על Defyin gGravity ו- For Good וגם כשהרכבתי פלייליסט של גרסאות שלהם (בעיקר של Defying Gravity) הוספתי עוד שיר מוויקד, אבל החלטתי לא לשמוע יותר שירים משם ממה ששמעתי ולא לחזור לקרוא את העלילה (קראתי את כל הספויילרים שמצאתי לעליה, אבל החלטתי לא להזכיר לעצמי). מיוזיקלס אחרים אני חושבת שאני ארשה לעצמי לראות בהסרטות, אבל מכיוון שזה הכי מעניין אותי אני רוצה לשמור אותו לצפייה חיה. קברט אני כבר רוצה לראות (למרות ש-כמו שכתבתי פה היום
- אין לי מושג על מה זה אפילו) וגם ווסטסייד סטורי. רוקי הורור ראיתי. תודה רבה על ההמלצות! אה, ודרך אגב- עוד פרט שאני צריכה לומר- אני גם שמה הרבה פעמים את הסמיילי הזה "
", והמשפט הזה הזכיר לי משהו אני גם אומרת "דרך אגב" או " ד"א " כל הזמן ומשנה נושא באופן ממש אסוציאטיבי.

Nati17S

New member
את לא רק מושית . את גם ממש מצחיקה

וויקד זה בהחלט המחזמר הכי טוב בעולם ואם באמת יש לך את האפשרות לראות אותו בלייב אז (אני מקנאה בך בטירוף) כל הכבוד על האיפוק
קברט זה פשוט - לייזה מינלי היא ליידי גאגא של פעם. יש גם נאצים, לבוש מינימלי, ודמות של מספר שהיא גם גאונית. (לא זוכרת באיזה תאטרון מעלים אותה בעברית כרגע, אבל איתי טיראן משחק שם אותו
)

Ayelet 363

New member
אין לי ממש אפשרות

אני חוששת שרוב הסיכויים שלא אוכל לראות אותו בלייב עד שהוא יירד. הרבה זמן הייתי ממש מדוכאת מזה. ואז, מתישהו, משום מה- אני מניחה שבגלל כמות האנשים שאני מכירה שראו בלייב- פיתחתי תקווה כלשהי. אני מאוד מקווה שלא אתאכזב...

Ayelet 363

New member
כנ"ל

ודרך אגב- לפי מה שאני זוכרת, זה מה שאמרו לי פה כשאמרתי שאין סיכוי שאוכל לראות את זה.
גם אחד הדברים שנתנו לי את התקווה הזו.

5ifi

New member
הקאמרי אעעע

אני רוצה. ואולה שור-סלקטר היא סאלי
(יאיי, בואי נתפנגרל על איתי טיראן!)

את מוזמנת לבית ספר שלי בסוף שנה

מצוינות תאטרון עושים את וויקד ומחול רוקדות שם! הא! שני ריקודים! שאנחנו עושות! ואני מקווה שיצא לנו נורמאלי ולא נחרב הכל אבל מי יודע...

Ayelet 363

New member
הוו, מגניב!

האמת שבכיף הייתי רואה דבר כזה. למה שלא ייצא לכן נורמלי או שייחרב? אני בטוחה שזה יהיה אדיר.

כי שנה שעברה הריקוד היה איום

ובינתיים המורה שלי רק מחרבת לנו את מה שאנחנו ממציאות. אנחנו עוד נשכנע אותה להוריד את הקטע המחריד... או שנתפדח...

Ayelet 363

New member
בטוח שזה כזה מפדח?

וגם אם כן, לא יכולים להבין שהפדיחה בגללה, ואז זה פחות מפדח?

כן, הקטע שהיא דחפה לנו מאוד מאוד מאוד מפדח...

אין מצב שהבית ספר יבין את זה כפדיחה שנתקענו אותה ולא פדיחה שאנחנו נהנות לעשות אותה... אנחנו עוד נחיה.... נראה לי

A TotalGleek

New member
היי ! ראית במקרה את How To Succeed ?

עם דניאל רדקליף? או יותר טוב- עם דארן? טוב,זה המחזמר "ברודדווי" היחיד שראיתי אבל הוא פשוט מושלם בשביל מחזמר ראשון

למעלה