חדשה :)

חדשה :)

אני סמויה כבר הרבה זמן אבל עקב העובדה המצערת שאף אחד מהחברים שלי לא רואה גלי ואין לי את מי לשתף אז החלטתי להצטרף
אז אני רתם, בת 17 מהמרכז, וכמו רוב הפורום כאן אני טים קליין, שעקב הזוגיות הקסומה שלהם קיבלתי את האומץ לצאת מהארון אחרי כמה שנים של חששות ועכשיו אני בי גאה אבל תכלס אני רואה את הסדרה כי זה פשוט נקודת האושר השבועית שלי חחחח מקווה להשתלב וכאלה חח

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!!

אני מכירה כמה אוהבי גלי, אבל מעטות שמתחילות פחות ופחות לאהוב את הסדר כך שאני ממש מזדהה. נקודת האושר השבועית- בדיוק השבוע נזכרתי בציטוט הזה.
אה, ושכחתי לומר (אני בכלל דיי מפוזרת, אפילו שהרבה משום מה אומרים עליי שיש לי זיכרון טוב)- אני איילת, בת 19 (דוגמה לכך שאני מפוזרת- שוב כתבתי 18 במקום 19) מחיפה.

ברוכה הבאה לבית המשוגעים

למרות שאם את סמויה את כבר בטח יודעת את זה. לא חושבת שיהיה לך קושי להשתלב פה...
(יאיי הוצאנו סמויה!)

neurotica

New member
ברוכה הבאה

היי, אני מאיה, אני הרייצ'ל ברי של הפורום (לא כי יש לי את היכולות הווקליות שלה או הרגליים של ליאה, אלא פשוט כי אני ה self-appointed מנהלת של בית המשוגעים הזה).
שמחה שהחלטת להפסיק להיות סמויה ולהצטרף!

AccioMoon

New member
יאי סמויים לצאת מהארון!

היוש! אני אור :) ברוכה הבאה!! ...ובקצב הזה אני בעד לשנות את הפורום לפורום קליין

יש מצב שאנחנו מכירות? חח

שמתי לב לזה מקודם נראלי אנחנו מאותו ישוב ואת חברה של הראשגדית שלי לשעבר

AccioMoon

New member
.......................................

אמממממ, ידעתי שזאת את! טוב אנשים שמכירים אותי לא אמורים לראות את ההודעות שלי בפורום הזה. זה הצד המטורף והפאנגרלי שלי. :X

A TotalGleek

New member
וולקאם, פלואו קליינרית !

אני ניצן, ואם היית סמויה אז בטח שמת לב לרגעים של אי שפיות מצידי , קבלי טיפ- תתעלמי ממני או תצטרפי אליי .

5ifi

New member
היי!

אם את סמויה אז אני לא אציג את עצמי, כי אני חושבת שכתבתי כאן שאני יפי לפחות חמש פעמים השבוע
ואני אוהבת את הכינוי שלך! בוהמיין רפסודי, נכון?

חח כן

ככה זה שההורים מחליטים לשים באוטו דיסקים של קווין, לד זפלין ודומיהם

כרגיל.

אני באמת צריכה להפסיק לכתוב דברים ופשוט להסכים עם כל מה שאת אומרת וזהו.

Divine Rose

New member
Welcome

או כמו הגיף שאין לי - YAY NEW FRIENDS! אני אננס. שתהיה לך השתלבות נעימה :)

למעלה