חדשה?

Midnight Pie

New member
חדשה?

אוף, אני שונאת לפתוח הודעת חדשה. תמיד יש את ההתלבטות של האם-אני-באמת-אתמיד-בכתיבה-בפורום? אולי בעצם סתם להתחיל לכתוב הודעות ואז אם אני אעלם אחרי כמה זמן זה לא יראה כמו הפרה של התחייבות? ואם כבר החלטתי לכתוב הודעת חדשה אז עכשיו צריך להציג את עצמי, שזה תמיד קשה, כי איך בדיוק מציגים את עצמך בדרך שגם תהיה מעניינת לאנשים אחרים וגם תהיה ריאליסטית, וגם משעשעת וגם רצינית, ואיכשהו קשורה לנושא הפורום אבל רומזת על אישיות מלאה ומורכבת מעבר לזה... והאם אפשר לומר שאני סמויה שיוצאת, אם בעצם כתבתי פה מזמן? ואם אני לא סמויה מתמידה, אלא רק נכנסת לקרוא פעם ב...? רגע... אני אפילו לא מתמידה בלהיות סמויה, איך אני אתמיד בכתיבה בפורום? screw it. פאי, פורום. פורום, פאי. אנחנו כבר נסתדר.

hollypop girl

New member
חחח... אני חושבת שדי הצלחת בלהציג

את עצמך, לא? היי!! ברוכה הבאה!
אליסה, 15 , ירושלים, וכל זה.... זאת הייתה אחת מהודעות ה"חדש\ה" הכי משעשעות שקראתי...

timetraveler900

New member
זה בסדר.

כל עוד את באה עם פתק החלפה
נשמע שהצגת את עצמך די טוב ובצורה הכי מעניינת שראיתי :) ברוכה הבאה

ברוכה הבאה

התחלת נכון, עכשיו נשאר פשוט להשתתף
אני אלמוג ואני בת 18 ואת הקבלת פנים המרשימה אני אשאיר לאנשים אחרים

Midnight Pie

New member
ואם גם בזה אני אצליח

הצעד הבא יהיה באופן טבעי להשתלט על העולם.

ברוכה הבאה!

אז אני ספיר, ואני מתרשמת עמוקות עם תהיותייך הקיומיות ואפילו מזדהה איתן
בכל מקרה את מוזמנת לבוא מחר למפגש (ואז מה אם את חדשה) ואת מוזמנת לקרוא את התקנון כי הוא מצויין ומבהיר את כל מה שהולך כאן בפורום ובכלל הוא כתוב בשפה מדהימה ומצחיקה ואני לא אומרת את זה רק כי אני עזרתי בכתיבתו ! קיצר שתהיה לך השתלבות נעימה ומעניינת ואת מוזמנת לשלוח מסרים אם יש איזה שהיא בעיה.

Midnight Pie

New member
למפגש אני לא אגיע

(צבא וכזה) אבל נעים להכיר... שוב.
(את אולי זוכרת אותי מאייקון\עולמות כלבנדר)

מה את רצינית!?!?!? למה לא אמרת מההתחלה!

אהלן בובה! ותשארי כבר בפורום וזהו, את מימלא תמיד חוזרת לפה בסופו של דבר

למעלה