חדשה

חדשה

היי אני חדשה פה, ואני מכורה לגליי. והכי מצחיק שראיתי את שתי העונות באיזה שבועיים... קוראים לי מירי ואני בת 15 וחצי מהצפון. מקווה להצטרף אליכם, ואשמח אם תספרו לי איך הכל הולך פה, ומה עושים כשמחכים לעונה השלישית. (ד"א מתי היא מתחילה?)

ברוכה הבאה מירי../images/Emo140.gif

התכנון כרגע שהעונה תעלה מתישהו בספטמבר. בינתיים אנחנו מנסים להעביר את הזמן ע"י כל מיני משחקים, וצפייה נוספת בפרקים ישנים. שמחים שהצטרפת אלינו

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני איילת, בת 18 מחיפה... נעים להכיר

riktal

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לעבור על דפי הפורום ולראות שיש לא מעט משחקים ושאלונים והפעלות (וואו - אני באמת נשמעת כמו גננת או שזה רק נדמה לי?
).

A TotalGleek

New member
וולקאם :)

ניצן , (ואני בת) .. Nice to meet . כמו שכבר ענו פה , בינתיים יש כל מיני משחקים, מידי פעם ספוילרים וכאלה .. וד"א-גם אני ראיתי את שתי העונות בשבועיים . (קשה אחר כך להפסיק נכון ?? )

Bell J

New member
../images/Emo66.gifWelcome aboard to the Glee ship!../images/Emo140.gif

לרגע קראתי את זה שאת בת 15, וחצי מהצפון. תהיתי: "אם חצי מהצפון, אז מה החצי השני?" נפלאות הדיסלקציה... ברוכה הבאה!

ואה ושאלת מה הולך פה אז קבלי הסבר ../images/Emo3.gif

אז ככה , כמו בכל פורום יש כמה כללים שצריך לדעת . ופה העסק לא מסובך במיוחד .. שימי
נתחיל בנק' רגישות: * כריס קולפר הוא יצור מאוד מוערך פה . לשמו יתלוו בדרך כלל האייקונים הבאים :
או סתם מילים כמו איזה מהמם מוכשר ושיעשה לי ילדים למרות שאני בת ואין שומסיכוי שזה יקרה. *דארן כריס - אז ככה , הזכרת שמו כרוכה במלא אייקונים של
ותעשה לי ילד!!!1111 . * מארק סלינג- זה קל לזכור מאוד, הוא של שוהם בן (AKA בלונדי211). גם לי יש זכויות עליו אבל הן לא כמו של שוהם
* יש פה אולי 2 בנות שחושבות שפין הוא יצור סקסי או שווה משהו .. אבל אנחנו נחמדים אנחנו לא מתווכחים על זה (יותר מארק סלינג לנו
) * שוסטר - הוא שוסטר הוא נק' כואבת , פעם ריירו עליו יותר . היום הוא סתם מעצבן את כולנו ובא לנו לבעוט בו .. תמונות, הצפות ,משחקים וסתם שטויות מתקבלות פה בברכה. חפירות על שומדבר גם מתקבלות. חפירות על סדרות אחרות עוד יותר הולך ,ביחוד אם אחת הסדרות היאPSYCH אז קנית את עולמה של רויטל AKA ההיא בכחול. וחוץ מזה אנחנו בכלל לא נושכים
(רק בזמן מרתון של יומני הערפד או דימדומים או טרו בלאד)

Bell J

New member
הררתם על שוסטר?! מה עבר עליכם?!

רויטל AKA ההיא בכחול
שכחת להזכיר את קליין!

הם מוזכרים כל אחד בנפרד

אז אפשר להבין שאם על כל אחד מהם עושים פה מלא מאוהבים ולבבות על שנייהם ביחד יש הרבה יותר

neurotica

New member
זה מה שעבר עלינו:

http://www.dailydoseofqueer.com/images/celebs/Matthew-Morrison-Shirtless-DetailsCover.jpg והפרק של רוקי, בעיקר touch-a touch-a touch me.
ואז הוא הפסיק להיות מעניין כי פרק אחרי זה דארן הופיע.
ולגבי קליין, זה פשוט לקחת את מה שמוריה כתבה על קורט/כריס, לחבר את זה עם מה שהיא כתבה על בליין/דארן ולהכפיל בערך פי 50.

למעלה