חדשה!

gracie

New member
חדשה!

היי
חיפשתי פה שרשורי חדשים ולא מצאתי ובתקנון הפורום לא נראה שיש התנגדות לפתיחת שרשור הצגה עצמית אז... היי כולם, אני נועה. חדשה במשחק. אני עוקבת כבר כמה ימים אחרי ההודעות שלכם פה וזה כאילו אתם מדברים בשפה אחרת! אני מקווה שאני אתחיל להבין בקרוב מה קורה... נעים להכיר!

מ י ל ר

New member
ברוכה הבאה!!!!

אני אסף בן 24, משחק בברה עם קוסם קרח. ברוכה הבאה! באיזה שרת את? וכמה זמן משחקת?

gracie

New member
תודה!

אני משחקת בזנית' (ככה כותבים את זה?). לא ידעתי שיש חשיבות לאיזה שרת בוחרים לשחק. אני משחקת מיום שבת :) ממש צעירה. ברמה 13. זה ממש מביך, אני מרגישה פעורה ממש! האמת שהילד שאני עושה לו בייביסיטר הראה לי את המשחק בשבוע שעבר (אני בת 25). כרגע אני בעיקר מתעסקת בלהרוג כל מיני חלזונות. אני מנסה להבין איך שאר הדברים משתלבים במשחק- מכירות, קניות, פארטי קווסטים וכאלה. עדיין לא ממש ברור לי. יש כאן אנשים שהתחילו לשחק בלי לקרוא מדריכים למיניהם?

btekx

New member
ברור שכמעט כולם מתחילים לשחק ללא מדריכים

וכמובן אחרי כמה זמן בודקים לעומק במדריכים כדי לשקיע יותר במשחק... כמובן שבהתחלה ממליצה לשחק וללמד קצת ונראה אם אוהבת את המשחקים אז תוכלי ללמד יותר פרטים כמו מגילות וחנויות וPQ (קבוצה של אנשים למשימה מסויים...) ועוד... התחלתי לפני כ5 שנים ללא הדרכה! ועוד אני לא קורא אנגלית... (ועדיין לא יודע אנגלית למעט כמה מילים מסוים...) כמובן לומד אחרי כמה זמן וקצת מדריכים לומד לשחק ובודק במדריכים שקשה לי להבין במשהו מסויים... אה כמובן דמות שלי מכונאי רמה 133, וקורסאיר (CORSAIR, כלומר אקדחון, פיראט עבודה 4) רמה 164... שינהם בברה! ברואים הבאים לפורום המייפל הכי חמים בישראל (בדוק!)!

gracie

New member
יופי. זה מעודד.

כרגע אני פשוט עושה את הקווסטים של הביגינרז. כל הטריינינג וזה...

מ י ל ר

New member
אני שחקתי עם מדריך מהלך (עידן)

ככה לא עשיתי טעויות בהתחלה, והראשי שלי הוא באמת הדמות הראשונה שפתחתי, אין דמויות לפניו.

Guid

New member
היי נעה!

אני עידן, בן 23, משחק עם ריינג'ר (קשת, עבודה שלישית) ברמה 117 בשרת ברה
ברוכה הבאה לפורום החמים שלנו, אני בטוח שתתאקלמי מהר~
ואל תתבאסי על עצמך, זה בסדר לא להבין יותר מדי בהתחלה! (אבל רק בהתחלה, שלא תיסחפי עם זה!
) סתם~ אל תתביישי לשאול כל מה שאת רוצה, אנחנו בהחלט נשמח לתרום מהידע שלנו
אז, כבר בחרת מקצוע לדמות שלך?

Hasselblad

New member
היי נועה ברוכה הבאה

אני סיון בת 28, משחקת בשדוארית בשרת ברה. אכן למייפל שפה משלו, ולאט לאט לומדים להכיר ולדעת, לשאלתך בהודעה השנייה יש כאן המון כאלה ואני בינהם, שהתחילו לשחק בלי לקרוא על המשחק. את באמת יותר ממוזמנת לשאול פה כל שאלה אפילו אם היא נראת לך הכי טפשית מבטיחה שיהיו פה כאלה שישמחו לעזור לך. מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה בפורום וגם במשחק, תזהרי שניהם מאוד ממכרים.

gracie

New member
תודה

אני מעדיפה לשחק בלי לקרוא מלא מדריכים, זה ממש מוריד לי מההנאה של המשחק. עם זאת, אני קצת מפחדת שאני אפספס דברים חשובים...

היי נועה!!! D:

שלום גם לי קוראים עידן.. אני גם סוג של חדש בפורום טוב חזרתי אחריי פרישה של יותר משנתיים מהמשחק עכשיו יש לי קשת ברמה 89 בשרת ברה. והפורום ממש מעולה מניסיון אישי!!! :). אם יש לך שאלות את מוזמנת לשאול, למרות שאני מהפחות מבינים אבל לאט לאט את תקלטי את הכול. ד"א באיזו עבודה בחרת ובאיזה שרת? אני אישית ממליץ לך לקרוא מעט באינטרנט ממש על הבסיס של המשחק ככה שתביני קצת יותר.

gracie

New member
היי

אז כמו שאמרתי, אני פיראטית ומשחקת בזנית'. אני בהחלט אשתמש בפורום לשאלות, תודה!

gracie

New member
אקדח

היה נראה לי יותר מגניב לשמור על מרחק מהמפלצות האלה....

מ י ל ר

New member
בחרת מקצוע מעולה

פירטים אקדחים הם מאוד חזקים. חבל שאת בשרת שאין מישהו מהפורום שם.. אם היית בברה היה אפשר קצת לעזור לך :)

GינGית

New member
ברוכה הבאה אני מיקי בת XX משרת

סקניה אני רואה שאף אחד לא כתב את הרמה שלו כנראה כדי לא להבהיל אותך

Hasselblad

New member
ת'אמת

רציתי לכתוב ואז לא זכרתי עם אני 177 או 178 (אני כל כך גרועה בלזכור שגם 167 יכול להיות מבחינתי הגיוני). מפה לשם התעצלתי ללכת לראנק לבדוק אז פשוט ויתרתי. *סיון שעדיין לא בטוחה ב 100% מה הרמה שלה*

Hasselblad

New member
זה היה אמור להיות 167-168 ולא 177-178

נשבעת לך שממש נדפק לי השכל.

למעלה