חדשה?

• פותח הנושא a1m
  • פורסם בתאריך

a1m

New member
חדשה?

שלום חברים, אני חדשה פה/בזה. רק לא מזמן גיליתי שיש כזה דבר א-מיני, וזה יכול להיות פתרון טוב לכל הדברים הלא פתורים האלו שמסתובבים לי בראש. חיטטתי קצת במאמרים פה, ונשארתי עם ים שאלות פתוחות שאני בטח אשאל כבר בהמשך. אז היי לכולם, אני @#$%# (השם שמור במערכת
), ואני בשנות ה20 האמצעיות לחיי, סטודנטית, ממה שהבנתי בשפה החדשה 'העדפתי הרומנטית' היא לבנות מיני (בשפה היותר ישנה, אני לסבית?!). אבל אני כבר לא יודעת כלום יותר אחרי שבלבלתם אותי ככה
אז.. מי מסתובב פה? בני כמה? מה עושים? אשמח לשמוע קצת.. חג שמח לכולם!

טוב אתן למנהלת הפורום לתת לך את המידע

הדרוש. אבל מנגד אומר לך כמה דברים. בני כמה אנחנו? תלוי יש מ19 (אני) ועד 40 אולי מעט פחות לא רוצה לדייק. מה עושים? טוב גם אני יחסית חדשה כאן רק חודש לערך. ושמעתי שעושים מפגשים וכאלה וזה ממש נחמד. זהו זה מה שיש בפי לומר ואתן את הכבוד לשאר חברי הפורום לומר את דברם. בהצלחה,

Larik

New member
אני

לאחרונה אני די מעצבן חלק מהאנשים בפורום, יש לי נטייה להגיד את מה שאני חושב לפני שאני חושב. בן 26 עובד בבזק.

אויי../images/Emo6.gif מזה קשור?

לעצבן אנשים? ואני לא חושבת שאתה מעצבן מישהו(לאומת זאת אני כן
) לא שבכוונה אבל כנראה שכן

Larik

New member
נו, אז את מבינה אותי.

לא ראית איך אכלו אותי בשרשור פמיניזם?

ראיתי קצת כן

אבל לא אמרת משהו יוצא דופן להפך אני חושבת שאמרת דברים מציאותיים וכל אחד יכול לבחור במה להאמין ואיך לחשוב זה לא אומר שאתה מעצבן מישהו זה אומר שאתה מביעה דעה וזה דבר חשוב.

Larik

New member
ששששש.... לפני שיעשו לי עוד פעם לינץ'

טעיתי באיך שדיברתי אז... פמיניזם זה טוב.... אני אוהב פמיניזם עכשיו ברצינות... בכללי הבנתי שהנחות היסוד שלי היו שגויות. פשוט נחשפתי לדעות של אנשים קיצוניים כנראה, ולכן השלכתי על כל השאר. חלק מהדברים שאמרתי באמת היו "גזעניים" לפי הסטנדרטים של חלק מאיתנו, והיו סוג של SOFT SPOT.

queen helen

New member
פמיניזם זאת

תנועה קיצונית שמונהגת ע"י לסביות ומכוערות שאף אחד לא יגע בהן במקל, והן לא מגלחות שערות בבית השחי, שורפות חזיות, ומטיפות לשנאת גברים ולפרוק משפחות. עכשיו יותר ברור?

אויי לא לא לא אני נגד זה

אני לא אוהבת דברים כאלה אויי ויי מזה זה לא יפה בכלל ולא יאה לעשות דבר כזה וד'א השנאה שלי לגברים הולכת ופחותת מרגע לרגע כאילו עד לפני כמה חודשים הייתה לי שנאה קלה ועכשיו אני מבינה יותר ופחות שונאת ומאמינה שזה יעלם בסוף

Larik

New member
חחחחחחחחחחח

זה נשמע כמו משהו שאני הייתי אומר. ועכשיו ברצינות. (מתוך ויקי) פמיניזם זאת תפישת עולם שתומכת בהעצמת נשים בדרכים שונות דוגמת חקיקה, אכיפה, הסברה, שינוי נורמות דיבור, ייעוץ ומתן פתרונות למצבים שונים, מתוך מטרה לייצר שינוי חברתי כולל.

רגע שאבין

פה בפורום מצדיקים את הפמיניזם? (
) סורי אבל אני לא רוצה לעורר פה וויכוח כלשהוא אבל אני בכל אופן נגד . אני בעד שנשים ירגישו כלל האדם בעולם ושיהיה להם זכויות שוות לכל אדם אחר בעולם (כולל גברים) אני לא בעד שנאת חינם ולשרוף דברים ולעשות סנקציות. סורי אבל זו דעתי ולא מתכוונת לעורר פה שום מחלוקת או וויכוח

Larik

New member
פמיניזם בכללי זה רעיון נחמד, וחיובי

הבעיה היא שחלק מהאנשים לוקחים את הרעיון כמה צעדים קדימה.... וזה כבר לא טוב.

אמרתי ואומר שוב

אני בעד שיוויון זכויות שגם גברים וגם נשים יהנו מאותן זכויות בלי הבדל אבל אני לא בעד ללכת לקיצוניות כזו ולשרוף ולהפגין נו באמת יש גבול אבל לא יודעת כל אחד ודעתו

Berethor

New member
תלוי

יש פמינסטיות ויש פמינסטיות קיצוניות, הפמינסטיות מתעסקות בעיקר בשוויון בין המינים בכל דבר, ויש פמינסטיות הקיצוניות אשר נוטות לשנוא גברים, לקחת כל דיון ומקרה לכוון של מלחמת מינים, זה דיכוי וזה ניצול, גם בזוגיות שלהן. באופן אירוני למדיי הגברים שחוטפים מהן הם אלה שדווקא בסדר, כי הם טרף הרבה יותר קל משוביניסטים האמיתיים והערסים למינהם..

ענבאך

New member
גם ההנחה שפמיניסטיות שורפות דברים היא קיצונית

כן, אני מודה שאני פירומנית לא קטנה (נכון גאיה?
) אבל לשרוף דברים? אנשים שנגד פמיניזם בדרך כלל ניזונים משמועות, גם אם את לא מודעת לזה. אני מעולם לא שרפתי משהו כדי לעורר פרובוקציה, וגם לא רוב הפמיניסטים שאני מכירה. האמירות האלה של פמיניסטיות שורפות חזיות, או פמיניסטיות משופמות (טוב, עם האמירה השנייה אין לי בעיה להזדהות) היא פרופוגנדת-נגד כדי לגרום לפמיניסטיות להראות רע. כי הרי אם אנחנו משוגעות שעירות וחובבות נשים, כנראה שגם ככה אנחנו לא פספוס גדול למין הגברי.

../images/Emo6.gif 'ספר מצונזר' - קווין הלן צחקה

לאריק ניסח ממש טוב ובקצרה את משמעות הפמיניזם. תכנסי לקישור שקווין הלן צרפה ותקראי יותר. אם את בעד שיוויון בין המינים - עד בעד פמיניזם.

בסדר ורוד הבנתי את זה אבל אני לא קיצונית

אני בעד שיוויון זכויות לא בעד קיצוניות. מה לא ברור?

queen helen

New member
הבעיה היא

שנחשפת לדעות שהן הmainstream ורק בפורום הזה נחשפת לדעות שנחשבות בעיני רב האנשים לפמיניזם קיצוני.
אני חושבת שדוקא מאד הוערכת על זה שאחרי שהביאו בפניך מידע שונה ממה שנחשפים אליו באופן יומיומי, וסיפורים אישיים, ובחנת את דעותיך מחדש, שינית אותן בהתאם.

למעלה