חדשה

ראסטפית

New member
חדשה

היי בנות,מה נשמע? בעיקרון חבר שלי התגייס לפני חודש,יש לו יום הורים השבוע..ורציתי לדעת איך מתרגלים לחבר בצבא..ראיתי כמה הודעות שלכן והבנתי שאתן סוף סוף האנשים שיבינו אותי..כל החברות הרווקות שלי לא מבינות על מה אני מדברת שאני אומרת שיש לי שביזות יום א',ושזה הולך להרוג אותי שאני אראה אותו פעם בשבועיים.. אני אוהבת אותו כ"כ,הוא כ"כ חשוב לי..אז אני די חדשה גם בקטע של הפורומים..אפשר להצטרף אליכן בנות ?:)

מאיויוXD

New member
בטח שאפשר!

היי נעים מאוד :) אני מאי בת 16 מת"א. אני וחבר שלי ביחד כבר 5 חודשים, הוא התגייס לפני.. חודש אני חושבת, למודיעין. כרגע קורה מצב שאני רואה אותו פעם בשבוע, ופעם אחת אפילו פעם בשבועיים. זה קשה מאוד, אבל אני חושבת שהידיעה שהוא שולח לי אסמסים בכל זמן שהוא רק יכול גם אם זה פעם בכמה ימים, וזה שהייתי איתו בערך 15 שעות ברציפות בשני הסופ"שים האחרונים, עושה הכל להרבה יותר מספק וגורם לי להרגיש אפילו טוב יותר מאשר הרגשתי כשהוא היה בתקופה הזו שבין סיום בצפר לצבא. תאמיני לי ששעה עם החייל אחרי ששבועיים לא ראית אותו, שווה הרבה יותר ומהנה הרבה יותר משעה עם בנאדם רגיל שאת מתראה איתו כל יום.. ואם את באמת אוהבת אותו והוא באמת חשוב לך כמו שאת מתארת, כל התקופה הזו רק תחזק אתכם! תאמיני לי, זה עושה פלאים לקשר וגרום לך להיות גאה בטירוף בו ובעצמכם. :) מקווה שעזרתי לך ושתהנה בפורום שלנו

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

טוב , אני דניאל , בת 15.5 כמעט ,מהצפון חברה של חייל במשטרה צבאית - מעברים , הוא התגייס לפני 4 חודשים . ואני 4 חודשים סובלת את 'הצבא' , תשמעי כמו שאמרתי לרוב הבנות החדשות כאן , הטירונות זה השלב הכי מעצבן אבל אח"כ ? היציאות , השיחות טלפון , הSMSים , הכל משתפר ורק לטובה!!! אצל חבר שלי בטירונות דיברנו רק בשעת ט"ש בדיוק ל10 דק' כי הוא התקלח , דיבר עם ההורים , אכל משהו ואז נשאר עוד 10 דק' כל יום לדבר איתי . סבלתי ובכיתי , אבל היום אני יודעת שכל זה היה שווה היום היציאות שלו זה 11/3 , שבגלל ת"ש זה השתפר ל9/5 וגם ההתייחסות של המפקדים כלפיו הפכה להיות אחרת . כי מתחיל להיות פז"ם והכל מעולה ומגניב
וחוצמזה? אנחנו כאן , לשמוע כל מה שאת מרגישה, חוששת , חושבת . וגם אני כמוך , החברה היחידה של חייל , ואף אחת מהחברות שלי לא יודעת למה פתאום באמצע ההפסקה אני נעלמת או יש את הבנות הקיצוניות שחושבת 'יא הוא יותר חשוב מאיתנו?' , אז התשובה שלי היא יחידה - השיחה הזו יכולה להיות השיחה היחידה שאני ידבר איתו , איתכן ? אני יכולה להיות כל היום 24 שעות ולשמוע אותכן! בקיצור , כולנו באותו הראש , אותו המצב . ותצטרפי בכיף
רק ספרי על עצמך - מאיפה את? , בת כמה ? , כמה זמן אתם ביחד? ושוב ברוכה הבאה

ברור! חח ../images/Emo245.gif

אני אפרת..בכיתה י"ב יש לי חבר חייל כבר שנתיים
איך מתרגלים לחבר חייל? זה לא משהו שאפשר להחליט להתרגל אליו.. זה פשוט קורה. שנכנסים לשגרה כזאת שנפגשים פעם ב.. ושלא תמיד יכולים לדבר. בהתחלה זה מאוד קשה אבל אחרי זה את תתרגלי ואפילו תראי עד כמה שזה עוזר לכם בקשר שאתם מתגעגעים ושיש ציפייה למשהו. חוץ מזה, תחשבי עד כמה הוא מאושר שהוא יודע שיש לו מישהי שמחכה לו בבית!
גם חברות שלי לא מבינות אותי ואין לנו שפה משותפת בקשר לנושא הזה ובאמת שפה זה המקום היחידי שמבינים אותי למה אני כל כך מתגעגעת וכאלה, אני בפורום הזה כבר תקופה ואפילו רגע אחד לא התחרטתי שאני פה. יש פה אחלה בנות שיכולות לתת לך חיזוק כמו שצריך!
אז בהצלחה עם החייל

ראסטפית

New member
איזו חמימות!

תודה רבה לכולכן! אני רייצ'ל,כמעט בת 18 ממעלות..אי שם בצפון הרחוק. אני וחבר שלי כבר שנה וחודשיים ביחד,והוא בהחלט האהבה הראשונה שלי :) אני נוסעת לערד לבסיס שלו היום וזה יהיה מטורף 5 שעות נסיעה! הוא יוצא לחמשו"ש אז זה משתלם אחריי שבועיים שלא ראיתי אותו! נתראה בפורום :)

למעלה