חדשה

חדשה

שלום לכן, אני עוקבת אחרי הפורום זה זמן מה. שנה וחצי אחרי לידה, מעולם לא נראיתי והרגשתי רע כל כך. עד לחתונתי, לפני כמעט חמש שנים, הייתי "חתיכה". לא רזה מדי, לא שמנמונת, בדיוק כמו שצריך להיות (מידה 38). ואז- החלה העליה הגדולה. כבר לפני ההריון הייתי קצת "מלאה", התעגלתי, ובהריון עצמו עליתי תשעה ק"ג שירדו מיד. אלא שאז- החלה העליה המשמעותית. אני חייבת, ממש חייבת, לרזות עשרה ק"ג. אם אצליח לרזות שלושה-עשר - מה טוב. אז אחזור לימי הצבא. נקודות התורפה: קולה, קולה ו...קולה. לא דיאט, לא זירו. פשוט מסוגלת לשתות ליטר וחצי ביום של סוכר מרוכז. מתקשה להעביר יום בלי זה. מבחינת אוכל- מסוגלת לשמור יום שלם, אפילו לא לאכול בכלל אם ארצה, ובערב- מתנפלת. צריכה להירגע עם משהו טעים ועם קולה, כמובן. מה עושים? איך מוותרים? איך מתרגלים לחיות בלי? אני ממש מכורה! אין לי כוונה להצטרף כרגע לקבוצה, אני מכירה ביכולותיי ויודעת שלא אתמיד בהגעה למפגשים. כמו כן, אני שבויה במחשבה לפיה, אם הרסתי ולו במעט את הדיאטה- "הלך" כל היום, ואפשר להתשגע עם האוכל, כי "ממחר אתחיל" (אלא שגם ביום המחרת זה חוזר חלילה). אשמח לטיפים! וכן- אשתף אתכן בתהליך, אולי זה יעזור במעט. סליחה על ההתשה!

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

מה יש בה בקולה? סוכר וקפאין. מה ממכר בקולה? סוכר-לא. קפאין-כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ובגדול! קפאין יש גם בזירו וגם בדיאט. תתחילי בהדרגה לעבור לזירו (לדעתי היא אפילו יותר טעימה) . תחשבי שאין ברירה. אם היית חולה חלילה בסכרת ואסור היה לך לא היית שותה. לגבי אוכל לא רצוי להתנפל אבל אם כן אז לפחות שיהיה בריא ודל קלוריות כלומר שיהיה אוכל מוכן וזמין. אם תשמרי נכון כל היום-לא תתנפלי. בהצלחה אנחנו כאן בשבילך.

sugerpie

New member
הלוואי שזאת הייתה הבעיה שלי - קולה

יש לה תחליפים לעוגות שמרים אין תחליף.....

אורית685

New member
היי, דבר ראשון-תחליפי כינוי

הכל בראש,נכון? אז אם תקראי לעצמך דבי הדקיקה או משהו כזה-זאת התחלה טובה. חוצמזה-מה שאת מתארת זה בדיוק מה שהיה גם אצלי. בחתונה הייתי די רזה,ואח"כ התחלתי להשמין. מהריון להריון רק השמנתי.(לצערי-הרבה יותר מעשרה קילו...) אחרי שהחלטנו "לסגור את הבאסטה" - התחלתי בתהליך הרזיה (לא לקרוא לזה דיאטה...) מסכימה עם יעל בקשר לאוכל - לצום זה ממש לא טוב. צריך לאכול מסודר , לנסות לצמצם ב"שטויות" ספורט-עדיף,כמה שאת יכולה. קולה-אני בכלל נגד אבל אם כבר אז דיאט ובקשר ל-"אם כבר אז כבר" - קורה לי גם.יותר מדי. אם תמצאי פתרון - אני אשמח לשמוע.. בהצלחה !

אח קולה קולה

גם אנחנו היינו פעם מכורים אך לאט לאט הבנו כמה שזה לא בריא ופשוט נגמלנו לאט לאט והילדים תרמו לכך רבות. הרי לילד שלך לא תתני קולה אלא תתני מים כי זה הכי בריא, הכי טוב לשיניים והכי מרווה. זה מאד עזר. לא אגיד לך שמדי פעם אני לא שותה, באירועים ומפגשים משפחתיים לא מוותרת על הקולה אבל ביום יום עברנו למים. פשוט הבנו שזה ממש לא בריא. הכל מתחיל בראש שיהיה בהצלחה לגבי טיפים זה יעבוד לך רק אם באמת תרצי. שימי תמונה שלך מהיום ואיך שאת נראית שכל פעם תזכיר לך כשאת פותחת את המקרר. גם אני חשבתי הרבה פעמים שאני רוצה לרזות אבל מסתבר שלא ממש רציתי עד שיום אחד הלכנו לחתונה וצילמו אותנו על מגנט כזה. כשראיתי איך יצאתי קיבלתי את השוק של הלייף. שמתי את המתמונה על המקרר ואני כל פעם בהלם מחדש איך אני נראית שם- אין ספק שזה מאד מאד עזר.

liorat1

New member
אני הצלחתי עם דיאטת ארוחת האושר

בה את יכולה לאכול בארוחה אחת היום מה שתירצי - כמובן בגבולות של קלוריות הדיאטה יכולה להתאים לך מכיוון שאת יכולה לאכול מעט במשך היום ואז בארוחת הערב תאכלי מה שאת רוצה דיאטה נוספת שהצליחה לי היא דיאטת הלחם שילוב של שתיהן בהתאם לתקופה בחיים - מסייע לי לשמור על המשקל בהצלחה

למעלה