חדשה

scene queen

New member
חדשה

אני בת 17 וחצי,בי"ב בן זוגי נכנס כרגע לקורס צוללנים,שייטת 7. איך לעזאזל מתמודדים עם 28 יום בלעדיו? וזה הולך להיות ככה בחצי שנה הקרובה. אז אני מניחה שזה הפורום הנכון, בנות,תוכלו לשתף אותי בסיפורים דומים שאתן חוויתן? איך מתמודדים? איך הקשר בעקבות זה? זה יעזור לי להתעודד

GrowingMadness

New member
אנחנו לא נכנסות כל דקה לפורום את יודעת

באמת שאנחנו שמות לב להודעות חדשות, הרי אין פה כלכך הרבה
בכל מקרה לפעם הבאה לא צריך 2 הודעות. מילא לא נענה לך אחרי יום, אבל אחרי 10 דק'?
קיצר, כל מה שרציתי לענות לך.. ענו לך כבר. ^^ ואם את צריכה עוד משהו או כל דבר, את מוזמנת לשלוח לי מסר או משהו. ברוכה הבאה לפורומינו

GrowingMadness

New member
וואי, נכון ../images/Emo12.gif

פאק, תשבעו לי שנובמבר הגיע! הייתי בטוחה שהיום יום ראשון ה31.10 בכלל.. איזה הזוי...

ממ.

איך מתמודדים? משתדלים להעסיק את עצמך, לעשות דברים שאת אוהבת, בלימודים, להצטרף לחוג שאת אוהבת, משהו כזה. חוצמזה, טוב לדבר עם בנות שעברו את זה, כשקשה לך, עוזר להתמודד. בעיקר לקבל את זה ולהבין את זה ולזכור שאוהבים ושהזמן יעבור, לקבל את זה שקשה לך, ושיהיו רגעי משבר ולהשתדל להסתכל על הצד הטוב של העניין. איך הקשר בעקבות זה? אני מניחה שתלוי, תלוי בקשר, תלוי בזמן שאתם ביחד, תלוי עד כמה כל אחד מכם מוכן לעשות את הפשרות. מה שכן, אחריי שעוברים את זה ופתאום רואים אותו, גם אם זה לקצת, זו ההרגשה הכי טובה בעולם. וההרגשה הזו מחזקת. בהצלחה..

Please Dont Cry

New member
הכל מתחיל ונגמר בגישה שלך

כשאני וחבר שלי התגייסנו, באנו לזה לא בשאלה "האם הקשר יחזיק? האם נוכל לעבור את זה?" באנו בגישה שזאת לא שאלה בכלל, וזה לא מה שהולך להפריד ביננו. באנו לזה בגישה של איך לעבור את זה. וזה הוריד את החששות, והוריד את הפחד מכל הקטע. דבר שני, בגלל שצבא זה מצב נתון, וכן, אפילו שצוללות זה בחירה שלו תתייחסי לזה כאל מצב נתון, עדיף לנסות למצוא את החיובי בזה כי לשנות את המצב זה לא כל כך אפשרי. אז יהיה לך יותר זמן לעצמך, זמן לחברות, תוכלי להעריך את הקשר, להבין כמה את אוהבת אותו, כמה את מתגעגעת, כמה הוא חשוב לך. הצבא יהפוך כל פגישה לממש כיפית, כל שיחת טלפון לשיא של היום, כל סמס יעלה לך חיוך... יש לזה צדדים חיוביים. וכן, גם יהיה קשה, מאוד אפילו. לסגור 28 כמה פעמים רצוף זה בהחלט לא מקל על קיום קשר, ומידיד שלי שהיה בצוללות אני יודעת שגם אין פלאפונים וכו' וכו'. אבל זה לגמרי אפשרי לעבור את זה, הוא עבר את זה עם חברה שלו, ובסופו של דבר פרש בלי שום קשר אליה ופשוט כי הוא הרגיש שלא מתאים לו. והכי חשוב, ותזכרי שזה לחלוטין בחירה שלך - תביני אותו. תגלי סבלנות, קבלה, הבנה, פשרה. זה הדבר הכי חשוב לדעתי בקשר עם חייל, וזה משהו שהוא החלק הכי מהותי שיש, ובלי זה הקשר פשוט יהפוך לבלתי אפשרי. אין מה לעשות, לצמצם את כל החיים שלך ליומיים בחודש זה לא באמת פרקטי וזה מאוד קשה. יהיה לו מעט מאוד זמן בשבילך, הוא יהיה עייף, לא יהיה לו את כל הכוח שבעולם להקשיב לך ולכל מה שעבר עלייך, הוא לא תמיד יהיה כל כך נחמד, לפעמים הוא יצטרך לסיים מהר שיחה בלי להגיד לילה טוב או אני אוהב אותך, אבל את כבר תכירי את זה ותלמדי להסתדר עם זה :) קיצור, חפרתי (כרגיל!), אבל עם כל כמה שניסיתי להסביר וזה, זה משהו שאת תביני רק תוך כדי, והדבר היחיד שירגיע אותך זה לראות את עצמך עוברת את זה... אז קחי נשימה עמוקה ותראי שיהיה בסדר :) בהצלחה

maayanimi

New member
הייתי שם- עברנו את זה

חבר שלי התגייס לחובלים ונפל משם אחרי 7 חודשים. זה היה מאוד מאוד קשה- אחרי שנה שהיינו ביחד כל הזמן פתאום ראיתי אותו אחת לחודש (גם בחובלים סוגרים 28 ולפעמים 21), שלא לדבר על שלא היה לו טלפון בכלל (אלא אם כן את מחשיבה טלפון ציבורי בסופ"ש- די זוועה). אבל את יודעת מה? כמה שזה היה קשה- ככה זה קירב בינינו. באמת שבתקופה הזאת הבנתי כמה אני אוהבת אותו וכמה הוא חשוב לי. כמה עדיף לי שיהיה לי אותו פעם בחודש מאשר בכלל לא. הסופ"שים כמובן היו הכי קסומים בעולם. ונראה לי שרק מי שרואה את חבר שלה בתדירות נמוכה יכולה לחוות כאלה סופ"שים קסומים ולהבין את הציפייה הגדולה. הפיתרון שאני מצאתי כדי להעביר את הזמן עד שהוא חוזר- כתיבת מכתבים. הייתי כמעט כל יום כותבת לו מכתב ושולחת לו אותם לבסיס וככה הרגשתי שכן יש לנו איזשהו קשר שכן אני מספרת לו מה קורה איתי. כמובן שבכלל עדיף שתעסיקי את עצמך כמה שאפשר- שתהיה לך את השיגרה הנעימה שלך גם כשהוא לא נמצא- צאי למסיבות תבלי, תהני עם חברים... אם את צריכה אני פה, כי מי כמוני יודעת ועברה את זה. אבל הכי חשוב שתזכרי שזו תקופה שתחלוף. ואם האהבה היא אמיתית- היא לא תחלוף והיא תשרוד גם תקופה קשה. בהצלחה

מיה134

New member
חבר שלי עכשיו התגייס לחובלים...

את זוכרת אולי איך היו היציאות שלו והת"ש אחרי ה3 חודשים הראשונים? גם אז לא היה פלאפונים ושעות ט"ש? אני מנסה להעביר את הזמן בלנסות לברר מה יהיה אחרי ה3 חודשים האלה:) טנקס!

maayanimi

New member
אחרי שלושה חודשים זה טיפונת משתפר

כשהם מגיעים לבה"ד כבר נותנים להם לדבר בטלפון ציבורי גם בימי שלישי, וגם בסופ"ש ייצא לך לדבר יותר איתו (לי יצא שיחות של חצי שעה אפילו). יהיו ביקורים שזה כבר שיפור רציני ואחריי עוד קצת הם גם יקבלו פלאפונים:) (רק שייזהרו איתם! כי אצל חבר שלי היה לו פלאפון לכמה ימים מסכנים ואז מישהו השאיר את הפלאפון פתוח בזמן המסדר וקיבל הודעה... והחרימו להם את הפלאפונים!) מבחינת היציאות זה פחות או יותר אותו הדבר- 28/21... לפחות ככה זה היה אצל חבר שלי עד שהוא נפל. אבל תהיי חזקה זו רק תקופה! ובשנה השנייה, בשלב האקדמאי, במידה והוא יישאר הוא כבר ייצא כל סופ"ש... בהצלחה.. ואני פה אם את צריכה משהו:)

מיה134

New member
תודה רבה!!

ממש עודדת אותי, גם בפרטי:) כתבתי לו כבר שני מכתבים והוא שם רק מיום ראשוןXD שאלה אחרונה- הייתה לו רגילה אחרי הימ"פ? כי לחבר שלי הייתה בסיום הטירונות הקצרצרה, אני לא יודעת אם תהיה לו שוב:(

היי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני אפרת, בת 17 בכיתה י"ב כמוך. יש לי חבר כבר שנתיים שמתוכם הוא כבר שנה ו7 בגבעתי. גם לי קרו מצבים שלא ראיתי אותו יותר מחודש. תראי זה ממש קשה להתמודד עם זה אבל הכל תלוי באיך שתקחי את זה ומה תהיה הגישה שלך.
היציאות האלו ממש קשות ובמיוחד שהוא יהיה בשייטת. אני חושבת שקודם כל את לא צריכה לוותר על הקשר רק בגלל זה. הרבה אנשים מוותרים על הקשר רק בגלל הקושי והגעגועים אבל הם בעצם לא מבינים עד כמה שהגעגועים תורמים לקשר ומחזקים אותו. תתארי לעצמך פגישה שלך איתו אחרי כל כך הרבה זמן.. יהיה לכם ממש כיף יחד ותתרגשי לפני שתפגשו, יהיה לכם מלא על מה לדבר שזה מאוד חשוב ותהיו קרובים יותר מתמיד.
בנתיים שהוא בצבא תתעסקי בלימודים, זאת שנה אחרונה אז שווה להשקיע כמה שיותר.. תהיי עם החברות והמשפחה ותעסיקי את עצמך כמה שיותר שפחות תחשבי עליו כל הזמן. אני מציעה לך באמת לא לתת לצבא להרוס את זה,לנסות להתמודד עם הקושי כמה שאת יכולה ותהיי חזקה כי זה לא קל! בהצלחה!

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני אומנם אחת הקטנות כאן או אולי הכי אבל גם לי יש חבר חייל במשטרה צבאית מעברים ואני בכיתה ט' (אמורה להיות י') בת 15.5 . נכנסתי לתפקיד של 'חברה של חייל' לפני 3 חודשים בערך קצת יותר . היו בנינו בהתחלה המון קשיים , אבל ככל שתחזקי אותו והוא איתך בדיבורים על האהבה שלכם , על מה יהיה שתפגשו. זה רק יחזק ויעזור
הקשר בעקבות זה - אצלי למשל בהתחלה היה ממש קשה למרות שגם עכשיו מידי פעם שוב אנחנו רבים , אני בוכה בטלפון נשברת , נופלת , והוא מרים אותי בחזרה. או הפוך , לפני כמה זמן לא ראינו אחד ת'שני 3 שבועות , עמדנו למות , הוא קרס עוד רגע . אבל הייתי לצידו תמיד תמכתי , אפילו שלחתי לו דברים בפלאפון כמו תמונה שלי וכתבתי כזה 'עד מתי ? אוגוסט 2010 לקחתם לי ת'חבר!' או שלחתי לו הודעות מצחיקות וכפיות ובשיחות שלנו אני שרה לו , צוחקת המון. ומנסה כמובן להצחיק אותו
עוד משהו שאצלי הוא עדיין לא עבד מקווה שעוד סופשבוע הזה זה יעבוד - אני רוצה לנסוע בשבת לבסיס שלו , להביא לו המון מתוקים וכמובן מצלמה ולהפתיע אותו
תנסי את זה -אם יש לך אפשרות ... המשך שבוע נפלא

מיה134

New member
סיים עכשיו טירונות?

בבה"ד חיל הים בחיפה? :) אם כן אז גם חבר שלי היה שם!! והיי, אני חדשה, דרך אגב :)

scene queen

New member
וואלה כן..

השבוע חבר שלך נכנס לקורס צוללנים? והתגייס ב-10 לאוקטובר? אם כן,שניהם ביחד. אני אפילו לא יודעת למה,אבל זה מעודד אותי בטירוף..

מיה134

New member
לא צוללנים

חובלים, אבל הם עשו את הטירונות ביחד:) איזה מגניב, עולם קטן, וגם חובלים אוכלים חרא בטירוף אם זה מעודד אותך, את לא סובלת לבד:)

למעלה