חדשה

חדשה

טוב אז מאז ומתמיד הייתי אובססיבית לעקרות בית, ואני חושבת שזאת אחת הסדרות הטובות ביותר שיש, מעבר לזה שרוב הבית שלי רואה את זה, היא פשוט סדרה מדהימה וסוחפת. אז חיפשתי פורום ומצאתי, וזה נורא נחמד. והגעתי למסקנה שאני צריכה להתעדכן קצת בדברים. ככה שזה טוב שאני פה. אז קוראים לי באקסטר (כן, זהו שמי. סיפור ארוך). ואני פה בעוד כמה פורומים (פורום דוקטור הו וטורצ'ווד, תפירה, הביטלס ואיך פגשתי את אמא ועוד כמה..). בשביל מסנג'ר שלחו מסר:)

adii1201

New member
שלום וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אכן הפורום שייך לסדרה שאני מסכימה שהיא מדהימה וסוחפת (לרוב
דעותיי קצת השתנו לאחרונה
). בפורום בהחלט תוכלי להתעדכן בדברים ובעיקר להרגיש כמו בבית
אני עדי, אני פה לכל שאלה/בעיה/טענה/כל דבר העולה על רוחך. הפרטים שלי מופיעים בהודעה המנהלתית
שתהיה לך השתלבות נעימה
אגב, שאלונת, את רואה בקצב של ארה"ב או של הארץ?

אני מקדימה את הארץ בכמה פרקים.

אבל זה בגלל שלא היו לי תאריכים ולא עקבתי אחרי יציאות של העונות. עכשיו כשיש לי תאריכים אז אני אתחיל ואראה בקצב ארה"ב. למרות שזה קצת מדכא לראות בקצב הזה כי אז מחכים לפרק מלא זמןD:

adii1201

New member
אה אז סבבה אז סיימת את עונה 6 וכאלה?

אני רק מזכירה, שלא יגידו שלא אמרתי
, פרקים שמשודרים בארה"ב הם ספוילר אז נא להקפיד לשים
בכותרת ואם זה ספוילרים לפרקים שלא שודרו בכלל אז לשים
+מש"ש (משהו שלא שודר) בכותרת
פשוט יש פה צופים בקצב של הארץ
הבעיה בארה"ב זה שהם לוקחים מלא פגרות באמצע. אבל לא יודעת זה יותר טוב לדעתי מלחכות עד לאיזה ינואר או פברואר שמביאים את הסדרה לכאן

העונה השישית הייתה מקסימה

ואני שונאת לחכות לסדרות, אז או שאני מחכה איזה כמה פרקים ומורידה אותם ורואה הכל במכה או שמורידה ומחכה יום יום.P:

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דוד דיי להיות רע!../images/Emo6.gif

שמתי לב

שאני בפיגור נוראי בידע שלי על הכל, ואני לא מבינה כלום, אז מישהו יכול להסביר לי בקצרה את הדברים החשובים שיש בספויילרים? (דמויות, שחקנים, דברים חדשים שלא היו עד עכשיו וכו' וכו') כי אני מזה לא עוקבתXD תודה מראש D:

למעלה