חדשה!

Saphiel

New member
חדשה!

(מקווה שמקבלים כאן קטינות... צוחקת
) היי! אני צופה בפורום זה כמה חודשים ותמיד רציתי להצטרף... אז הנה אני! את הסדרה הכרתי לראשונה מעט לפני תחילת החופש הגדול וכרגע אני מסיימת את העונה ה-5 בפעם השנייה לקראת הגעתה של העונה ה-6. לא אכחיש שזאת אחת ההתמכרויות הגדולות ביותר שהיו לי מאז ומעולם
בכל מקרה, אני שמחה להצטרף! מקווה לתרום כאן בפורום ככל יכולתי. בנוסף! יש לי חשבון באתר דוויינטארט (ייתכן וחלקכם מכירים אותו) אתר להעלאת אומנות, אליו אני מעלה גם ציורים שעוסקים בסופרנאצ'וראל. ייתכן והם לא משהו, אבל אתם תמיד מוזמנים לצפות בהם: http://xxsaphielxx.deviantart.com/

משי22

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי אני משי בת 22 (לא היית מנחשת מהכינוי שלי...
) וואו, התיאור שלך על ההתמכרות ממש מזכיר לי מה שהיה לי- בהחלט אחת ההתמכרויות החזקות שהיו לי בחיים! את מוזמנת להציג את עצמך- שם ובת כמה ומאיפה, וכמובן שאת מוזמנת לפתוח גם שרשור עם היצירות שלך שקשורות לSN.

וולקאם ../images/Emo13.gif

שמחים שהצטרפת אלינו!! את מוזמנת להשתתף כמה שיותר..
והאם גם את מצטרפת לרוב המוחץ (9:2) שאוהב יותר את ג'נסן?

delilos

New member
היי היי!

גם אני חדשה ולא יצא לי להביע את דעתי בנושא, ג'נסן!! מצחיק, דווקא בין החברות שלי שרואות על טבעי אני בעמדת מיעוט, כולן אוהבות יותר את ג'ראד P:

G Baby

New member
ברוכה הבאה!!

אני איריס, בת 22
מקווה שתהני פה.. נ.ב. אהבתי את הציור של קאסטיאל..מאוד חמוד!

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה

נעים להכיר אותך! ומזה חוסר הביטחון הזה?! הציורים באמת יפים!

ANGELUSPIKE

New member
ברוכה הבאה ל.......?

אולי תשתפי אותנו בשם שלך ותאריך לידה (בשבלי שירשור יומהולדת בעתיד)? בכל מקרה ברוכה הבאה, אני רואי בן 27 (אממשבועהבאאממ), מחולון ומנהל של פורום על טבעי, תרגשי חופשי בפורום את יכולה להרגיש בו כבת בית. רואי.

Saphiel

New member
תודה לכולכם! ../images/Emo24.gif ולמי שהתעניינו בפרטים...

תעודת זהות חלקית: קוראים לי אסנה (ההגייה היא ASNA למי שתוהה, לא OSNA), בת פחות משש עשרה (אני מניחה שאני הכי צעירה בפורום, אז זה לא ממש משנה), נולדתי ב-5.9, ומרמת גן.

וואי איזה שם מיוחד! ../images/Emo13.gif

נולדת בארץ? ולא נראה לי שאת הכי צעירה בפורום..זכור לי שיש פה עוד..

Saphiel

New member
תודה ../images/Emo9.gif

נולדתי בארץ. האמת שזה שם עברי לגמרי. זה השם הנכון של פטל שחור, בגלל שפטל שחור הוא בכלל לא פטל אלא פרי... סתם מידע כללי

משי22

New member
באמת שם מיוחד!

ויפה! פעם הייתה פה מישהי בשם פולי, והיא קטנה ממך. אבל כבר די הרבה זמן לא ראינו אותה בפורום... אז את ההכי קטנה החדשה שלנו
זה בסדר, אין פה שום הגבלת גיל, ומאוד נשמח אם תהיי פעילה בשרשורים.

למעלה