חדשה

מיטלס1

New member
חדשה

היי כולם. אני מודה שכבר כמה זמן אני נכנסת לפורום הזה, באופן סביל מעולם לא הגבתי אלא רק קראתי את הדיונים שמתנהלים פה. אני חייבת לציין שזהו פורום מאוד איכותי, הדיונים פה ממש על רמה ורואים עד כמה כולם פה אוהבים ומעריכים את אביתר כמוזיקאי וכבנאדם. בכל אופן החלטתי שאולי כדאי לי להיות קצת יותר פעילה פה. בתור פתיח אני רוצה להראות לכם קטע וידאו שמצאתי: http://www.futsal.ma/video/x_b5Z77ecu8/אביתר-בנאי-פסטיבל-מלטדאון-2001-חלק-ב.html מכירים את הוידאו הזה? ממש מסקרן אותי לדעת מה זה הפסטיבל הזה?

Walk Two Moons

New member
היי, ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

פסטיבל מלטדאון הוא פסטיבל מוזיקה שנתי המתקיים ב"רויאל פסטיבל הול" בלונדון, ומנוהל אמנותית ע"י אמן אחר בכל שנה. ב2001 הוזמן אביתר להופיע שם ע"י רוברט וויאט, שהנהיג באותה שנה את הפסטיבל, לאחר שזה שמע את האלבום "שיר טיול" והתלהב, במיוחד מ"בראשית". תרגישי בבית
, אבישי.

Shame in you

New member
אני חושבת שזה השיר היחידי שלו שאני מכירה

שמעתי כלכך הרבה על רוק בוטום, ופעם גם כמעט כמעט קניתי אותו. מתישהו אני באמת אקנה.

Shame in you

New member
הוא נמצא אצלי ברשימת ה"צריך לקנות" כבר הרבה

זמן. עוד יגיע יומו. למרות שהוא קצת מפחיד אותי.

adamc1

New member
אם הוא כן 'שונא' משהו זה בטח לא ישראלים

אלא הממשל שלנו, ואני יכול להבין אותו מעצם היותו קומוניסט מובהק. אבל כמו כל "קומוניסט" אנושי וחכם הוא מסוגל להבדיל בין בני האדם שחיים באותה מדינה לבין הממשלה שמתיימרת 'להנהיג' אותם.

SnapDragon

New member
../images/Emo24.gif וולקאם !

שמחים שיצאת מארון האנונימיות. מעיין, נעים מאוד. באמת תרגישי בבית

תמיד כיף לשמוע מחמאות../images/Emo9.gif

ותמיד כיף שמישהו מעשרות הקוראים הסמויים פה מחליט לצאת אל האור
ברוכה הבאה, תהני, וכאמור - תרגישי בבית!
מיכל

למעלה