חדשה..

יוגה83

New member
חדשה..

היי, פרודה טרייה, בת 27, ללא ילדים. נראה כמו סוף העולם בנתיים.. מישהו יכול לתאר קצת את ה"טקס" שאאלץ לעבור ברבנות בקרוב? גם תובנות מעודדות יתקבלו בברכה
שיהיה אחלה יום

א פרסקי

New member
הכל תלוי

הגישה הטקס אותי שיעשע מגיעים עם מחשבות חיוביות ויודעים שצריך להיות שם חצי יום..... ואופס נגמר ואחרי זה את חוזרת לחיי הרווקות
שבוע אחרי את תיראי סוףףףף ולא סוף העולם ..

טקס משעשע, תלוי איך מסתכלים

|אני אישית התעצבנתי על זמן המתנה מורט עצבים בשביל כתיבת הגאט ע"י סופר סתם, אבל יש גם קטעים משעשעים כל הצעקות מחדרי הדיונים.... בכל מקרה תבואי עם הרבה כוחות ועם חברה טובה או מישהי מהמשפחה ע"מ שתעודד אותך.... ולא לשכוח כיסוי ראש למרות שאני לא מבינה למה צריכים עוד לכבד אותם בכיסוי ראש - זה לא בית כנסת!!!!! שהיה לך בהצלחה

א פרח

New member
מוזר הקטע עם הכיסוי ראש

כנראה תלוי במקום, עברתי את הטכס פעמיים ובשתיהן לא נתבקשתי לכסות את ראשי.

א פרח

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חצי יום המתנה מסתיים בטקס שמזכיר שיעור ריטמיקה בגן, תבואי בראש טוב תצאי עם חיוך. אותי בעיקר שיעשע

שרשירית

New member
בקטנה, רק זמן ההמתנה קצת מבאס

לא ביקשו ממני לכסות את ראשי, טקס קצרצר ולא מעיק כלל. צחקנו הרבה ולא נרשמה דרמה מיוחדת. אח"כ הלכנו לאכול צהריים ומאז הכל היסטוריה.

לי דווקא

היה קשה. לא יכולתי להסתכל לגרוש בעיניים מרוב מבוכה. הוא לדעתי הזיל כמה דמעות. אני את הדמעות שלי הזלתי בחוץ. היה לי קשה. עברתי את זה...והקושי הסתיים בדיוק ברגע שהבנתי שאין לו כסף לשלם על הנייר של הגירושין והוא רוצה לקחת ממני...חצוף.

ליבליב1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

נכון - זה לא תענוג גדול, אבל גם לא נורא בכלל.... כמו שהחבר'ה לפני אמרו - הזמן הארוך יחסית שזה לוקח - מבאס בעיקר. מקשקשים על ניר, את מקבלת אותו לידים שלך, כמה צעדים אחורה כמה קדימה אומרים לך שאת לא יכולה להתחתן צ"ב ימים
ו... זהו... אה, גם כסף הם
רוצים.... אז כן, בהתחלה זה מרגיש קצת כמו סוף העולם.... רק תזכרי - שמהמקום שאת נמצאת אפשר רק לטפס מעלה מעלה....

miss beetle

New member
היי...../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה, אני נמצאת במצב דומה, בת 26 (ללא ילדים), מס' שבועות לפני תאריך הגט. שמעתי כמה גרסאות שונות על אופי הטקס. עד היום לא ממש מבינה מה הולך להיות שם, האם להביא את העדים בבוקר איתנו או שניתן לקרוא להם לקראת הסוף? אם זה עוזר... רוצה לומר לך שהזמן הוא התרופה הטובה ביותר... כשנפרדנו הרגשתי שהשמיים נופלים עליי... והיום... רק כמה שבועות אחרי... אני מתחילה לנשום - אבל במלוא מובן המילה מאחלת לך לחזור לחיות ובעיקר לשמוח שוב במהרה

התאפקתי לא לצחוק

ברצינות\ חוץ מהמשפט האומלל הזה "X מגרש את Y" שנאמר בערך 5 פעמים ואחר כך הייתי צריכה לקחת את הגט, להחזיק מתחת ליד, לעשות צעדים אחורה ( או קדימה?) לשמוע סיפורים נוסח " X שמכונה גם Z שהוא בן של J ובלה- בלה - בלה). לא יאומן אבל אנשים על זה מקבלים משכורת. מה שבטוח, למוסד הזה אותי לא ימשכו גם עם 20000 חבלים.

27? ללא ילדים?

מזל טוב, את הולכת לעשות UNDO ולחזור להיות רווקה. הטקס יכול להיות כמה דברים: מגוחך\משפיל\פאתטי\אחר\כל התשובות נכונות. מה שאני זוכר זה אישור שמות, זימון עדים, "רוצים להתגרש?", המתנה לכתיבת גט, לכי לדלת, זרוק עליה את הנייר, חיזרי, הרי את מותרת לכל אדם שיהיה בהצלחה (?), שיעבור בקלות לפני, במהלך והכי חשוב:אחרי
אה, ותביאי כסף

הכל יעבור.‏ בינתיים את בחלום

הצדק..‏ הוא רק כוכב ולמרות זאת.‏ הכל יעבור.‏ תזכרי שיש אלוקים והוא קובע מה קורה פה.‏ ‏

למעלה