חדשה

Maayang4

New member
חדשה

היי קוראים לי מעיין ואני בת 18 יש לי הוט ובגלל זה אני רואה באינטרנט. אני בקצב של ארה"ב. חולה על מארק3> חתיך כול כך מקווה להשתלב

riktal

New member
ברוכה הבאה - מעיין ../images/Emo140.gif

אני בטוחה שתשלבי פה בלי בעיות.

yitzko

New member
קודם כל ברוכים הבאים...

שנית כבר השתלבת כשאמרת שאת אוהבת את מארק שלישית למה מסי?! למהה?!?!?!?!

yitzko

New member
אני לא אוהבת את רונאלדו....

כי אני בן (חח זאת הפעם השנייה שחושבים שאני בת)!!! ואני אוהב גלי כי זה יפה ואני לא אוהב את מסי כי אני אוהב את ריאל ואת האמת אני גם לא מת על רונאלדו כי הוא שחצן אבל עכשיו כשהוא בריאל צריכים להתרגל

Maayang4

New member
אהה

הבנתי.. אני אוהדת בראסה. אז... וסורי שלא ידעתי שאתה בן.. נעים מאוד!

yitzko

New member
אמממ...בארסה, טוב זאת תהיה בעיה...

חחח סתם...נעים מאוד!!

yitzko

New member
חחחח אבל זה יותר מבאס שהכינוי שלך איצקו...

ובכרטיס האישי שלך כתוב זכר ועדיין חושבים שאתה בת...אחחח כמה אני מקריב בשביל הסידרה האהובה עליי

X יו יו S

New member
כאנשים מגיבים הם בדרך כלל לא נכנסים לכרטיס

כדי לבדוק זה סתם טרחה בכל אופן ראית את ויל בג'יי לנו ? הוא בעצמו אמר שיש הרבה בנים שרואים את הסדרה נ.ב אני עדיין חושבת שקטע עם רונאלדו יותר מבאס

yitzko

New member
אחרי מה שקרה עם קונאן אני לא רואה לנו ...

חחח ולא התכוונתי שאנשים יכנסו לכרטיס אישי פשוט להקליק על הכינוי שלי וכתוב שם זכר ...נראה לי
נ.ב. גם אני חושב שקטע עם רונאלדו מבאס!!

X יו יו S

New member
אתה מעניש אותו?

נראה לי מיותר לא לראות בגלל סיבה כזאת גם אם יהיה מישהו אחר מגלי שיתארח אצלו לא תראה? נ.ב אתה יכול להעתיק חתימה של איזה משהו בתפוז ולכתוב שם "אני בן "

Maayang4

New member
סליחה סליחה

סליחה שהעלבתי אותך או משהו.. לא שמתי לב לכינוי שלך.. חח וזה בסדר שבנים יאהבו את זה..חחח לא אמרתי שזה לא בסדר..

X יו יו S

New member
היי אני לא סולחת לך אם לא משרשרים נכון../images/Emo3.gif

אם את רוצה להגיב למישהו תלחצי על הוספה תגובה בהודעה שלו

yitzko

New member
דווקא ראיתי פרק אחד...

כשאדי מרפי התארח אצלו, אם זה מישהו שאני ממש יאהב אני יצפה אבל בדר"כ אני לא וד"א אני לא חושב שאני יכול/צריך להעניש את לנו... נ.ב. רעיון טוב

למעלה