חדשה

מעיןבר

New member
לפני שאת מתבלבלת

אני מצרפת קובץ עם הסבר מפורט על שיטת חום השחר. כמו כן אני מצרפת שני לינקים - לתרשים חום השחר שלי ולגלריית תרשימים כדי שתוכלי להתרשם. לפי החום עצמו את יודעת שהיה ביוץ - החום עולה לאחר הביוץ. אבל כפי שתוכלי לקרוא בקובץ יש סימנים נוספים כגון ריר צוואר הרחם שיכולים לעזור לך לזהות את הביוץ המתקרב. למרות מה שמיכאלה כתבה לי ידועה שהשיטה אמינה מאוד ומתאימה למרבית הנשים, רק מעט מאוד לא חוות עליה בחום בעקבות הביוץ - השיטה מבוססת על ידע ועקרונות ידועים. אצלי החודש בזכות מעקב זקיקים ידענו בדיוק מתי התרחש הביוץ ואכן החום עלה יום לאחר מכן. החסרונות של השיטה - את יודעת שהיה ביוץ רק בדיעבד - אבל עם הזמן והניסיון לומדים לזהות אותו גם לפני שהוא מתרחש. הטרחה - זה משהו אינדיבידואלי - יש נשים שלא מצליחות להתמיד (מדידה כל בקר באותה השעה מיד עם הקימה מהשינה ולאחר מינימום 3 שעות שינה). אני אישית מוצאת שזה לא מעיק עלי והפך לדקה-שתיים קבועות משיגרת הבקר שלי כמו לעשות פיפי ולצחצח שיניים. הלחץ - יש נשים שהעיסוק המתמיד בחום מלחיץ אותן. אני לא נופלת בקטגוריה הזו כי אי ידיעה הרבה יותר מלחיצה אותי ואני ממילא כל הזמן חושבת על הנושאים האלו. בהצלחה

luna25

New member
עזרה בקשה

לפי המסמך ששלחת לי ,יש לי כל חודש נוזל צואר הרחם שדומה לחלבון של ביצה החודש זה הופע ביום ה16 או ה18 אני לא ממש זוכרת כרגע. בארץ אובחנתי כפוליציסטית על סמך US שנעשה באופן שרירותי ולא נכוןוכן עפי בדיקת דם שגם כן נעשתה האופן שרירותי. כרגע אני גרה בספרד ועשיתי בדיקת דם חוזרת ביום ה12 של המחזור והערכים תקינים LH=5.36 FSH=5.76 וכפי שאני יודעת אילו לא ערכים שמעידים על פוליציסטיות למרות שהרופא ער לי בדיקת ואמר שאני פוליצ`´ והוא רואה זקיק מוביל בגודל 15מ´.כמו כן הוא נתן לי מירשם לכדורים וצין שאם החודש לא יצא כלום נתחיל בטיפול . השאלה שלי היא אם יש לי את כל הסימנים האם עדיף להמתין מעט עם הטיפול ולעקוב אחרי הרירית וכן האם לקיחת התרופה לא יכולה להזיק במידה והכל תקין?? על סמך מה קובעים פוליציסטיות?

מעיןבר

New member
אני מצטערת לונה

אבל תסמונת השחלות הפוליציסטיות אינה התחום שלי ואינני מבינה בנושא. אני יודעת שיש פה בנות שאובחנו כפוליציסטיות ואם תריצי חיפוש תוכלי למצוא מידע רב. אני חושבת שיש מידע גם במאמרים או בקישורים של הפורום. אני מצרפת גם קישור לאתר שעוסק בנושא (באנגלית) מאמר קצר שמצאתי והסבר מהאתר הורים. אני מצטערת שלא יכולתי לעזור יותר בנושא. דבר אחד אני יכולה לומר - אם רמות ההורמונים תקינות, יש לך הפרשות פוריות (חלבון ביצה) ונמצא זקיק מוביל אז אולי באמת כדאי לבקש איבחון מחדש.

venus13

New member
היי לונה

קודם כל 36.7 - הוא חום הגוף הרגיל של הגוף - גם אצל בעלך בכל מקרה השאלה היא -האם החום ממשיך להיות גבוהה 14 יום אחרי הביוץ ? בהנחה שעכבת אחר עקומת החום מתחילתו אם עברו 14 יום מהביוץ ועדין לא קיבלת מחזור - אפשר פשוט לבצע בדיקת הריון ביתית והמהדרים - יבצעו בדיקת דם שיהיה בהצלחה והמשך חום גבוהה - ל - 9 חודשים (מהסיבות הנכונות כמובן) ונוס

luna25

New member
המשך

ברור שזה חום נורמלי אך לפני יום הביוץ ליכאורה החום היה 36.4 בפעמים קודמות החום היה חוזר ל36.4 האם אתן חושבות שיש תקוה או שאני סתם פרנואידית?

חום השחר -לא עובד אצל כולן

זאת אומנם בדיקה נוחה וזולה - אבל היא לא אמינה לכולםולכן לא ממש כדאי להסתמך עליה מיכאלה

רינתילה

New member
לונה ברוכה הבאה!

איך אומרים בספרדית בטא חיובית? רשמנו למחזור הבא! שיהיה בהצלחה! רינת.

דש1דש

New member
איקאקלומין

אני לא יודעת אם זה רק אני - אבל האיקא היה מאוד לא טוב אצלי - הוא גרם לרירית רחם מאוד דקה - דבר שלא איפשר קליטה - לכן עדיף לעשות מעקב ואם זה לא מתאים - לעבור לתרופה אחרת.... אולי אני יחידה בזה- אבל רציתי לציין זאת.

רומי 007

New member
שיהיה בהצלחה

ויש לנו בפורום גם את טליה מספרד - חפשי את שמה ברשימת החברים את יכולה לשלוח לה מסר אישי - אולי תוכלו לדבר

למעלה