חדשה (;

חדשה (;

היי כולם כי אני רוצה לבקש ממכם עזרה בקשר למי שאני?! אני לא יודעת כל כך מאיפה להתחיל אבל אני יתחיל וזה כבר יזרום אני מאמינה. אז ככה אני בת 16 בכיתה י'. היה לי חבר ותאמת לא אהבתי אותו הייתי איתו כי הוא נתן לי להרגיש שאני הכל בשבילו ושהוא יעשה בשבילי הכול והוא אהב אותי ברמות.אבל בסופו של דבר ניפרדתי ממנו כי הרשתי שזה לא זה וזה לא בסדר מצידי להיות עם מישהו שאני לא אוהבת. כרגע אני בחודש לא קל יש לי מלא בגריות על הראש אבל זה לא מה שבאת מתריד אותי מה שמתריד אותי באמת זו השאלה שעולה לי בראש כל הזמן "מי ומה אני?" במשך זמן רב מאוד. לקראת סוף כיתה ח' התאהבתי באחת החברות שלי , והיה איזה שבוע שבועיים שלא דיברנו כי סתם לא יצא ובגלל הדבר הזה פגעתי בעצמי.. (לא משנה מה עשיתי )וסיפרתי את זה למספר חברות כי הרגשתי באמת נורא ואחת החברות תפסה אותי מתישהו ושאלה אותי תגידי את לסבית?ואז עניתי לה מהר לא למה נירא לך מה הקשר ,אבל בתוך תוכי הרגשתי ששיקרתי לה ובסוף אפשר לומר שהכל יסתדר זה לא מה שחשוב פה עכשיו. ולא מזמן יצא לי לדבר עם החברה הכי טובה שלי אפשר לומר הגענו למצב שדיברנו על לסביות וכל מיני דברים ואני אמרתי שהייתי רוצה להתנסות ושאהבתי כבר מישהי והיא אמרה שהיא רוצה להתנסות אבל לא להיות לסבית רק להתנסות אולי .וביום שני הזה ידי שלי סיפר לי שהו בי ומזה הרגשתי טוב עם עצמי אמתי הינה סוף סוף מישהו שאני מכירה אולי לא הכי קרוב עליי שהו הומו או בי ווהוא אמר לי את זה בלי למצמץ לא היה לא אכפת בכלל מה אני אומר הוא פשוט סיפר לי את זה ומזה הייתי רוצה להיות במקומו לכמה רגעים אחת שיודעת מה שהיא ולא מפחדת מזה ועומדת על שלה.. ואני מספרת לכם את כל זה כי אני באמת לא יודעת כבר מה לעשות עם עצמי ומאיפה להתחיל אני פשוט לא יודעת אני אפילו לא סיפרתי את כל מה שעובר עליי למישהו כדי לקבל עצה או עזרה . ולפי מה שכתבתי מה אתם חושבים שאני לסבית בי או בכלל סטרייטית.. בבקשה שמיהו ייתן לי עצה ,או משהו באמת שאני צריכה עזרה ממכם אולי אתם תוכלו לעזור לי כי לי כבר נמאס מזה שאין לי מושג מה לעשות עם החיים שלי ועם עצמי... (ועשו טובה תתעלמו מהשגיאות כתיב שלי כי יש לא מעט ..חחח).. טנק'ס מראש :)

אוהדאדם

New member
מי את באמת?

איזו שאלה נצחית... הייתי רוצה לענות עליה, אבל אני לא יכול. אני לא מכיר אותך; גם מהסיפור, אני מודה, הבנתי מעט. למשל, לא הבנתי אם הרגשת משהו כלפיי החבר שלך, או שרק הרגשת את מה שהוא הרגיש; שכל כך אהבת איך שהוא מתייחס אלייך שלא שאלת את עצמך אם את אוהבת אותו. למשל, לא הבנתי מה רצית שיקרה, באותו יום עם חברתך. אני לא מחפש עוד פרטים (בואי נניח שאת אכן בת 16, ודברים כאלו הם לא במקום), אני אומר: איפה את בכל הסיפור הזה? לא מה המאורע, אלא מה הרגשת לגביו? אז את כותבת: "הייתי רוצה להיות במקומו לכמה רגעים אחת שיודעת מה שהיא ולא מפחדת מזה ועומדת על שלה..." זה משהו ממך. הוא לא קשור לבי, או ללסבית, או לחבר או חברה; הוא קשור למישהי שלא מפחדת. אני לא יודע איך לעזור בזה. כשהייתי בן 16, הרגשתי כמוך. לא ידעתי מי אני ומה אני רוצה מהחיים שלי. לקח כמה שנים, לא מעט שנים, אבל הבנתי. אני יודע שאני, אישית, לא הייתי מצליח לענות על השאלה הזו לולא הייתי מנסה הרבה דברים: לשכב עם גברים ונשים, להיות בארץ ובחו"ל, לעבוד ולהתבטל, לשרת בצבא ולברוח מהצבא, לקרוא המון, לכתוב קצת... אני יודע שלא הייתי מצליח לענות על השאלה הזו לולא היו לי חברים טובים שיכולתי לשאול אותם שאלות ולהתייעץ איתם לגביי, ולשמוע תשובות ועצות. לולא המון טעויות שעשיתי. אלו הדברים שעזרו לי; אני לא יודע מה יכול לעזור לך, אבל אני מקווה שתמצאי אותו.

...

דבר ראשון תודה שהתייחסתה למה שרשמתי.. אז ככה אני התאהבתי בבנות בחיים שלי אבל לא עשיתי כלום בנוגע לזה,ולא מזמן היה לי חבר 4 חודשים, ואני לא אהבתי אותו אני פשוט רציתי לתת לקשר שלנו ניסיון כי אף פעם לא היה לי חבר כי לא נימשכתי למישהו אולי מידי פעם אמרתי שאני דלוקה על מישהו אבל זה עבר לי מהר מאוד ולעומת זאת התאהבתי בבנות ולא ניסיתי לעשות משהו בנוגע לזה... יש לי ידיד שלא מזמן אמר לי שהוא בי ואנחנו לא ידידים הכי קרובים אבל אני מנסה להתקרב עליו עכשיו כדי שאולי הוא יכיר לי משהיא והוא לא יודע שאני מעוניינת בבנות. אז מה אתה אומר כדי לי לדבר איתו ולספר לו ?אולי הוא זה שיצליח לעזור לי איך שהו.?

אוהדאדם

New member
```

לפני שסיפרתי לחברים שלי, הייתי בטוח שהם ימשיכו לקבל אותי ולאהוב אותי. אני מציע לך לדבר עם החברים שלך אם את בטוחה באותו הדבר. אני יודע שזה מאוד עזר לי שהיה לי עם מי לדבר, ומישהו שיהיה איתי בזמן שעברתי את תהליך גילוי המיניות שלי. ממה שאת מרחיבה, נשמע שאת מעוניינת בעיקר בבנות. זה משהו שכדאי לך לבדוק עוד...

רונה176

New member
נראה לי מתוקה שאת לא צריכה להיבהל

אני מזדהה לחלוטין עם תחושת הפחד והבלבול, ולי לא היה אפילו עם מי לחלוק, אני בת 23 ולקח לי המון זמן לספר למעט חברות אך כל כך טובות על מי ואמה אני. אולי בגלל שאני ביישנית הצלחתי להיקשר לאנשים וזה לקח לי זמן להיפתח כמו בצל קליפה קליפה. אני איכשהו בגיל 15 סיפרתי להורים שלי, והם עד היום מתכחשים למרות שביום שישי אני צועדת בפעם השנייה, כלומר: ימי אנטיוכוס זה הם. יש את אלו שלא יבינו, או לא ישלימו ויש את ה5-6 חברות טובות שלי שהפתיעו, השישית מהן קצת נעלמה כי היא התחילה לתהות האם עקב זה שהיא מכירה אותי גם היא נמשכת לנשים, שתביני שהיא מבית כיפה סרוגה אדוק, ואנחנו חברות כבר כמה שנים ושכנות, יצא שכל אחת מאיתנו שונה אבל מקבלות את השנייה באהבה. ואחת לא בקשר איתי נחשי למה? כי רבנו אחרי 5 שנים של היכרות על הדבר הכי מפגר-פוליטיקה, יותר נכון, היא לא הסכימה לדעתי ונעלמה כמעט לחלוטין, אז יכול להיות שאנשים יקבלו אותך, אבל יריבו איתך על הדבר הכי מפגר בעולם ובשבילם זה יותר קריטי, ככה שאל תחששי לגביי ההחלטה מי אני, אני בכיתה ט' כבר נבהלתי שההיא בשולחן לפניי גורמת לי לחייך כמו טמבלית, ומלא זמן עלתה בי השאלה אם אני לסבית? נון סטופ, בסוף הבנתי שאני נמשכת כנראה לשני הכיוונים, לדעתי ממה שסיפרת עלייך יש לך משיכה לנשים, וזה לא דבר רע מאמי, ממש לא. תנשמי, תרגעי, אני חדשה פה, אבל אני פה אם את צריכה אוזן קשבת, אני אשמח להיות כאן בשבילך. אל תחפזי למסקנות, אל תפגעי בעצמך סתם, קחי לך זמן. הזמן לא יעצור עד שתביני או תחליטי מי את, וזה טוב, כי ככה תגלי את עצמך לאט לאט, אולי הזמן הזה למחשבה יביא לך השלמה עצמית וזה לא דבר מבוטל בפני עצמו את יכולה גם לבוא למצעד ביום שישי, כולם מתקבלים בברכה ובאהבה התומכים, המזדהים, המבןלבלים, הדן-מיניים, הלסביות, ההומוסקסואלים והטרנסנג'נדרים, ואלו שבאים לשמוע אומנים, או להיות עם החברים הגאים כמו במקרה שלי תבואי תתקבלי בברכה אני מבטיחה

למעלה